Dnevni horoskop za nedeljo 13. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 13. septembra 2020.

Dnevni horoskop nedelja 13. september 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop in astrologija. Danes se boste odločili, da se vse strahove in blokade potrebno čim prej odstraniti in zaživeti bolj sproščeno.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Odprite danes oči, razmislite o vaših osebnih vrednotam in prisluhnite raznim dokazom, ki vodijo v razrešitve.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 17.32 uri preide luna v znamenje leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več.

Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost.

Danes praznuje Aleš Bravničar: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Device, kar nakazuje, da je skromne narave in zna delati čudeže iz malenkosti. Je zelo pridna, vestna, praktična, inteligentna in organizirana oseba. Odlikujeta ga tudi izjemna metodičnost in učinkovitost.

Njegov Mars v znamenju Dvojčkov je tisti, ki mu podarja simpatičnost, razigranost in inovativnost. S to pozicijo je zelo zgovoren in se v družbi izjemno dobro znajde. Ima veliko prijateljev in ponavadi poznanstva na vseh mogočih in nemogočih koncih. Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Ovnu. Bori se, da bi čim prej ustvaril in uresničil svoje ambicije.

Danes praznuje Goran Ivaniševič : Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v tretji dekadi Device in mu podarja vztrajnost in premišljenost. Sposoben je tudi odrekanja in prilagajanja, samo da bi dosegel svoje zastavljene cilje. Veliko mu pomenijo urejene družinske razmere, dotakne pa se ga lahko tudi ljubosumje, ki ga težko nadzira. Ascendent v znamenju Strelca mu podarja simpatičnost in razigran pristop, zato je v družbi oseb nasprotnega spola še kako zaželen.

Venera, ki se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona povečuje njegovo strast, hkrati pa tudi nagnjene k nenavadnim zadevam, povezanimi z intimnim področjem. Veliko mu pomeni finančna neodvisnost, ki jo je sposoben tudi doseči.

Kaj pravi dnevni horoskop za nedeljo 13. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Goran Ivanišević, hrvaški tenisač
Miha Zupan, slovenski košarkar
Kamui Kobajaši, japonski avtomobilski dirkač
Niall Horan, član skupine One direction
Matej Zemljič, slovenski gledališki in filmski igralec

Na današnji dan IBM predstavi prvi trdi disk. Rodil se je Alojz Kovšca, slovenski obramboslovec. Umrl je Albert Sirk, slovenski slikar in Tupac Amaru Shakur, ameriški rapper. Na Dunaju je umrl slovenski čebelar in bakrorezec Anton Janša. Vesoljska sonda Ulysses preleti južni tečaj Sonca.

Vas zanima LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2020

Dnevni horoskop: nedelja 13. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Proti koncu današnjega dne, ko bo luna v znamenju leva vas bo nekaj razžalostilo, vendar le za trenutek. Nato se boste prepustili optimizmu in dobri energiji, ki vas bo obkrožala.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Obetajo se vam spremembe. Nekoga boste sicer morda zapustili ali nekako zamrznili vajin odnos, a ne bo vam žal, saj je tak preobrat za vas v resnici veliko olajšanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Stopite v akcijo in poskusite svojo srečo. Konec koncev prav ničesar ne morete izgubiti! Tudi prijatelji vas popoldne, ko luna preide v leva spodbujajo k akciji, torej edina ovira se le vi sami sebi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo neizmerno razveselila. Pomembna zadeva, ki vas je že dolgo mučila se bo končno zaključila in razpletla. Še toliko bolje, ker se bo razpletla pozitivno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Negativen način razmišljanja pustite za seboj. Vse vaše težave bodo minljive, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Raje se ozrite okrog sebe in sodelujte z ljudmi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 13. septembra 2020

Dan bo nasmejan in bo potekal brez večjih težav. Imeli se boste prijetno in živeli boste v pričakovanju naslednjega tedna. Takrat se bo zgodilo nekaj na kar ste že nekaj časa čakali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes je pred vami dan, ko boste dosegali precejšne cilje. Močno se boste približali zmagi, a ujeti vam je ne bo uspelo. Čeprav boste zadovoljni z rezultatom, pa bo vseeno prisoten grenak priokus.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zjutraj boste zaradi lune v raku še nekoliko na trnih, potem pa bo počasi steklo. Zagotovo pa niste vajeni spreminjati svojih navad in tako nastanejo težave. Tudi tokrat se je treba tudi nekoliko žrtvovati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vsem oviram boste kos, posebno na ljubezenskem področju, kjer vas skozi dan spodbuja luna v raku. Lahko se podate v akcijo, kljub temu, da se niste dolgo pripravljali na ta korak.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Lotili se boste intenzivnih priprav na naslednji boj, a verjemite, da takšnega uspeha ne boste več ponovili. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se raje rahlo umirite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Niste najbolj zadovoljni, nekaj se je začelo, vendar se je tudi ustavilo. To vas je dokaj izčrpalo, saj je bila igra zanimiva le na začetku. V popoldnevu, ko bo luna v levu boste bolj nasmejani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Po srečanju boste ugotovili, kaj vse vas še povezuje z nekom iz preteklosti. Zato ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanjem. Nečesa ne morete takoj rešiti, a ne obupajte.

Preberite tudi KAM SPADATE? MED INTROVERTIRANE ALI EKSTROVERTIRANE LJUDI?