Dnevni horoskop za nedeljo 16. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 16. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nihanja, občutljivost in nejasna čustva naj ne bodo danes razlog za nerazpoloženje. Uprite se jim!

Horoskop smernica za vsa znamenja: Z lastnimi močmi boste danes želeli napredovati, vendar to ne bo dovolj. Sprejmite prijetne vibracije tistih, ki so vam naklonjeni.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Danes praznuje Madonna: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v tretji dekadi Leva in ji podarja energičnost, samozavest in močno voljo do življenja. Po eni strani deluje preprosta in odštekana, po drugi strani je vedno v središču pozornosti in izžareva eleganco in prefinjenost. Njene lastnosti so plemenita, radodarna, zabavna in optimistična. Veliko ji pomenita čast in videz ter si privošči le najboljše, vendar pa jo označujejo tudi pretiran ponos, gospodovalnost in samovšečnost.

Njen ascendent se nahaja v prvi dekadi Device. Poudarja njeno urejenost in redoljubnost, ter prodornost na poslovnem področju. Zaradi lune v znamenju Device se nasprotnemu spolu težko popolnoma odpre in je v odnosih nekoliko bolj hladna in celo sumničava. Zaupa le sebi, kar jo naredi veliko močnejšo.

Resnica je kot sonce, včesih se skrije vendar je vedno tukaj.

Elvis Aron Presley

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

James Cameron, kanadski filmski ustvarjalec in raziskovalec
Franz Welser-Möst, avstrijski dirigent
Mateja Svet, slovenska alpska smučarka
Didier Cuche, švicarski alpski smučar

Na današnji dan je bila ustanovljena Ljubljanska borza, sprva le kot blagovna borza. Rodila se je Elvira Kralj, slovenska gledališka in filmska igralka in Vladimir Kralj, slovenski pisatelj, gledališki kritik. Umrla je Aretha Franklin, ameriška pevka in Elvis Aron Presley, ameriški pevec. Rodil se je tudi začetnik eksperimentalne psihologije Wilhelm Wundt.

Preberite tudi TARA ZUPANČIČ IN MATEVŽ ŠALEHAR: SINASTRIJA ODNOSA

Dnevni horoskop: nedelja 16. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan bo nasmejan in bo potekal brez posebnih težav. Imeli se boste prijetno in živeli boste v pričakovanju naslednjega tedna. Takrat se bo zgodilo nekaj na kar ste že nekaj časa čakali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Obetajo se vam manjše spremembe, ki jih prinaša luna v raku. Nekoga boste sicer morda zapustili ali nekako zamrznili vajin odnos, a ne bo vam žal, saj je ta preobrat za vas v resnici olajšanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Stopite v akcijo in poskusite s pomočjo lune v raku svojo srečo. Konec koncev prav ničesar ne morete izgubiti. Tudi prijatelji vas spodbujajo k akciji, torej edina ovira ste le vi sami sebi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Negativen način razmišljanja pustite za seboj. Vse vaše težave so minljive, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Raje se ozrite okrog in sodelujte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Po srečanju boste ugotovili, kaj vse vas še povezuje z nekom iz preteklosti. Zato ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanjem. Nečesa ne morete takoj rešiti, a nikar ne obupajte prehitro.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 16. avgusta 2020

V današnjem dnevu, ko bo luna v raku vas bo nekaj razžalostilo, vendar le za moment. Nato se boste prepustili optimizmu in dobri družbi, ki vas bo obkrožala na vsakem koraku.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes je pred vami dan, ko boste dosegali svoje cilje. Močno se boste približali zmagi, a ujeti vam je ne bo uspelo. Čeprav boste zadovoljni z rezultatom, pa bo vseeno vladal manjši kaos.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zjutraj boste še nekoliko na trnih, potem pa bo počasi boljše. Zagotovo pa niste vajeni spreminjati svojih navad in tako nastanejo težave. Tudi tokrat se je treba malce žrtvovati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vsem oviram boste kos, posebno na ljubezenskem področju, saj vas spremlja luna v raku. Lahko se podate v akcijo, izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na takšen korak. Nikar ne oklevajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Lotili se boste intenzivnih priprav na naslednji boj, a verjemite, da takšnega uspeha ne boste več ponovili. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se s pomočjo lune v raku rahlo umirite in opazujete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Niste najbolj zadovoljni, nekaj se je začelo, pa se ustavilo in tako se vrti v nekem krogu. To vas je dokaj izčrpalo, saj je bila igra zanimiva le na začetku. Pripravite se na prilagajanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo razveselila. Zadeva, ki vas je že dolgo mučila se bo končno zaključila in razpletla. Še toliko bolje, ker se bo z luno v raku razpletla pozitivno.

Vas zanima SKRITA ŽELJA VAŠEGA ASTROLOŠKEGA ZNAMENJA