Dnevni horoskop za četrtek 29. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 29. aprila 2021, Svetovni dan plesa

Dnevni horoskop za danes, četrtek 29. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 29. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan plesa. Čeprav boste, ko se boste odločili delati na sebi učinkoviti, boste notranje na trenutke nestrpni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes boste še bolj čutni, stabilni, a tudi praktični. Če iščete ljudi, ob katerih bi se dobro počutili, bi se morali obdati s tistimi, ki ljubijo naravo.

dnevni horoskop
Svetovni dan plesa

Luna je v znamenju strelca

Srelec, predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem.

Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni. Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Vsak dan vam prinese priložnost, da vdihnete, snamete čevlje in zaplešete.

Oprah Winfrey

Danes praznuje Uma Thurman: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Bika in sicer v 9. hiši. Je zvesta in zanesljiva in je najboljši prijatelji, če pa se ji zamerimo, je lahko najhujši sovražnik. Tudi temperamenta je podobnega, umirjena je in prej počasna kot hitra, če pa se pusti sprovocirati, postane pravi vulkan. Rada ima glasbo in umetnost in na teh področjih ima tudi sami veliko talenta. Rada ima tudi stik z zemljo saj od nje dobiva energijo.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Vodnarju v 6. Hiši. To je zanesljiva, praktična in trmasta oseba, ki ima rada udobno življenje, zato potrebuje določeno materialno zagotovitev. Ima dober smisel za humor, včasih je prava zabavljačica s praviloma močnim in globokim glasom.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Maks Fabiani, slovenski arhitekt
  • Andrej Inkret, slovenski kritik, esejist
  • Simona Weiss, slovenska pevka
  • Andre Agassi, ameriški teniški igralec
  • Tanja Šmid, slovenska plavalka

Na današnji dan Metlika dobi mestne pravice. V Parizu je bila odprta razstava, po kateri se je poimenovala umetniška smer art déco. V Westmintrski opatiji se poročita princ William in Kate Middleton. Rodil se je Aleksander II., ruski car in Hirohito, japonski cesar. Umrl je Slavko Jan, slovenski gledališki režiser, igralec in Ivica Račan, hrvaški premier.

Katerim znamenjem zodiaka lahko danes z jezika pobegne kakšna neumnost ali nesramnost?

Danes lahko z jezika pobegne kakšna neumnost ali nesramnost ovnom, tehtnicam in ribam.

Za katere stvari današnji dan ni najbolj primeren?

Dnevni horoskop napoveduje da današnji dan z energijo ognjenega znamenja ni najbolj primeren za kirurške posege in podpis pomembne pogodbe.

Preberite tudi: ZVEZDE PLEŠEJO: 12 ZVEZD ZASIJE NA PLESIŠČU ali SPADATE MED NAJVEČJE UPORNIKE ZODIAKA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kar se tiče kariere je pred vami zaradi lune v strelcu dan z večjimi nihanji. Z poglobljenim razmišljanjem boste hitro dojeli, kako stvari stojijo in katere odločitve so prave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pripravljeni boste pogledati na svoje življenje iz drugačnega zornega kota, kar vas bo napolnilo s svežino in radostjo. Zavedali se boste, da vam določeni ljudje lahko pomagajo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko bo luna v strelcu boste čutili neverjeten pogum in samozavest. Morda bi se morali v določenem odnosu postaviti zase. Večer vam prinaša prijetne spremembe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prepustili se boste, ko boste pripravljeni sprejeti vse pomanjkljivosti, ki jih določen odnos nosi s sabo. Pomanjkanje vitaminov in premalo gibanja, bo glavni vzrok za vaše slabše počutje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na zasebnem področju prihaja kljub raztreseni energiji lune v strelcu priložnost poglobiti odnose, kar boste tudi z veseljem izkoristili. Ne glede na to, kako se boste počutili, usmerite se vase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Privoščite si več prijetnih trenutkov, kar z luno v strelcu ne bo težko. Iznajdljivost bo vaše močno orožje. Radi se boste preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar si okoli sebe ne delajte prevelikega zidu, saj bi s takšnim počutjem odrinili od sebe simpatično osebo. Vezani se boste veliko ukvarjali s poglobitvijo odnosa, ki pa naj ne bo preveč bliskovita.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslovni rezultati bodo danes, ko je luna v strelcu odvisni od usklajevanja s sodelavci. Vzemite si dovolj časa za vse kar vas osrečuje. Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj se boste odločili, čeprav ste s tem korakom že dolgo odlašali, pomagal vam bo vpliv lune v vašem znamenju. Odmakniti se boste želeli od drugih v prepričanju, da vas ne sprejemajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne ostajajte v starih vzorcih, čeprav vam bo dnevni vpliv povzročal nihanja in na dan prinesel mnoge grenke spomine. Počasi prihaja čas za nekaj novega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobili boste pomembno sporočilo, ki bo vplivalo na vaše začrtane cilje. Sprejeli boste novo odločitev in ko jo boste posredovali ljudem okoli vas, jim morda odločitev ne bo preveč všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tekmovanje s sodelavci in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa z nadrejenimi, bo v današnjem dnevu zelo stresno. Trdo morate delati in se boriti, da dosežete maksimalno korist.

Vas zanima: PLUTON V KOZOROGU ZAČENJA RETROGRADNO OBDOBJE