Dnevni horoskop za nedeljo 11. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 11. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 11. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 11. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan bolnikov s Parkinsonovo boleznijo. Danes, ko bo na vas vplivala konjunkcija med Merkurjem in Luno pričakujte hiter in bister um ter odlično koordinacijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če se boste sprostili in si oddahnili, boste končno rešili določene zaplete, za katere sicer v prvotni fazi niti niste bili odgovorni.

horoskop
Luna v znamenju ovna

Luna je v znamenju ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati. Pri vseh zadevah boste hitro zaznali prave rešitve, odbijalo vas bo kompliciranje in analiziranje.

Sam uresniči svojo odrešitev, ne zanašaj se na druge.

Buda

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Japelj, slovenski pesnik
  • Alberto Evaristo Ginastera, argentinski skladatelj
  • Andy Garcia, kubansko-ameriški igralec
  • Bojan Požar, slovenski raziskovalni novinar
  • Lisa Stansfield, angleška pevka

Na današnji dan Italija okupira Ljubljano. Na pot čez Atlantik iz pristanišča Queenstown na Irskem izpluje Titanik. Rodil se je József Attila, madžarski pesnik in ameriški modni oblikovalec Oleg Cassini, ki je bil najbolj znan po tem, da je oblačil nekdanjo prvo damo ZDA Jacqueline Kennedy. Rodil se je tudi Marko Elsner in hokejist Tomaž Vnuk. Umrla je Majda Sepe, slovenska pevka in Josip Vidmar, slovenski kritik, prevajalec.

Katera astro znamenja se bodo danes skozi dan najbolj posvečala domu in družini?

Danes se boste najbolj posvečali domu in družini rojeni v znamenju raka, leva in škorpijona.

Kakšno počutje bo danes ustvarila konjunkcija med Luno in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo zaradi konjunkcije prisotno prehitevanje, pojavi se lahko tudi zaletavost.

Preberite tudi: NE OBREMENJUJTE SVOJEGA TELESA PO NEPOTREBNEM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Situacije boste kljub luni v vašem znamenju raje opazovali, ne da bi preveč govorili in razglabljali. Po navadi niste tako pasivni, sicer pa je to vsekakor dobra poteza v trenutku, ko niste dovolj zbrani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Marsikaj se vas ne bo dotaknilo tako, kot se vas je nekoč. Takšen razplet vas nekoliko preseneča, saj ste se za iste stvari burno odzivali. V ljubezni boste prav tako razmišljali na drugačen način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav se vam danes, ko je luna v ovnu to ne bo zdelo, ampak ste na pravi poti glede doseganja svojih sanj. Te so tudi povezane z družino, zato nikar ne dvomite vanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Toplo energijo lune v ovnu boste najbolje izkoristili, če se boste na ljubezenskem področju postavili zase. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali na zelo prisrčen način narediti uporabno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaman so poskusi, da vse rešite le v enem dejanju, ne glede na vse poskuse v preteklosti. Varčujte z energijo in najdite ravnovesje, najlažje vam bo v družbi nasprotnega spola.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes bo zaradi lune v ovnu več resnosti, tako s stalnim partnerjem kot doma. Samski hrepenite po varnosti, to boste tudi jasno pokazali in povedali. Ne dovolite, da bi vas premagala čustva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete se otresti občutka, da vas nekateri ljudje iščejo le takrat, ko vas potrebujejo za kakšno uslugo. Vse to ni predaleč od resnice, čeprav se ne bi smeli hitro predati negativnim čustvom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Radi se boste družili z družinskimi člani, morda vas bo pot zanesla nekam, kjer bo tudi dejansko več pozitivne energije. Luna v ovnu prinaša dobro voljo in veselje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Planetarna kombinacija z luno v ovnu vam pošilja nemirno energijo, zaradi katere si boste zaželeli preobrate in spremembe tako na osebnem področju kot tudi v svoji bližnji okolici.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nepredvidljivost, ki jo prinaša luna v ovnu vas vedno znova vznemirja, posebno ko sta se s partnerjem že glede nečesa dogovorila, pa bo vse skupaj ne glede na vse obviselo v zraku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse je morda preprosteje, kot se vam je zdelo, zato znova preverite vse okoliščine, preden se boste odzvali. Tudi v odnosih pozor, ker bo resnica slej ko prej prišla na dan.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nedelja z luno v ovnu bo prava za razčiščevanja, pri čemer boste imeli močno intuicijo in veliko duhovno moč. Tisti odgovori, ki se vam bodo pojavili v srcu, verjemite, da bodo pravi.

Vas zanima: MARTI NI JASNO, ALI JE ŠEL MOŽ PREDALEČ ALI JE LJUBOSUMNA?