Dnevni horoskop za četrtek 9. julija 2020

Horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 9. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se prepustite nežni energiji, odložite trdo delo, analiziranje in materialni svet. Zaupajte predvsem sebi!

Horoskop smernica za vsa znamenja: V obstoječih prijateljskih ter ljubezenskih odnosih so danes možne poglobitve, le svoje zaupanje ohranite na pravem mestu.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise.

Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Mislim, da se je bolje počutiti dobro, kot izgledati dobro.

Tom Hanks

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Štefan Žemlič, madžarsko-slovenski pisatelj
Henrik Tuma, slovenski politik, publicist, planinec
Edi Berk, slovenski oblikovalec in arhitekt
Tom Hanks, ameriški filmski igralec
Boštjan Cesar, slovenski nogometaš

Na današnji dan se začne prvi teniški turnir v Wimbledonu. Umrl je Karel Pollak, slovenski poslovnež in industrialec in Šamil Basajev, čečenski terorist. Katarina II. Velika postane ruska carica.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ

Dnevni horoskop: četrtek 9. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega. Luna v ribah bo na nežen način reševala vaše zaplete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslovno življenje se bo odvijalo dokaj mirno, vendar to ne pomeni, da lahko pozabite na pomembne opravke. Oči in ušesa imejte odprte, saj nekaterim sodelavcem ne boste mogli zaupati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Še vedno ste kljub luni v ribah optimistični, posebno v ljubezni. Morda vam še ni jasno, od kod črpate taka pozitivna čustva, ker se s partnerjem še nista o vsem dogovorila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo vse nekoliko lepše in boljše kot v preteklih dnevih, ko vas je spremljalo nekaj napetosti in slabe volje. Vse to je za vami, zato se lahko z nežno energijo lune v ribah nasmejite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potrudili se boste, da bi ohranili določen odnos, ki vas sicer zelo obremenjuje. Povabite prijatelje, med njimi bo tudi nekdo, ki vas vedno spravlja v dobro voljo in vas posluša.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 9. julija 2020

Nekdo ne bo ravno nepristranski, a tokrat ugotavljate, da ste nemočni. To velja še zlasti v odnosih z vodnimi znamenji. Luna v ribah vam še vedno nasprotuje, zato pazite na zdravje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Premislite o tem, kakšne naj bi bile posledice nenadne odločitve. Zaključili boste sicer kot pravi zmagovalec, a pazite, da ne boste vsega skupaj kasneje predrago plačali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Mnogi so vam naklonjeni, pridobili jih boste za svoje ideje brez pretiranega napora. To je odličen predpogoj, da zgradite kaj novega, lahko ste boljši in bolj učinkoviti kot doslej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne potrebujete veliko, da bi se odločili pravilno in počutili dobro. Poskrbite, da ne bo preveč razčiščevanja in prerekanja, ki bi vas danes, ko bo luna v znamenju rib le vznemirilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V poslovnem smislu boste danes zadovoljni. Nekaj vam dejansko gre od rok in nič vas ne more vznemiriti. V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo končno resnično pospešilo utrip.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se nekoliko ozrite naokrog. Nekdo od prijateljev vas bo danes presenetil s simpatično zgodbo, navdihnila vas bo tudi kreativnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ob srečanju z osebo iz preteklosti se uprite želji, da bi se vrnili. Tako v zasebnih odnosih kot v karieri pokažite več izvirnosti. Premislite, kaj se kuha v ozadju in kako bi se lahko odzvali.

Preverite KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?