Dnevni horoskop za nedeljo 10.oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 10. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 10. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 10. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če boste v družbi ljudi, ki vam niso zelo blizu boste zaprti, zamišljeni in postavljeni v vlogo opazovalca.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pazite, da se vas preveč ne dotaknejo pretirana dogmatičnost, ozkosrčnost in represivnost.

horoskop.si
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Naj bodo dobri in pošteni ljudje še tako brez moči, je samo zaradi njih življenje vredno življenja.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Lavo Čermelj, slovenski fizik, publicist
  • Harold Pinter, angleški dramatik, pisatelj, pesnik
  • Martina Navratilova, češko-ameriška teniška igralka
  • Chris Pronger, kanadski hokejist
  • Logi Geirsson, islandski rokometaš

Na današnji dan ZDA in Združeno kraljestvo se odpovesta privilegiju eksteritorialnosti na Kitajskem. Elektrificiran odsek transsibirske železnice med Moskvo in Bajkalskim jezerom. ZSSR in Litva podpišeta pakt o vzajemni pomoči. Na koroškem plebiscitu 60 % volivcev glasuje za priključitev Koroške Avstriji. Odprt Narodni dom, zgradba današnje Narodne galerije v Ljubljani. Ustanovljena Akademija ameriške mornarice. Rodil se je Maks Samec, slovenski zdravnik in Fridtjof Nansen, norveški polarni raziskovalec. Umrl je Christopher Reeve, ameriški filmski igralec in Orson Welles, ameriški filmski igralec, režiser.

Bodite oseba, za katero niste nikdar imeli poguma, da bi bili.

Paula Coelha
Katero področje bo danes najbolj intenzivno izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo danes najbolj izpostavljeno področje medsebojnih odnosov.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj optimistično naravnana?

V današnjem dnevu boste najbolj optimistično naravnani rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021 ali V KATEREM ASTRO ZNAMENJU JE ROJENIH NAJVEČ NARCISOV?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste, kljub temu da je nedelja, sprejemali finančne odločitve, ki utegnejo močno spremeniti prihodnje obdobje. Ne ustavljajte se več pri nepomembnih zadevah.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v strelcu bo prisotne veliko volje za hišna opravila, zato vse skupaj izkoristite v svoj prid. Zaradi dobrih intelektualnih sposobnosti boste ves čas razmišljali o spremembah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dvignite z vplivom lune v strelcu glavo in se usmerite k sreči, ki vas čaka za vogalom. V popoldanskih urah se vam nakazujejo družinski obiski, ki vam bodo godili, saj bodo pozitivno naravnani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v strelcu boste iz ure v uro spreminjali razpoloženje, saj vas bo motila prisotnost osebe, ki je popolnoma drugačna od vas. Morda je lahko to zelo pomembna lekcija za prihodnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z vplivom lune v strelcu se vam obeta veliko sreče in miru predvsem na osebnem področju. Morda boste sklenili dogovor, ki vam bo v prihodnje prinesel mnogo simpatičnih koristi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Polni energije in sproščeni se boste predajali vsem odtenkom ljubezni. Skrbelo vas bo le dogajanje na družinskem področju, ki se je v zadnjem času zavrtelo v popolnoma drugačno smer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Brez razloga se vznemirjate in čakate, da bo nekdo naredil prvi korak. Raje se pogovorite, saj vas bo to občutno razbremenilo, ter vam podalo drugačno, širšo sliko celotne situacije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bolj ko si boste miru želeli, bolj se vam bo z luno v strelcu vse skupaj kompliciralo in nakopičilo. Sprijaznite se in poskusite v življenje vnesti čim več pozitivnega razmišljanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z veseljem se boste s pomočjo energije lune v vašem znamenju usmerili v nekaj, kar vam hodi po mislih že nekaj časa. Bolj pozorni boste tudi na odnos z ljubljeno osebo, ki v zadnjem času ni najboljši.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobro veste, kaj morate spremeniti, da se prenehate obremenjevati. Priznajte si določene zadeve na ljubezenskem področju, saj res nima več smisla, da bi vse skupaj še naprej zanikali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želje, o katerih razmišljate že nekaj časa vas lahko z energijo lune v strelcu popeljejo v intenzivno razmišljanje in sestavljanje načrtov. Večer bo poln smeha in žgečkljivih komentarjev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Presenečala vas bodo določena dejstva, ki jih boste izvedeli, vendar boste s pravim pristopom znali poiskati pravo pot do ravnovesja. Nikar ne vztrajajte, če niste prepričani.

Vas zanima: Mesečni horoskop OKTOBER 2021 ali KLEMENTINA TEŽKO DELUJE V PODJETJU, KJER SO VSI RAZEN NJE POVEZANI