Preverite, kateri angel bo skozi težko leto 2021 vaš varuh in zaščitnik?

Predviden čas branja: 8 minutes

Angeli so bitja, v katera preprosto verjamemo da so tukaj, da se prepletajo z našimi energijami. Povezani so tudi s planeti in energijo nebesnih znamenj. Tukaj so, da nam pomagajo, le dovoliti jim moramo, ter jih prositi. Če vanje verjamemo, nam lahko olajšajo opravljanje nalog in nam pomagajo pri raznih soočenjih. S katerim angelom bi se morali povezati v letu 2021 glede na vaše astrološko znamenje, v smeri, da boste čim bolj zadovoljni?

OVEN

URIEL

Angel Uriel, ki je tesno povezan s planetom Uran in njegovo simboliko nosi s sabo neodvisno energijo vodnarja. Potrebovali boste svobodo, neodvisnost in nove napredne ideje. Ta angel vam bo, če se boste povezali z njim omogočil bolj premišljene, a hkrati svobodne odločitve. Držal vas bo nazaj, da ne boste tako konfliktni, pomagal vam bo, da ne boste preveč brezglavo tvegali. Največjo moč ima v soboto, zato je lahko to v letu 2021 največkrat vaš čudovit dan. Njegova energija blaži trmo, pretirano impulzivnost, nervozo in nezmožnost prilagajanja.

AFIRMACIJA: Dovoli mi vzeti vse, kar nemiren oven potrebuje, da zaživi bolj harmonično.

BIK

KAMAEL

Angel strasti, vojne, sicer povezan s planetom Mars, poln bojevite energije bo odlična zaščita pred negativnimi vibracijami in na poti k iskanju ravnovesja, ki ga biki še kako potrebujete. Prinaša odločnost, močno voljo in bolj konkretne korake, v trenutku ko se biki običajno raje umaknete iz obzorja. Tokrat vas Kamael ne bo spustil nazaj, ampak vas bo potisnil naprej. Borili se boste za svobodno odločanje, kar lahko v pozitivni smeri oblikuje vašo osebnost. Kamael vas bo naučil tudi tega, kako se v trenutkih trme spoprijeti z nesoglasji, brez da bi ob tem čutili razne negativne vibracije.

AFIRMACIJA: Dovolim si vznemirljivost, ki me vodi k diplomatskim soočenjem in rešitvam.

Preverite kateri angel bo skozi težko leto 2021 vaš varuh in zaščitnik?

DVOJČKA

MIHAEL

Angel Mihael, ki je tesno povezan s Soncem in ognjem, je točno to, kar dvojčki v 2021 potrebujete. Čeprav ste vedno prepričani, da ste razigrani in privlačni, lahko na tej točki s pomočjo energije Mihaela še dodatno napredujete. Z njim lahko ujemate srečo in delujete še bolj privlačno in sproščeno. Simbol, ki ga Mihael poudarja je vitalnost, in to bo vaš cilj v tem letu, biti bolj vitalni, bolj zdravi, več gibanja ter zdravih odločitev. Če boste tik pred tem da obupate, vas bo Mihael v hipu postavil na pravo mesto in vam podaril energijo za vztrajnost.  Okrepil bo tudi odločnost, ki jo boste potrebovali na vseh področjih.

AFIRMACIJA: Ščiti me pred pretirano egocentričnostjo in me vodi v iskreno skromnost.

RAK

HANIEL

Zračna energija Angela Haniela, ki je tesno povezan z Venero bo rešitev za občutljive in neodločne rake. Njegova energija vas bo spomnila, da ste morda pozabili nase. Energija tehtnice bo nerešene zadeve postavila v skladno ravnovesje. Lepota in naklonjenost bosta za vas pravi navdih. S pomočjo Haniela se bodo družinski prepiri in zapleti reševali bolj smiselno, manj bo napetosti in raznih obtožb. Haniel lahko rakom, če boste trdo delali na sebi pomaga celo, da se znebite občutka vloge žrtve. Ne bo enostavno, vendar bo vredno.

