Dnevni horoskop za četrtek 28. januarja 2021

Horoskop
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 28. januarja 2021.

Predviden čas branja: 2 minuti

Dnevni horoskop za četrtek 28. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Preveč boste zaradi energije Polne lune obremenjeni s stvarmi, ki se rešujejo izredno počasi in vas poleg vsega še vznemirjajo.

Nasvet za današnji dan: Kljub negativnim energijam, ki bodo na vsak način želele prodreti v vašo bližino, se boste sposobni soočiti s sabo.

horoskop danes
Horoskop

Danes ob 3.54 uri preide luna v znamenje leva

Prihaja intenzivna energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu spletnemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje.

Danes nastopi ob 20.16 uri Polna luna

Polna luna v ognjenem znamenju nima tako intezivnega vpliva na čustva in delovanje. Težava lahko nastopi v kolikor ne boste dovolj opaženi, saj bo ego še vedno povečan.

Kaj pravi horoskop za četrtek 28. januarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Nicolas Sarkozy, francoski predsednik
  • Jernej Kuntner, slovenski gledališki in televizijski igralec
  • Gianluigi Buffon, italijanski nogometaš
  • Jasmin Handanovič, slovenski nogometaš
  • Elijah Wood, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je Slovenija ratificirala pristopno pogodbo k Evropski uniji. Posneta je bila pesem We are the world, katere izkupiček je bil namenjen za pomoč Afriki. Rodil se je Jackson Pollock, ameriški slikar in Smiljan Rozman, slovenski pisatelj, dramatik, slikar. Rodila se je tudi Athina Onassis, hči Christine Onassis in dedinja imperija Aristotela “Arija” Onassisa. Umrla je Astrid Lindgren, švedska pisateljica in Aleš Debeljak, slovenski pesnik, esejist.

Kako se tudi imenuje današnja Polna luna?

Polna luna, ki nastopi v današnjem dnevu, 28. januarja 2021 se imenuje Volčja luna.

Preberite tudi: KATERI ANGEL BO SKOZI LETO 2021 VAŠ VARUH?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se boste odločili za kakšen podvig bo to odlična ideja.

Danes se boste kljub Polni luni lotili nekaterih stvari, ki ste jih sicer mislili še malo odložiti. Predvsem pa boste poskrbeli zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi vpliva Polne lune se boste znašli v zadregi, kar se vam ne dogaja prav pogosto. V ljubezni boste negotovi vse dotlej, dokler ne boste slišali nečesa novega, bolj obetavnega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi naporne energije Polne lune boste danes težje navezali ali obnovili stike. Morda boste spoznali drugačen pogled na svet, ki pa vam v tem trenutku ne bo najbolj pisan na kožo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas spremlja in bere kot odprto knjigo. Tokrat ne morete storiti ničesar, razen da se morda umaknete ali enostavno ne odgovorite na določena vprašanja. Doma bo zvečer sproščeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi Polne lune in težkih vibracij, vam bo danes primanjkovalo časa. Nenehno si dopovedujete, da boste dobili še eno priložnost, namesto da bi pohiteli tam, kjer zaostajate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poizvedujte, ne bo vam žal in povprašajte, kakšne so možnosti glede boljše zaposlitve, ki bi vam prinesla varnost. Beseda vas lahko reši. Zvečer se nikar ne predajajte žalosti, ki jo sproža Polna luna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Soočili se boste z manjšim nazadovanjem, ki pa si ga boste vse preveč gnali k srcu. Začnite znova in ne bodite samo zaradi močnega vpliva Polne lune nesramni, ne do sebe in ne do svojih najdražjih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje sanje, kar ne pomeni, da se zanje ne boste potrudili. Ne boste najbolj sigurni, komu boste zaupali, sami boste hoteli poiskati pot do rešitve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kolo sreče se bo zaradi Polne lune nekoliko upočasnilo in tokrat nimate pravih pogojev pogoje za napredovanje. Izbrali boste dobro taktiko, čeprav je uresničevanje načrta še pod vprašajem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izjemno razpoloženi boste, kar boste s svojo duhovitostjo dokazovali na vsakem koraku. Danes vidite svet kljub Polni luni v znamenju leva v nekoliko bolj zanimivih odtenkih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate precej težav, ki jih ne morete rešiti čez noč. V ljubezni boste preveč zahtevni, čeprav po drugi strani ne vračate z enako mero. Nimate dovolj moči, da bi priznali svoje napake.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izvrstno se boste kljub vplivu Polne lune znašli pri zadevah, ki zahtevajo večjo mero iznajdljivosti in hitro sklepanje. Samozavestna drža vam bo odprla marsikatera vrata.

Vas zanima: NATALNA KARTA