Dnevni horoskop za nedeljo 20. decembra 2020

horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 20. decembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 20. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste najbolje počutili sami s sabo in težko vas bo prepričati v zadeve, ki vam niso pisane na kožo.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Vitalni in polni energije, lahko sedaj dosežete tudi večje korake, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo.

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 20. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Ivana Kobilca, slovenska slikarka
  • Ciril Kotnik, slovenski diplomat
  • Anna Vissi, grško-ciprska pevka
  • Karl Wendlinger, avstrijski avtomobilistični dirkač
  • Ashley Cole, angleški nogometaš

Na današnji dan Ljubljanski tramvaj opravi svojo zadnjo vožnjo. Jure Košir je v Madonni di Campiglio zmagal prvič v karieri. Rodil se je Thomas Graham, škotski kemik in Anton Foerster, slovenski skladatelj češkega rodu. Umrl je Albin Planinec, slovenski šahovski velemojster in Anton Verovšek, slovenski gledališki igralec, režiser.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2020

Dnevni horoskop: nedelja 20. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko bo luna v ribah, se boste bolj kot običajno obremenjevali z manjšimi nihanji na vašem psihičnem področju. Pojdite na zrak, sprostite se in boljše se boste počutili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne marate nesporazumov in pričkanj, vendar pa morate razložiti, da tokrat prihaja več argumentov kot kdor koli. Ne popuščajte tam, kjer ste lahko na koncu razočarani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na ljubezenskem področju lahko pride zaradi energije lune v ribah do nevšečnosti, ki bodo morda pogojene z daljno preteklostjo in faktorji, ki ste jih že pustili za sabo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj boste naredili po občutku. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, vendar vseeno pazite, kaj in komu boste povedali pomembno odločitev, od katere je odvisna tudi prihodnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite se glavobolov, povezanih z slabim psihičnim stanjem. Reši vas lahko zdrava in daljši sprehod v naravo. Luna v ribah se bo dotaknila najbolj skritih misli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 20. decembra 2020

Čas je, da kljub luni v ribah nehate sanjariti, stopite na realna tla in se vprašajte, če si res zaslužite da vas ne dojemajo resno. Ne bojte se, čas bo naredil svoje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo izmed družinskih članov vam bo ves čas stal ob strani in vas vzpodbujal. Odprti boste za vse informacije iz spletnega okolja, kjer boste preživeli veliko časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nad vašim ravnanjem bo nekdo zelo presenečen in lahko se znajdete v konfliktu z osebo ki vas v domačem okolju že nekaj časa obremenjuje, pa si tega nekako ne želite priznati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čustvene nejasnosti, ki jih še povečuje vpliv lune v ribah lahko danes prinesejo nekaj napetosti v vaše življenje. Poiščite si kakšen zanimiv konjiček, da ne boste toliko razmišljali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse se bo v današnjem dnevu dogajalo iz trenutka v trenutek. V enem momentu boste sijali od sreče, v drugem momentu se boste počutili grozno in hkrati nesprejeto.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko se boste spraševali o tem, če ste na pravi poti, ali bi morda mogli uvesti kakšno spremembo v svojem življenju. Pri odločitvi vam bo pot nizala energija lune v ribah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V zraku boste danes zaznavali nemir in neodločnost. Po eni strani se boste želeli soočiti s težavami, po drugi strani boste pa bežali vstran in iskali svoj mir na vsakem koraku.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020