AFIRMACIJA: Ne dovolim si več, da bi me obremenile pretekle situacije ali situacije drugih.

LEV

GABRIEL

Angel Gabriel je tesno povezan z znamenjem raka in Luno. Ta nežna energija in vibracije prepletene z občutljivostjo so točno to, kar levi v 2021 potrebujete, da zaživite bolj stabilno in manj brezglavo življenje. Z njegovo pomočjo boste lažje odreagirali bolj diplomatsko, prenehali boste tudi ves čas iskati potrditve. Z zavestno inteligenco boste lažje blažili vplive žalosti ali jeze in se znali pogovoriti v lepši smeri. Gabriel bo, če se boste z njim povezali umiril vašega duha, in vam s tem pomagal, da bo delo na sebi skozi leto nekoliko bolj enostavno.

AFIRMACIJA: Pomagaj mi, da se osvobodim temne plati, ki mi povzroča močno jezo in nemir.

Preverite kateri angel bo skozi težko leto 2021 vaš varuh in zaščitnik?

DEVICA

RAFAEL

Angel Rafael, ki je tesno povezan s planetom Merkur je tisti, ki bo devicam v 2021 omogočil, da se končno začnete odpirati bolj iskreno, brez vaših značilnih zadržkov in dvomov. Komunikacijo bo popeljal na višjo raven, na takšno, da bo bolj simpatična za sogovornike, prav tako tudi za nasproten spol. Urnost bo povečana, miselni procesi pa bolj sproščeni, vendar kljub temu zelo smiselni. Razdvojenost in strah pred nezanesljivostjo lahko skozi leto s trdim delom in Rafaelovo močjo končno postaneta neznanka. Vaša presoja bo močno izostrena, kar vam bo podarilo veliko prednost pred konkurenco in morda tudi ključ do tega, da prehodite pot brez posledic.

AFIRMACIJA: Želim sprejeti hitre vibracije, odprtost in zmožnost dobre komunikacije.

TEHTNICA

JELIAL

Tehtnice potrebuje strast, saj ste v zadnjem obdobju prejemale preveč umirjenih vibracij, sicer stabilnih, vendar nič kaj navdihujočih. Angel Jelial je tesno povezan z drevesom življenja, ki razplamti strast v odnosih, življenju, službi, skratka tam, kjer jo potrebujemo. Nežne energije se v 2021 ne bodo najbolj skladale s tem, kar si tehtnica želi. Zato bo rešitev plamen strasti, ki lahko določene situacije najprej malce razburka, ko pa se bodo umirile, vam bodo všeč. Prebudili boste tisto, kar je že nekaj let spalo in z Jelialovo pomočjo lahko obstane tudi kakšno razmerje, ki je povsem na nitki.

AFIRMACIJA: Kljub povečani strasti ohranjam zvestobo in pripadam ljubezni.

ŠKORPIJON

ZADKIEL

Angel Zadkiel, ki je tesno povezan z Jupitrom, prinaša škorpijonom v letu 2021 več spontanosti, sreče, spretnosti in nasmešek na obrazu, namesto značilnega mrkega pogleda. Ta angel usmiljena lahko trdnemu in malce nesramnemu škorpijonu stopi na prste in prebudi podzavest, kar lahko vodi v zavedanje. Te vibracije, ki jih škorpijoni običajno zatirate, saj ste prepričani, da mora biti nekaj temnega, nekaj skrivnostnega, bodo vaša pot k obilju. Tako na osebnem področju, kot tudi na ostalih. Z Zadkielovo pomočjo boste znali stopiti nazaj in se namesto da bi sarkastično zbadali, raje nasmejali.

AFIRMACIJA: Energije dostojanstva in optimizma bodo moje zavetje.

Preverite kateri angel bo skozi težko leto 2021 vaš varuh in zaščitnik?

