Dnevni horoskop za četrtek 8. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 8. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 8. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 8. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Osebnost bo danes zaradi konjunkcije med Luno in Merkurjem močna, samozavestna, iskrena in direktna. Edini problem je, da boste v določenih trenutkih nekoliko vzvišeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: V kolikor boste napetosti in težave premlevali in jih ne boste izpustili, se boste težko notranje umirili.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju raka

Danes ob 15:51 uri preide luna v znamenje raka

Ključ dopoldneva bo prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bodo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli.

Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Popoldan se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Danes praznuje Tadeja Ternar : Astro profil

Tadeja, ki ima Sonce v raku je previdna, zadržana in občutljiva. Zanjo je vsekakor najboljša izbira skupno, družinsko življenje, ki povečuje njen občutek varnosti. Z luno v znamenju strelca se rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer najde svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Svoje srce nosi na dlani in zelo rada deli svoje občutke.

Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami. Tadeja je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiva. Spremljajo jo predispozicije za vodenje in vladanje, saj zna s svojo prodorno naravo prepričati množico. Ker je dobra in kritična opazovalka, hitro prebere vsako zgodbo.

Naj bo tvoja samozavest večja kot tvoj ego.

Loesje

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Philip Johnson, ameriški arhitek
  • Edo Mihevc, slovenski arhitekt
  • Jožef Horvat, slovenski politik in fizik
  • Ena Begović, hrvaška filmska igralka
  • Tina Gorenjak, slovenska gledališka in filmska igralka, pevka

Na današnji dan NATO povabi v članstvo Poljsko, Češko in Madžarsko ter zavrne Slovenijo in Romunijo. Izide prva številka Wall Street Journala. Vasco da Gama se odpravi na svojo prvo pot proti Indiji. Wikipediji se pridružita različici v madžarščini in hebrejščini. Rodil se je Alfred Binet, francoski psiholog in izumitelj testa inteligentnosti ter Ferdinand von Zeppelin, nemški graditelj zrakoplovov. Umrl je Percy Bysshe Shelley, angleški pesnik in Vivien Leigh, angleška gledališka, filmska igralka.

Kako bo današnja konjunkcija med Luno in Merkurjem vplivala na vaše delovanje?

Dnevni horoskop napoveduje, da konjunkcija prinaša nemir, razdražljivost, ter površnost.

Katera znamenja zodiaka se boste danes najlažje prilagodila na takšne in drugačne situacije?

V današnjem dnevu se boste najlažje prilagajali rojeni v vodnih in zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: MENTALNI IN EMOCIONALNI TIP OSEBNOSTI ali SINASTRIJA ODNOSA: ALEŠ VOVK – RAAY IN MARJETKA VOVK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Popoldne, ko se bo luna nahajala v znamenju rake se približujete nežnim in toplim vzgibom, ki vas bodo popeljali v še lepši večer, poln kramljanja in objemov, ki bodo trajali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih nikar ne govorite o drugih, saj bi vas lahko narobe razumeli ter ocenili. Stojte tokrat za svojimi besedami in ne dovolite da bi vas okrog prenašali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S konjunkcijo med Luno in Merkurjem se boste danes pogovorili o posebnih zadevah. Lažje vam bo saj boste spoznali da ste o določeni zadevi pravilno sklepali, kar vam bo všeč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaustavili se boste pri nakopičenih čustvih, ki vam ne dajo miru. Še posebej intenzivno boste vse skupaj doživljali popoldne, ko se bo luna nahajala v nežnem raku in vas po tihem navdihovala.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z iskrenim pristopom lahko danes marsikaj razvozlate, saj boste odločni in usmerjeni k temu, da poiščete resnico. Z nekom, ki vam je blizu boste zelo podobno razmišljali ter argumentirali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odnosi, ki so v zadnjem času napeti se lahko danes popoldne, ko luna prehaja v raka začnejo izboljševati. Prišli boste do spoznanja, da ste v določeni situaciji morda napačno odreagirali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Jutranja kavica bo z vplivom lune v znamenju dvojčkov klepetava in navdihujoča. Skozi dan lahko vaša energija malce pade, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Energija, ki jo popoldne prinaša luna v raku vam ne bo najbolj pisana na kožo, saj se boste težko umirili in se priklopili na dogajanje v vaši bližini. Če vam nekaj ne ustreza, se raje umaknite v svoj svet.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav ste prepričani da ste najboljši, vas lahko danes, ko nastopi konjunkcija nekaj močno preseneti. Ne iščite tokrat krivcev drugje, ampak najprej ometite pred svojim pragom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Trmasta in trda energija se bo dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih razpršila. Želeli boste biti zbrani, vendar vam bodo neprestane moteče zadeve kradle energijo in vas notranje vznemirjale.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezenski pripetljaji vas lahko danes presenetijo, saj boste končno dočakali sporočilo, po katerem že nekaj časa hrepenite. Čeprav vam ni vseeno kaj si drugi mislijo, boste danes zelo samozavestni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Svojo nežno dušo boste danes izpostavili, saj se boste postavili za nekaj kar vas moti. Ker vas niso vajeni, da tako določno nastopite, bodo nad vašimi reakcijami še kako presenečeni.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2021