Dnevni horoskop za četrtek 18. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 18. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 18. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 18. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustva, o katerih razmišljate bodo še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak in se soočite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Končno boste vedeli, kaj si želite tudi na srčnem področju. Ostane vam le še to, da preidete k dejanjem, kar zagotovo ne bo pretežko, ker ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne.

horoskop
Luna v znamenju bika

Luna je v znamenju bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Poudarjena atributa bosta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni.

Danes praznuje Queen Latifah: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 12. Hiši znamenja Rib, kar nakazuje da je umirjena, nežna in prijazna oseba, ki se zna v življenju odlično prilagoditi. Vedno je pripravljena na nove dogodivščine in včasih malce samosvoja, kar ji zaradi njene odkritosrčnosti nihče ne zameri. Njena Luna se nahaja v znamenju Leva, kar pomeni, da je za moški spol pravi magnet. V ljubezenskih odnosih je odločna, prodorna in z njo vam nikoli ne bo dolgčas, saj je polna raznih domislic in zdravega humorja.

Z Venero v znamenju Ovna ni občutljiva in vedno se zna sama postaviti zase. Čez preizkušnje gre lažje kot ostali, saj je samozavestna in prepričana v svoj prav. Je odlična mama, ki zna poskrbeti za svoje otroke na pravi način. Mars v Biku ji olajšuje pridobivanje denarja in bogastva.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Srečko Kosovel, slovenski pesnik
  • Pero Pajk, slovenski esejist
  • Christa Wolf, nemška pisateljica
  • Jože Šlibar, slovenski smučarski skakalec
  • Ingemar Stenmark, švedski alpski smučar

Na današnji dan Mahatma Gandhi obsojen na dvoletno zaporno kazen zaradi državaljanske nepokorščine. Aleksej Leonov kot prvi človek opravi vesoljski sprehod. Smučarski skakalec Robert Kranjec je osvojil mali kristalni globus v smučarskih poletih leta 2012. Rodil se je Rudolf Diesel, nemški inženir, izumitelj in Nikolaj Rimski-Korsakov, ruski skladatelj. Umrl je Peter Musevski, slovenski dramski in filmski igralec in Marij Pregelj, slovenski slikar.

Katera znamenja zodiaka bo danes najtežje prepričati, da spremenijo svoje mnenje?

Danes bo najtežje prepričati rojene v znamenju dvojčka, leva in kozoroga.

Na katerem področju vam dnevni horoskop danes svetuje previdnost in premišljenost?

Previdnost in premišljenost dnevni horoskop priporoča danes na področju zdravja in počutja.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: MAŠA GROŠELJ (Najini mostovi)

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prepletata se ljubezen in prijateljstvo, posebno če je vse skupaj povezano tudi z delovnimi odnosi.

Vsekakor s pomočjo lune v biku dobro premislite, kaj je tisto, kar v resnici potrebujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vas ni pozabil, preprosto nima časa in se vam za zdaj ne more posvetiti, kar boste začeli počasi razumeti. Glede kariere pa boste z energijo lune v biku končno spregovorili o financah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Delo vam bo jemalo energijo, saj se vam zdi, da nekako streljate v prazno in ne najdete prave tarče. Previdno z denarjem in glede pravnih poslov, ki vas čakajo v današnjem dnevu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse bo zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč o tem, kaj se bo zgodilo, posebno v odnosih z družinskimi člani. Našli boste skupni cilj, ki vas bo počasi malce razvedril.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite na zdravje, premislite o posledicah prevelike živčnosti, ki se pojavlja že nekaj časa. Tudi pri delu pretiravate s stvarmi, ki jih za zdaj ne morete spremeniti. Luna v biku vas bo umirila.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čutite, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri pomembnih dogovorih. Premaknili se boste z mrtve točke, vseeno pa vse skupaj še ne poteka tako, kot si želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pozanimali se boste glede stvari, ki ste jih nekoč počeli z veseljem in zanimanjem. Preverite nekaj starih podatkov, saj lahko dobite z energijo lune v biku izredno koristne in uporabne informacije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Raziskujte, saj se sijajno počutite ob čisto novih izkušnjah. Prebujata se vaša igrivost in vročekrvni temperament. Tudi glede ljubezni boste končno pripravljeni na večji napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Več stikov boste v današnjem dnevu imeli z družinskimi člani. To vas bo sprva zmedlo, saj ne boste takoj vedeli, kako naj bi se do njih sploh obnašali. Jezo vam bo sprožala nejasna situacija.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezen bo imela več obrazov, zato se s partnerjem nikakor ne boste mogli mirno pogovoriti in sporazumeti. Nenehno si želite nekaj več, nepotrpežljivi ste, kar nekoga zelo moti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste razigrani in motivirani, zato si zastavite nekaj novih delovnih ciljev. Lahko celo zaslužite več kot običajno in to bo vsekakor okrepilo vašo samozavest v bližnji prihodnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Optimistični boste, srce vam bo ogrevala pozornost nekoga, ki vam je podoben, igriv in simpatičen. Ne pozabite pa na nekaj delovnih priložnosti, saj je le od vas odvisno, česa se boste lotili.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2021