STRELEC

KASIEL

Mehka energija strelca v 2021 potrebuje prizemljitve, streznitev in bolj realno začrtano pot. Najboljša povezava je angel Kasiel, ki je vladar planeta Saturn in zna biti trd in neizprosen. Ta angel bo za strelca strog nadzornik, nič kaj popustljiv in zahteven, želel ga bo potegniti vstran od lahkomiselnosti in pretirane neodvisnosti.  Strelec zaradi neposlušnosti ne bo kaznovan, ampak bo prikrajšan za modre odgovore kako stabilizirati osnovo, ki vodi v lepše življenje. Izogibanje težavam bo spremenil v odgovorne prijeme, samopomilovanje pa bo zavihtel v ponižnost, česar se bo vsak strelec zelo razveselil.

AFIRMACIJA: Dovoli da popravim napake, tudi če mi takoj morda ne uspe.

KOZOROG

SAGNESAGIEL

Angel, ki simbolizira kneza modrosti vas bo v 2021 rešil pred brezveznimi zapleti in nerešljivimi napornimi situacijami. Podaril vam bo zrno modrosti, s katerim se boste lažje soočali. Dar razumevanja, ki vam ga podarja, ter zmožnost odlične presoje sta lahko vaša rešitev tudi takrat, ko se bo vse zapletlo. Usmerili se boste k razumevanju skrivnosti življenja, ter si dovolili čutiti tudi bolj globoko.  Znali boste odlično uporabiti svoje izkušnje in razumnost, pri čemer vam bo ta angel pokazal pravo pot. Nikar ne vztrajajte delovati samo individualno, raje se povežite z njegovo močjo in energijo, saj boste tako lažje tudi v največjem kaosu ostali nad površino.

AFIRMACIJA: Povezujem se z močjo globljega razumevanja, kar me vodi k boljšemu življenju.

Preverite kateri angel bo skozi težko leto 2021 vaš varuh in zaščitnik?

VODNAR

ITKAL

Angel Itkal je simbolično tesno povezan s tehtnico in Venero, vendar bo v 2021 ravno to energija, ki jo boste vodnarji še kako potrebovali. Pomagal vam bo umiriti se, poiskati prave odgovore in rešiti razne nesporazume, ki so ne nakopičili v preteklih letih. Vsa ta prtljaga bo z njegovo pomočjo lažje ostala v preteklosti. Če boste z njim povezani, se ne boste več neprestano zapletali v nesoglasja in iskali napake, ampak boste začeli delovati bolj složno. Resnične občutke boste kljub temu znali izražati ob pravem času in bolj diplomatsko. Najbolj učinkovit bo Itkal pri reševanju dolgotrajnih napornih sporov in prekinjenih odnosov, saj boste presenečeni, kako drugače lahko izgledajo sedaj. Bolj lahkotni in lažje rešljivi.

AFIRMACIJA: Nesoglasja, ki me ločujejo od sreče in določenih povezav naj nadomesti sloga.

RIBI

ANAEL

Anael je drugo ime angela Haniela, ki je tesno povezan s področjem ljubezni in Venero. Čeprav druga področja morda v 2021 ne bodo tako navdihujoča, tudi zaradi raznih ovir, bo področje ljubezni tisto, ki za ribe predstavlja razvoj, harmonijo in prijetno simfonijo. Tudi če ste do sedaj dvomili in si niste dovolili zajadrati v objem ljubezni, boste sedaj to storili veliko lažje. Anael se bo z vami veselil, če boste znali ljubezen izkazovati na pravi način. Navdihnil vas bo s prijetno toplino, ki jo boste izžarevali. Če bo začutil, da ste v odnosih zvesti in predani, lahko pričakujete kakšno prijetno nagrado, lepo pohvalo ali darilo. Všeč mu bo, če se boste povezali z rdečo, belo in srebrno barvo, ki bodo ljubezen še bolj okrepile.

AFIRMACIJA: Le iskrena predanost me vodi do sreče in višjih vibracij.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAPOVED 2021: ELEMENTI IN OSEBNA RAST, TER SOOČENJA

Za srečo, POIŠČITE svojega ANGELA.