Dnevni horoskop za četrtek 20. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 20. maja 2021, svetovni dan čebel

Dnevni horoskop za danes, četrtek 20. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 20. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan čebel. Dvomi in strahovi se bodo umaknili, dobili boste moč in pogum, ter vztrajnost, potrebno za napredek.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sprejmite danes nasvete ljudi, ki jim zaupate, saj bi lahko sami spregledali kakšno pomembno malenkost.

horoskop
Luna je v znamenju device

Luna je v znameju device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti.

Njena prispodoba je čista energija. Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sonce ob 19.37 uri preide znamenje v dvojčkov

Danes ob 19.37 uri Sonce preide v znamenje dvojčkov. Sonce v zračnem znamenju, ki mu vlada planet Merkur prinaša ugodno in lahkotno energijo. Prihaja izboljšana komunikacija in moč prepričevanja ljudi, saj bodo bolj zaupali tuji presoji. Povečan bo nagon po samoizražanju, zalo zainteresirani boste za zbiranje informacij kot tudi za njihovo neprestano izmenjavo.

čebele

Iskrena dobra beseda je kot med, sladka za dušo in zdravilo za telo.

Slovenski pregovor

Rojeni v znamenju bika, dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Janša, slovenski čebelar
  • Alojz Zupan, slovenski klarinetist
  • Boris Akunin, ruski pisatelj, prevajalec
  • Marko Tratar, slovenski šahist
  • Iker Casillas, španski nogometaš

Na današnji dan je v Novi Gorici odprta nova stavba Primorskega narodnega gledališča. Kuba postane neodvisna od ZDA. Levi Strauss in Jacob Davis prejmeta patent za džins. Rodil se je Honoré de Balzac, francoski pisatelj in Francis Cotes, angleški slikar. Rodil se je tudi britanski glasbenik Joe Cocker in ameriški hip-hop, rap ustvarjalec Busta Rhymes. Umrl je Krištof Kolumb, italijansko-španski pomorščak in Niki Lauda, avstrijski drikač formule.

Življenje ima več domišljije, kot jo nosimo v sanjah.

Krištof Kolumb
V kakšno obdobje stopamo z današnjim dnem?

Dnevni horoskop napoveduje, da danes Sonce pričenja pot v znamenju dvojčkov, kar nosi s sabo igrive vibracije.

Katera astro znamenja boste danes delovna, dobro motivirana in vztrajna?

Danes boste najbolj delovni, dobro motivirani in vztrajni rojeni v znamenju bika, raka in device.

Preberite tudi: PREHRANA: KATERE VRSTE MEDU POZNAMO? ali MED, GLAVNI ADUT HLADNIH DNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dogajanje se bo z luno v devici upočasnilo na čustvenem področju, zadeve, ki se bodo vrstile tekom dne, pa boste imeli tokrat pod nadzorom. Izkoristite priložnosti in preverite pomembna dejstva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne izgubite danes, ko boste z luno v devici zelo analitični živcev zaradi nepomembnih zadev. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili na miren način. Ne bo vam žal.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na poslovnem področju se ne boste z nikomer ujeli pri poslovnem pogajanju, zato o napredovanju na višjo poklicno lestvico ne bo ne duha ne sluha. Pustite času čas in bodite kar se da potrpežljivi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes se vam z luno v devici obetajo nove prijetne priložnosti, ki bodo dolgoročno zelo donosne. Danes si vzemite čas za delo, s katerim ste v preteklosti odlašali. Samski se osredotočite nase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri dejavnostih boste želeli pritegniti pozornost tistih, ki vam še pred kratkim niso bili naklonjeni. Uspelo vam bo in končali se bodo dnevi slabih odnosov in notranje napetosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj vam ne dovoli, da bi se vse, kar ste si zamislili uresničilo takoj. Vmesni čas lahko koristno uporabite, dodajte še nekaj pomembnih opravkov na svoj že zastavljeni urnik.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Živite po svojih načelih in nočete popustiti. Vsekakor se vam priporoča nekaj več strpnosti in previdnosti, zlasti glede domačih zadev, kar bo z vplivom lune v devici lažje izvedljivo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pri večjih podvigih ne zahtevajte preveč. Raje pomagajte in namenite zmedenim sodelavcem kakšen koristen nasvet. Če bosta sodelovali, bo delo hitreje opravljeno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes bo zaradi napetosti, ki jo prinaša luna v devici zavrelo, posebno v delovnem krogu. Ostanite mirni in najprej dokončajte nekaj zaostalih obveznosti ter preverite finance.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vam očitno še ne bo podal pravega odgovora. Ne razmišljajte o izgovorih, kajti takoj bo očitno, kam vas vleče srce. Najboljša taktika bo danes vsekakor odkritost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če si lahko privoščite, odidite prej iz službe. Izkoristite priložnost, ki se vam ponuja. Tako raztreseni boste, da vam tega nihče ne bo zameril. Večer vam prinaša umirjenost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne zastavljajte si danes, ko je luna v devici pretežkih nalog in pazite na zdravje. Utrujate se hitreje kot sicer. Čeprav menite, da ste nekje nenadomestljivi, se vseeno za zdaj umaknite.

Vas zanima: POSTANITE AKTIVNI IN UŽIVAJTE V ZDRAVJU