Dnevni horoskop za četrtek 24. decembra 2020

horoskop za božič
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za četrtek 24. decembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 24. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Božični večer. V današnjem dnevu bodo pomembne predvsem srčne odločitve, tudi če se ne bodo skladale z razumom.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Odprite oči in se ozrite okoli sebe. Sreča ne potrka vsak dan na vaša vrata, zato jih neobremenjeno odprite.

Dnevni horoskop Božič
Dnevni horoskop

Danes ob 11.55 uri preide luna v znamenje bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje hormonov in vaše poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Danes praznuje Ricky Martin: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 7. Hiši Kozoroga, kar nakazuje, da je vztrajna in poslovno usmerjena oseba. Delo zanj predstavlja najbolj pomemben faktor v življenju, ležernosti skorajda ne pozna. Usmerjen je v uspeh in pri tem ne izbira sredstev. Luna v Ribah mu dodaja nekaj občutljivosti v čustvenih odnosih. Pripravljen se je spuščati v globine odnosov in o njih razglabljati v nedogled.

Venera, ki se nahaja v znamenju Vodnarja ga usmerja v nenavadne podvige in številne avanture ter adrenalinske podvige. Tudi v razmerju se mora ves čas dogajati, drugače mu hitro postane dolgčas. Z Marsom v znamenju Rib je nekoliko zamerljiv in težko odpusti krivico.

Danes praznuje Nuša Lesar

S tremi planeti v znamenju Strelca je pozitivna in energična. V partnerstvu je prijetna, prijazna in spravljiva, zato je običajno srečna. Zna ustvariti prijetno ozračje, zato se ljudje v njeni bližini počutijo prijetno. Potrebuje prijetnega, šarmantnega, družabnega in ljubečega partnerja. Je elegantna, urejena in zvesta. Ključna beseda za njeno poklicno usmerjenost je odgovornost.

Njen Mars se je ob rojstvu nahajal v znamenju Rib v 12. Hiši. Pri delu in denarju je zelo natančna in previdna. Luna se je nahaja v znamenju Tehtnice v 6. Hiši. V določenih situacija je nagnjena k pretiravanju, zato mora paziti, da ne porabi preveč energije za stvari, ki niso življenjskega pomena. Je velik optimist, vedno pripravljena na lov za neko novo, svetlo zvezdo.

Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje in vsak nasmeh lahko prinese srečo drugim ljudem. Vsak trenutek je lahko nov začetek. Lepe božične praznike vam želi

Horoskop.si.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 24. decembra 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Jožef Žabkar, slovenski teolog in vatikanski diplomat
  • Ava Gardner, ameriška filmska igralka
  • Stjepan Mesić, hrvaški predsednik
  • Tarja Halonen, finska predsednica
  • Louis Tomlinson, član skupine One direction

Na današnji dan večina kristjanov pričakuje praznik Jezusovega rojstva. Prvo potniško letalo pristane na letališču Brnik. Rodila se je Lili Novy, slovenska pesnica in Elizabeta Bavarska – Sissi, avstrijska cesarica. Umrl je Lojze Krakar, slovenski pesnik in Stane Belak-Šrauf, slovenski alpinist.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 24. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse bo danes potekalo kot mora in si želite. Za tiste, ki pa boste ostali doma, bo prijetno druženje v domačem okolju pravi užitek. Znali se boste nasmejati drug drugemu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se ne razburjajte preveč, nekaj je samo trenutna situacija. Če ste se zbudili utrujeni in žalostni oblecite kaj rdečega in si pozno popoldne pričarajte dobro kosilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan je nadvse primeren, da temeljito razmislite in organizirate svoje misli. To vam bo pomagalo, da se boste znali pravilno odločiti ko boste želeli narediti osebne spremembe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša vitalnost bo v današnjem dnevu odlična in na vsakem koraku boste čutili potrebo po gibanju. Popoldne, ko luna prestopi v znamenje bika prihaja več topline.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ukvarjali se boste s prazničnimi energijami v toplem domačem okolju. Tisti, ki imate otroke boste nanje v današnjem dnevu še posebej ponosni. Oni bodo vir vašega navdiha.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 24. decembra 2020

Sreča bo danes ves dan na vaši strani. Čutili jo boste na vseh področjih. Odprite se, drugače se vam bo kljub ugodni luni v biku nekaj prijetnega izmuznilo iz obzorja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaše ljubosumje bo danes potonilo v pozabo in ljubljeni osebi boste lahko brez težav zaupali. Skupaj bosta preživela veliko časa, še posebej večer, ko bo na krožniku dobra hrana.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu se bo vaše razpoloženje nenehno spreminjalo kot nestabilno vreme. Vaša pozornost se bo preusmerila na poglobljene odnose z družino.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sreča na čustvenem področju, ki vas spremlja že nekaj časa, bo ostala še naprej prisotna, vi pa boste ostali zadovoljni s svojim življenjem. Večer bo miren in topel.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko boste danes poglobljeno razmišljali ter se izkazali v luči prijetnega in poštenega partnerja. Podobno se bo dogajalo tudi v večernih urah, ko luna v biku prinaša navdih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preživite več časa v domačem zavetju, kjer boste obkroženi s svojimi mislimi. Glede odločitev pa raje počakajte še par dni, tako boste zanesljivo vedeli kako in kaj naprej.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaša energija in navdušenje so bile te dni zaprte v črno škatlo iz katere niso mogle pobegniti. Največji problem pa je trenutno finance, o katerih boste premlevali tudi danes.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG