Dnevni horoskop za četrtek 19. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 19. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 19. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 19. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan humanitarnosti. Pričakovali boste nepričakovano, vendar se boste kljub temu zadovoljili tudi s simpatičnimi malenkostmi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujte več razmišljanja, povezanega s čustvi in želje po samoti ter tišini, ki vas bo povabila v svoj objem.

horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi.

Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti.

Bodi dober in radodaren brez pričakovanj o nagradi, in se pomiri z dejstvom, da bo dobrota našla svojo pot nazaj do tebe.

Princesa Diana

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Bill Clinton, ameriški predsednik
  • John Deacon, angleški glasbenik Queen
  • Cesare Prandelli, italijanski nogometaš in trener
  • Matthew Perry, ameriško-kanadski igralec
  • Marco Materazzi, italijanski nogometaš

Na današnji dan leta 2010, po sedmih letih vojne se iz Iraka umakne večina ameriških vojakov. Boris Jelcin z nastopom pred stavbo ruskega parlamenta prepreči državni udar konservativcev. Grčija postane republika. Vstaja v Parizu. Newyorški časnik New York Herald poroča o najdbi zlata v Kaliforniji, kar povzroči zlato mrzlico. V Baltimoru ustanovljen sindikat National Labour Union, ki se začne boriti za osemurni delavnik. Rodil se je tudi Vladimir Lamut, slovenski slikar, grafik in Coco Chanel, francoska modna oblikovalka. Umrl je Federico García Lorca, španski pesnik in Ladislav Fuks, češki pisatelj.

Užitek je srečati pogled tistega, kateremu si pred kratkim storil kaj dobrega.

Jean de La Bruyère
Za katere zadeve današnji dan ni najbolj primeren?

Dnevni horoskop napoveduje da dan ni najbolj primeren za poglabljanje na področju ljubezni in izpovedovanje čustev.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj humana in prijazna?

V današnjem dnevu boste najbolj humani in prijazni rojeni v znamenju leva, tehnice in rib.

Preberite tudi: OBSESIVNO KOMPULZIVNE MOTNJE IN FOBIJE ali KATERE ŽENSKE ZNAJO VEDNO PRISKOČITI NA POMOČ?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vplivom lune v kozorogu se držite strogega načrta, če ne želite zaključiti slabo. Zadali ste si naporen urnik, a že zjutraj boste začeli popuščati. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj bi morali napredovati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zelo veseli boste, ko bo nekaj, kar vas je zelo skrbelo končno za vami. Znašli ste se v nadvse neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar verjemite, da se boste kmalu izvlekli iz nje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V službi se ne upirajte in ne govorite preveč, kajti danes boste nagnjeni k temu, da boste kljub zadržani energiji lune v kozorogu hitro povedali kakšno besedo preveč. Kasneje bi vse skupaj obžalovali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skrivali se boste pod vplivom vaše podzavesti. Spoznali boste, kako močno misli vplivajo na dogodke, ki se bodo dogajali. Nekaj časa boste razmišljali zmedeno in takšna bodo tudi dejanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Domače okolje bo priložnost, da najdete notranji mir in ravnovesje. Poskrbeli boste, da se lahko umirite in da v notranji modrosti sprejmete pomembne osebne odločitve v smeri prihodnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če želite ohraniti določen odnos, bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi. Samskim devicam se bo pokazala možnost za prijetno poznanstvo, ki se lahko postopoma razvije v nekaj več.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Znali boste združiti prijetno s koristnim, kar vam bo marsikdo celo zavidal. Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, lahko zaslužite več kot običajno. Najbolj pomembno pa bo zadovoljstvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste uredili svoje misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se vse to, kar vas je vleklo navzdol dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni in hkrati navihani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju dela se pripravite, saj se bodo z vplivom lune v kozorogu končno začeli kazati sledovi vašega dela, ki bodo postopoma vedno bolj očitni. V večernih urah boste zadovoljni ter sproščeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če ste se znašli v težavah, lahko pričakujete podporo sodelavcev ali nekoga bližnjega, kar vam bo vse skupaj le še olajšalo. V zasebnosti se izognite prepiru, ki se vam obeta zaradi različnih mnenj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sposobni se boste odrezati veliko bolj učinkovito, kot se pričakuje od vas. Če boste le tiho in v vlogi opazovalca, boste izpustili še eno priložnost, da stopite iz povprečja in povečate možnosti za napredek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z nekom, ki vam je sicer blizu danes ne bosta ravno na valovni dolžini. Vsaj na poslovnem področju pa vam bo delo potekalo tako, kot si lahko le želite, kar vam bo marsikdo tudi po tihem zavidal.

Vas zanima: TJAŠA JE OBUPANA, SAJ MOŠKIM ENOSTAVNO NE ZAUPA VEČ