Dnevni horoskop za nedeljo 13. junija 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 13. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 13. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 13. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, sveti Anton Padovanski. Brezglavo zapravljanje vašega časa ne obnavlja vaše energije, ampak s pomočjo konjunkcije med Luno in Marsom pospešuje nezadovoljstvo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pozitivno prepričanje je prvi korak proti cilju. Vaša dejanja bodo skladna z željami šele takrat, ko boste zaupali v svoje sposobnosti.

horoskop dnevni
Luna v znamenju

Danes ob 20.22 uri preide luna v znamenje leva

Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Pozno zvečer, ko bo luna v znamenju leva pa prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Zaklad je pot po kateri hodiš in ne kraj kamor si namenjen.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Étienne Gilson, francoski filozof
  • Anton Slodnjak, slovenski književni zgodovinar
  • Klaus W. Iohannis, romunski predsednik
  • Kenenisa Bekele, etiopski atlet
  • Mary-Kate in Ashley Olsen, ameriški filmski igralki

Na današnji dan Slovenija prvič sodeluje na volitvah v Evropski parlament. Združeno kraljestvo se umakne s Sueškega prekopa in ga prepusti Egiptu. Slovenska nogometna reprezentanca na Svetovnem prvenstvu v Južni Afriki z 1 : 0 doseže zgodovinsko zmago proti Alžiriji. Rodil se je William Butler Yeats, irski pesnik, dramatik in Sarah Connor, nemška pevka. Rodil se je tudi Malcom McDowell, britanski igralec in ameriški igralec, komik Tim Allen. Umrl je Anton Padovanski, portugalski redovnik, teolog, svetnik in Lúcio Costa, brazilski arhitekt.

Kakšno počutje vam prinaša konjunkcija med Luno in Marsom?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihaja danes zaradi konjunkcije nekaj napetosti in nesporazumov na področju odnosov.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko zadržala, če boste prejela kritiko?

V današnjem dnevu se boste težje zadrževali in nadzirali rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Preberite tudi: KAKO BO MARS V ZNAMENJU LEVA VPLIVAL NA VAŠE ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu, ki ga spremlja luna v raku se boste odprli svežim energijam, ki vam bodo prinesle nova znanja in nova spoznanja. Tudi vaša domišljija ne bo imela meja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ni nujno, da ste vedno med prvimi, kljub temu da si želite zmage. Tokrat preprosto še ne boste našli rešitve za zaplete, ki vas na osebnem področju že preveč obremenjujejo in kratijo vaš spanec.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse, kar se dogaja v vaši bližini, se vam zdi medlo, resnica pa je v tem, da ste sami morda nekoliko utrujeni od vseh preteklih dogodkov in odnosa, ki vas obremenjuje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan z luno v vašem znamenju se bo odvijal v znamenju dobre volje, posebno če sta se z nekom uspešno pogovorila o določeni zadevi. Na vse boste gledali pozitivno, ne glede na občasne težave.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste z luno v raku malce zmedeni in umetniško razpoloženi in če boste obudili v sebi romantično dušo, bo to dober znak. Marsikaj se lahko spremeni, zato bodite pripravljeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste dokaj zadovoljni, čeprav na ljubezenskem področju morda ni toliko novosti, po katerih hrepenite. V večernih urah, ko luna prehaja v znamenje leva pričakujte več iskrenosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zagotovo vam danes ne bo dolgčas, ko boste razmišljali o tem, kako in kdaj bi se lahko z nekom, ki vam je všeč srečala in pogovorila. Možnost za soočenje vam ogreva srce.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izgubljali se boste v vsakdanjih življenjskih stvareh, toda vse boste videli bolj optimistično in že kar malo preveč zasanjano. Prihaja želja po telesnem zadovoljstvu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakujte, da se vam bo oglasil nekdo ki živi daleč stran. Sprejmite izziv, ki se vam obeta. Nekaj novic je povezanih tudi z ljubezenskim razmerjem, saj vas vodi luna v raku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste morali izstopiti iz znanega kroga, ter se usmeriti v spremembe ter preobrazbe. Morali boste eksperimentirati, se pogovarjati z drugimi ter jim prisluhniti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavedate se vseh morebitnih pasti in zato bi še zlasti v ljubezenskem odnosu morali postati veliko bolj previdni. Zagotovo bo nekaj razmišljanja namenjeno tudi denarnim zadevam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dosegli boste svoje, in spoznali, da je bilo negativno razmišljanje povsem odveč. Vse se lahko uredi, čeprav vas je že nekoliko skrbelo, tudi v povezavi s čustvenim življenjem.

Vas zanima: NAVDUŠENJE VODI V OPTIMIZEM IN UGODNE REŠITVE