Dnevni horoskop za nedeljo 11. julija 2021

dnevni horoskop danes nedelja
Dnevni horoskop za nedeljo 11. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 11. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 11. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan prebivalstva. Danes boste v odnosih preveč kritični do sebe, prihaja občutek, da se z določeno družbo ne ujamete, tako kot bi si želeli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Današnji dan posvetite počitku in pomladitvi, tuhtanju in iskanju duhovnih resnic.

horoskop
Luna je v znamenju leva

Luna je v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi.

Danes praznuje Giorgio Armani: Astro profil

Njegovo Sonce v drugi dekadi Raka ga usmerja v romantično razmišljanje in nežne podvige. Pri pripadnicah ženskega spola je zelo zaželen, saj izžareva karizmatično privlačnost. Luna v znamenju Raka ga označuje kot osebo, ki je zelo občutljiva na vplive iz okolja, zato hitro menja razpoloženje in lahko deluje muhavo, tako da se verjetno najbolje počuti v varnem zavetju svojega doma.

Ascendent ima v drugi dekadi Tehtnice, kar kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. Jupiter v znamenju Tehtnice mu daje moč, da je v poslovnih podvigih izredno uspešen in prodoren. Ima srečno roko v zvezi z denarjem.

Pride trenutek, ko je molk izdaja!

Martin Luther King

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec
  • Risto Savin, slovenski skladatelj
  • Frederick Buechner, ameriški pisatelj
  • Mojmir Sepe, slovenski skladatelj
  • Gorazd Škof, slovenski rokometaš

Na današnji dan na Havajih opazujejo popolni Sončev mrk. Leta 1810 je bil ustanovljen botanični vrt v Ljubljani. Po ocenah OZN število prebivalcev Zemlje preseže 5 milijard. Martin Luther King mlajši posmrtno prejme medaljo svobode. Kitajski arheologi odkrijejo grobnico s 6.000 glinenimi kipi bojevnikov iz leta 221 pr. n. št. Prvi televizijski prenos čez Atlantik. Leta 1982 je Italija tretjič postala svetovni prvak v nogometu. Rodil se je Stjepan Radić, hrvaški politik in John Quincy Adams, ameriški predsednik. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Simon Newcomb, kanadsko ameriški astronom.

Kateri planetarni premik se bo zgodil v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo danes Merkur pomaknil v znamenje raka.

Katera astro znamenja lahko danes pričakujete smeh, veselje in navdušenje?

V današnjem dnevu lahko smeh, veselje in navdušenje pričakujete rojeni v znamenju ovna, leva in strelca.

Preberite tudi: ZNAMENJA, KI SO OBREMENJENA S TEM, KAJ BODO REKLI DRUGI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v znamenju leva prinaša na plano veselje, vitalnost in željo po zmagi. Najboljše se boste danes počutili, če se boste odločili da svojo energijo sprostite s športnimi dejavnostmi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kuhinja bo danes vaš najljubši prostor. Znali boste pripraviti nekaj, kar bo navdušilo9 tudi ostale. Godili vam bodo predvsem komplimenti, kako vse skupaj resnično obvladate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju čustev se boste danes lažje kot običajno umaknili dvomom, ljubosumju in raznim pomislekom. Spontano se boste predajali in drveli k strastnim vzgibom, ki vas bodo dopolnjevali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč vprašanj ter preveč govorjenja vas lahko kljub temu, da se luna nahaja v levu, ki išče pozornost danes notranje vznemiri. Najbolj zadovoljni boste v objemu, po katerem že dolgo hrepenite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes bo vaš najljubši dan, saj vam luna, ki vam je naklonjena prinaša dobro voljo. Da pa tudi drugim ne bo težko, boste znali poskrbeti tudi za počutje vseh. Razigranost ne bo imela meja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razmišljati ste začeli o tem, kako bi čim prej ujeli kakšno strastno ljubezensko priložnost, sedaj se morate samo še odpreti ter si dovoliti, da ta priložnost spontano prileti v vaše življenje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Misel povezana s preteklostjo bo danes koristna, saj boste končno začeli razumeti, zakaj se je nekaj zgodilo in zakaj se je določen odnos zaključil. Pri srcu vam bo končno lažje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Mikalo vas bo, da se podate nekam, kjer še niste bili. Drugačnost in nova energija bo tisto, kar vas lahko danes spravi v dobro voljo. V večernih urah prihaja želja po lepih komplimentih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Jutro boste preživeli v naglici, saj boste želeli doma čim več storiti. Popoldne s e prebuja želja po tem, da bi se z nekom združili, kar si boste tudi omogočili. Odločnost bo danes na vrhuncu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Stabilni prijemi in iznajdljivost, ki jo prinaša luna v ognjenem znamenju bodo danes v domačem okolju steber dobrega počutja in zadovoljstva. Dovolite svojim mislim, da gredo v višave.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zakaj si ne bi danes pričarali več prijetnih vibracij na področju ljubezni. Zadovoljstvo po katerem hrepenite je zelo blizu, manjka vam le še to, da se znebite raznih pomislekov, ki vas spremljajo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zadovoljni in spontani se boste danes dobro počutili. Prihaja pogled, ki vas bo v trenutku prepričal da mu sledite. Vezani se lahko zvečer znajdete v primežu romantike, ki vam bo godil.

Vas zanima: SIMONA JE OBUPANA, SAJ SESTRA SRAMOTI CELOTNO DRUŽINO