Dnevni horoskop za četrtek 13. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 13. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu vas bo v vseh situacijah, lažjih in težjih rešila iznajdljivost.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Danes prihaja upanje, da bi bilo vse skupaj bolj jasno in razumljivo, tudi uganke, ki so vas obremenjevale.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Danes praznuje Iryna Osypenko: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Leva, kar pomeni, da je močnega značaja, vendar se v družbi nikoli preveč ne izpostavlja. K človeku vedno pristopi izvirno, vsako vnovično srečanje pa je zanjo nov izziv, tako kot vse življenjske situacije. Z Marsom v znamenju Raka v IX. hiši je nekoliko občutljive narave in podvržena vplivom okolice. Njena čustva so vidna tudi na zunaj, saj jih zelo težko skrije.

Njena Luna, ki se nahaja v VI. hiši Kozoroga je ključ do njene uspešnosti in profesionalnosti. Njene odlične miselne sposobnosti spremlja tudi kanček genialnosti. Da pozitivno izrazi svoj potencial, potrebuje veliko svobode.

Kopiranje sebe je slog.

Alfred Hitchcock

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Alfred Joseph Hitchcock, britanski filmski režiser
Salvador Edward Luria, ameriški mikrobiolog, nobelovec
Fidel Castro, kubanski revolucionar, predsednik
Kathleen Battle, ameriška sopranistka
Alan Shearer, angleški nogometaš

Atatürk postane prvi turški predsednik. Umrl je Janko Lavrin, slovenski zgodovinar, esejist in Vladimir Sergejevič Solovjov, ruski filozof in pesnik. Rodil se je angleški filmski režiser Alfred Joseph Hitchcock.

Preverite tudi Mesečni horoskop AVGUST 2020

Dnevni horoskop: za četrtek 13. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusite se dogovoriti glede pomembnih obveznosti, morda je bolje, da pomemben sestanek preložite ali pa se posvetujete z nekom, ki je bolj strokovno podkovan. Poiščite nove informacije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. Ljubezen bo danes zvečer zelo romantična.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih čustvih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni vam bo danes, ko bo luna v dvojčkih zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z drago osebo, ki bi vas rada presenetila. Zdravje se počasi izboljšuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počutje bo postalo popoldne stabilno in počasi se boste vračali tja, kjer se dobro počutite. Kljub temu pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste presenečenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 13. avgusta 2020

Vsi okoli vas in tudi vi boste nestrpno pričakovali določen razplet. Dan bo precej napet in v znamenju čakanja. Čeprav nihče ne bo želel priznati, boste vsi precej nezainteresirani in slabe volje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vezane tehtnice se boste danes počutile ujete v vseh obveznostih, zato boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj v tej smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Malce popazite kaj počnete, a kaj preveč se ne obremenjujte z drugimi, saj jim boste težko ustregli. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate možnosti, ki jih imate na voljo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Za številne med vami bo današnji dan izredno težek. Pri poslih ne morete pričakovati pomoči. Tokrat morate vse sami, med vsem je tudi precej nehvaležna naloga. Morda je težavno to, da nočete popustiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na delovnem mestu boste z energijo lune v dvojčkih opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko vneto pričakujete prost konec tedna, ki je skoraj pred vami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri poslovnih zadevah boste neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Le en pogovor nikakor ni dovolj, da bi bili mirni. Izkazalo se bo, da nič ni prav enostavno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na delovnem se vam bo marsikaj podilo po glavi. Zastavili boste zahteven projekt, toda niste prepričani, da vam resnično lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko prenesli.

Vas zanima OTROŠKI HOROSKOP: LASTNOSTI IN NAMIGI