Dnevni horoskop za četrtek 8. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 8. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 8. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 8. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan Romov. Zakaj se ne bi danes poigrali s svojimi sanjami in jih skušali umestiti v realnost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izkoristite priložnosti, predvsem pa bodite zadovoljni s tem, kar imate. Naj vas nerealne sanje ne spravijo v slabo voljo.

horoskop
Luna v znamenju rib

Luna je v znamenju rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave.

Štiri leta sem porabil da sem se naučil slikati kot Raphael in vse življenje, da sem se naučil slikati kot otrok.

Pablo Picasso
  • Lev Ponikvar, slovenski glasbenik
  • John J. Hondo Havlicek, ameriški košarkar
  • Grzegorz Lato, poljski nogometaš
  • Vivienne Westwood, angleška modna oblikovalka
  • Alexi Laiho, finski kitarist

Na današnji dan na prvih povojnih večstrankarskih volitvah v Sloveniji zmaga opozicijska koalicija Demos. Iz Bristola odpluje Great Western, prvi parnik na redni čezatlantski progi. Rodil se je Giuseppe Tartini, italijanski violinist, skladatelj in Drago Leskovšek, slovenski gradbeni inženir. Umrla je Margaret Thatcher, nekdanja britanska predsednica vlade in Pablo Picasso, španski slikar.

Katera znamenja bodo imela v današnjem dnevu najbolj bogato domišljijo?

V današnjem dnevu boste imeli najbolj bogato domišljijo ter kreativnost rojeni v znamenju bika, strelca in rib.

Katero področje izpostavlja energija lune v znamenju rib, ki vas bo objela danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo danes najbolj pomembna osebna rast, prebudite lahko tudi podzavest.

Preberite tudi: BODITE DOMA ŠE BOLJ SREČNI, GLEDE NA ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se vam bo zaradi vpliva lune v ribah zdelo, da nimate pravega cilja. Nekdo, ki vam je blizu, je lahko vaš osebni ali poslovni svetovalec, zato se nikar ne branite njegovih nasvetov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste med najbolj iznajdljivimi, posebno glede financ, čeprav ste v notranjosti malce nemirni. Ljubezen vas močno povezuje z izredno komunikativno in privlačno osebo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ko boste sešteli vse razloge za in proti, vam bo jasno, da je energija lune v znamenju rib danes bolj obremenilna kot pozitivna. Spoprijeli se boste z nečim, kar ste odlašali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ponavlja pa se stara zgodba, saj vas prepričuje oseba, ki vam je posebno pri srcu. Previdno dokončajte nekaj, kar ste pustili nedokončano in se ne obremenjujte preveč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tokrat boste zaradi vpliva lune v ribah nekoliko bolj zadržani, hkrati pa nekako razigrani in vihravi in določenih stvari ne boste takoj opazili. Pred vami je možnost, da se z nekom pogovorite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Niste še pripravljeni odgovoriti osebi, ki od vas pričakuje konkretne odgovore. Vsekakor pa vam bo všeč to, da ste privlačni za nasprotni spol. Prihajajo priložnosti za napredek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj informacij bo danes krožilo in tudi govorice o vas vam utegnejo priti na uho, kar vas bo razjezilo. Bodite bolj samozavestni in glejte, da se ne ujamete v razmišljanja drugih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj napetosti prinaša luna v ribah, ker bo vsak zagovarjal svoje stališče. Najbolj moteče vam bo to, da pravzaprav vsi le govorijo, a ne storijo ničesar, da bi se zadeve premaknile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Najbolje se boste počutili takrat, ko se boste zbrali in s pomočjo lune v ribah razčistili zadeve. Razpoloženi boste tudi za igre z besedami, potrebujete le nekoga, ki vas bo razumel.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na zoprno vprašanje boste odgovorili, vendar zelo dvoumno in hkrati diplomatsko. Opazili ste, da ste pred kratkim pretiravali, zdaj pa ste se z vsem skupaj pripravljeni soočiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes ne dovolite nikakršnih nedorečenosti v odnosu, saj vas vznemirja luna v znamenju rib. Poiskali si boste in tudi našli priložnost, da se izborite za svoje pravice.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekoliko bolj bodite previdni pri finančnih izdatkih, ker ne boste najbolj prepričani, koliko lahko zapravite. Veliko denarja lahko potrošite za dom, vendar vas lahko kasneje zaradi tega boli glava.

Vas zanima: KAKO SHUJŠATI IN OSTATI VITEK PO 40. LETU?