Dnevni horoskop za četrtek 3. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 3. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 3. junija 2021

Dnevni horoskop za četrtek 3. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan brez plastične vrečke in dan rudarjev. Opazili boste hladen, zadržan pristop, ki ga prinaša konjunkcija med Luno in Neptunom, kar vas bo zmotilo. Vendar se nikar ne vdajajte občutku, da ste nekaj narobe naredil.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želeli boste uravnovesiti težaven odnos, a že v začetku boste naleteli na negativne pripombe.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 19.58 uri preide luna v znamenje ovna

Skozi dan bo čas več kot primeren za meditacijo, poglobljene pogovore in izkazovanje globokih čustev. Izrazite svoje skrite talente. Težko boste ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Zvečer, ko luna preide v znamenje ovna pa o dolgčasu ne bo niti sledu.

Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Prvi korak, da v življenju dosežete, kar želite, je: odločite se, kaj si želite.

Ben Stein

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Franc Flere, slovenski harmonikar
  • Viki Grošelj, slovenski alpinist
  • Jure Šinkovec, slovenski smučarski skakalec
  • Sebastian Vettel, nemški dirkač formule 1

Na današnji dan je v Ljubljani odprta prva mednarodna grafična razstava, ki pomeni začetek bienala. V Helsinkih se prične ustanovno zasedanje KEVS. Ameriški predsednik Lyndon Johnson podpiše odlok, ki prepove rasno razlikovanje na javnih mestih. Rodil se je Leoš Janáček, češki skladatelj in Ramón Gómez de la Serna, španski pisatelj. Rodil se je tudi ameriški igralec Tony Curtis in Franz Kafka, češko-avstrijski pisatelj. Umrl je Saša Aleksander Šantel, slovenski slikar, grafik in Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik.

Kakšno bo danes, ko nastopi konjunkcija med Luno in Neptunom vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes zaradi konjunkcije ustvarjalni, vendar v medsebojnih odnosih zelo občutljivi.

Katera astro znamenja ste danes v nevarnosti da se preveč zapletete v komunikaciji?

V današnjem dnevu boste v nevarnosti, da se preveč zapletete v komunikaciji ovni, device in tehtnice.

Preberite tudi: ZNAKI, DA STE V ODNOSU Z NEZRELO OSEBO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikakor ne morete mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo. Naporno bo, tako v poslu, kot tudi na področju ljubezni. Zaradi lune v ribah ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čisto navaden dan se bo s pomočjo lune v ribah spremenil v nepozabno doživetje. Večer bo pregnal vse napetosti in vam podaril notranji mir ter splošno zadovoljstvo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate precej manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali z delom pričeti čim prej. Za vsako stvar zahtevajte tudi razlago, kar vam lahko močno olajša kasnejše zaplete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar pustite nekaj manevrskega prostora tudi za druge, ki se bodo želeli družiti z vami. Skupaj boste zvečer, ko luna preide v ovna skovali odličen načrt.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezen je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Tudi na področju osebne rasti, boste kljub energiji lune v ribah brez prave volje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Določena zadeva vam že nekaj časa krati miren spanec. Trenutno ne morete izvedeti vsega, kar se skriva v ozadju. Morda se usmerjate v popolnoma napačne odločitve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priznajte si, da še niste rešili vsega, zato se ponavljajo isti problemi, ki jim ni videti konca. Nenehno se vrtite v začaranem krogu, zato ne pričakujte pozitivnih in konkretnih odzivov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko bo danes priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen, zato boste zadovoljni. Izkoristite dan v pravi smeri, saj bo vse česar se boste lotili s sabo nosilo zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vabijo vas v sodelovanje, toda niste prepričani, če se boste tam res dobro počutili. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v vaše intimne zadeve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite previdni in ne vzemite ničesar, kar bo danes prišlo na vaša ušesa, preveč resno. To bo težko, saj vam bo nekdo ves čas želel prodati čisto drugačno zgodbo od realne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste z energijo lune v ribah hitro popravili in se tako končno otresli občutka, da nekoga ne spoštujete dovolj. Zadeve se bodo kmalu izboljšale.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes bi se radi popolnoma posvetili delu, čeprav si morate priznati, da so vaše misli čisto drugje, na področju ljubezni. Odločite se za nekoliko bolj sproščen večer v družbi lune v ovnu.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP JUNIJ