Dnevni horoskop za nedeljo 14. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 14. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 14. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 14. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čutili boste izjemne napetosti znotraj vas, zato boste začeli razmišljati o novih ciljih ali pa popravkih, ki jih potrebujete. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se boste znali zadrževati in v mislih najprej prešteti do tri, kar vas lahko reši pred zagato.

horoskop
Luna v znamenju ovna

Danes ob 0.44 uri preide luna v znamenje ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji.

Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Johann Strauss starejši, avstrijski dirigent, skladatelj
  • Fran Jesenko, slovenski botanik
  • Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, matematik, nobelovec
  • Michael Caine, angleški filmski igralec
  • Albert II. Grimaldi, monaški knez

Na današnji dan je bil v Londonu ustanovljen nogometni klub FC Chelsea. Žan Košir osvoji veliki kristalni globus za skupno zmago v deskanju na snegu. Ljubitelji števila pi praznujejo Pi dan, 14. marec je v angleškem zapisu 3.14. Rodil se je Billy Crystal, ameriški komik, igralec, režiser in Umberto I., italijanski kralj. Umrl je Stephen Hawking, angleški fizik, astrofizik, matematik in kozmolog in Karl Marx, nemški politični filozof in ekonomist.

Katera astrološka znamenja boste danes najbolj zaletava in nemirna?

V današnjem dnevu boste najbolj zaletavi in nemirni rojeni v znamenju bika, škorpijona in rib.

Preberite tudi: ZNAMENJA, KI NAJBOLJ POGREŠAJO POTOVANJA, ZABAVE IN DRUŽENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan bo z vplivom lune v ovnu poln akcije in prijetnih prebliskov.

Določene zadeve vas bodo zmotile, zato jih boste želeli čim prej postaviti na mesto in začeti graditi nove sanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prepričani boste, da ste se odločili tako, kot je prav, potem pa boste spoznali nekaj, kar bo zbudilo stare dvome. Prižiga se občutek, kot alarm, da bi ne glede na vse morali ostati previdni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počitek vam bo kljub luni v ovnu prijal. To je danes najboljša rešitev. Pri delu preveč potencirate uspeh, osredotočite se na kvaliteto dela. Pri tem si dvignite nivo koncentracije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Marsikaj boste morali začeti znova. V ljubezni lahko pričakujete več vznemirljivih iskric, toda bolj malo konkretnega. Morda ste preveč začeli upati v neko rešitev, namesto da bi sprejeli dejstva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko bo luna v ovnu si vzemite več časa zase in za vse vaše zasebne zadeve. Tako boste tudi pregnali utrujenost. V ljubezni ste končno na pragu novosti. Ne umikajte se v pomembnem trenutku.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naučili se boste nekaj novega in koristnega, kar vas še posebno veseli, saj ste spet v stiku s samim sabo. Vse bo veliko bolj preprosto, kot upate, posebno v družinskem okolju.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu vam bo zadišala dobra hrana. Uživali boste v družinskem okolju, pogovori bodo sicer zaradi lune v znamenju ovna bolj kratki, vendar bolj sproščene narave.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vezani škorpijoni boste danes v zraku začutili ljubezen in željo po spolnosti. Obeta se vam prijetna vibracija na področju spolnosti. Tistim, ki ste v samski, pa se obeta prijeten večer v družbi spleta.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekom bosta sklenila kompromis, ki vas sicer ne navdušuje preveč. Zato boste precej nemirni. Za zdaj morate odstopiti od svojega, toda tudi to se bo prav kmalu spremenilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmišljajte, s kom bi se lahko povezali, rešitev se bo prikazala že dopoldne, spontano. Ob vznemirljivi ljubezenski priložnosti se ne zatekajte v nepotrebni molk. Bodite iskreni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določene notranje občutke boste začutili tekom dneva. Vaše misli in energije se bodo začele počasi umirjati. Zopet boste s pomočjo lune v znamenju ovna prizemljeni in usmerjeni k boljšemu jutri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaustavite se in začnite bolj intenzivno razmišljati o zadevah, ki so za vas zelo pomembne, pa ste jih postavili na stranski tir. Kmalu bo prišel vas čas, da napredujete in se stabilizirate.

Vas zanima: KAJ VAM V RAZMERJIH GLEDE NA ZNAMENJE POVZROČA TEŽAVE?