Dnevni horoskop za četrtek 12. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 12. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 12. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 12. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan mladih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti.

dnevni horoskop
Vpliv lune

Luna je v znamenju tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti.

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera.

Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Postaral sem se v trenutku, ko sem se zbal, da se bom postaral.

John O’Donohue

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Pete Sampras, ameriški tenisač grškega rodu
  • Iva Majoli, hrvaška tenisačica
  • Maggie Lawson, ameriška igralka
  • Klaas-Jan Huntelaar, nizozemski nogometaš
  • Alessandra Amoroso, italijanska pop pevka

Na današnji dan z dokončanjem predora Trojane je bila dokončno zgrajena avtocesta A1 Šentilj – Ljubljana – Koper. zaključek pogajanj med ZDA, Kanado in Mehiko o ustanovitvi prosto trgovinskega območja NAFTA. IBM predstavi prvi osebni računalnik PC. Začetek gradnje Berlinskega zidu. V Neaplju se srečata Tito in Winston Churchill in se dogovorita o jugoslovanski priključitvi Istre brez Trsta. Leta 1908 izdelan prvi Fordov Model T. Asaph Hall odkrije Marsovo luno Fobos. Rodil se je George Soros, ameriški poslovnež madžarskega rodu in Mark Knopfler, škotski kitarist, pevec. Umrl je Maks Fabiani, slovenski arhitekt in Janoš Kardoš, slovenski pisatelj, pesnik.

četrtek horoskop
Kakšno bo v današnjem dnevu vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes umirjeni ter pripravljeni poslušati sogovornika.

Katera astro znamenja bodo danes najbolj uživala v harmoniji lepih stvari in okusov?

V današnjem dnevu boste najbolj uživali v harmoniji in lepih stvareh rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MERKUR PREHAJA V DEVICO, PRIČAKUJTE KRITIČNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Previdni bodite kljub temu da je z luno v tehtnici poudarjena toplina v odnosih s starejšimi, saj vas ne bodo razumeli. V večini situacij se boste morali znajti sami in poskrbeti, da bo vse tako mora biti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub zelo intenzivni energiji se boste počutili zelo učinkoviti. Veliko strastnih vzgibov in praktične naravnanosti bo prinašalo dobre rezultate. Ukvarjali se boste tudi z mislijo na denar.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Polni energije boste z energijo lune v tehtnici usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju si boste zaželeli poglobiti odnose, kar boste tudi začeli uresničevati v realnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Samozavest vam bo še kako pomagala pri poslovnih zadevah, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je zelo izkušen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pripravljeni boste na nove začetke, saj vas spremlja prijetna luna v tehtnici. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, kljub temu boste zato optimistično naravnani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji. Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja ter napornega prilagajanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj vas bo zaradi vpliva lune v vašem znamenju zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. Na področju kariere se boste iznajdljivo dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo realne priložnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslovno ozračje bo nemirno in razdražljivo, saj se bližajo novosti. Opravite raje vse svoje obveznosti, tudi če boste morali tokrat narediti več, kot ste pričakovali na začetku.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaše ideje bodo čudovite, dejanja pa vedno bolj lahkotna. Počutili se boste polni zagona in ambicij. Na čustvenem področju vas čaka užitek, ki ga še dolgo ne boste pozabili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne zapostavite pomembne naloge, ker vam bo kasneje zagotovo vse skupaj veliko težje. Lotite se stvari, ki jih dobro poznate, saj vam bo to še kako dvignilo vašo samozavest.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na kariernem področju se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu ne bo najbolj všeč, vendar vas to ne bo zanimalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes, ko bo luna v tehtnici, boste morda nekoliko negotovi, zato pazite, da se ne bi navezovali na napačne dogodke ter ljudi. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne veste pravega razloga.

Vas zanima: KLJUČNA OSEBNOSTNA LASTNOST ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE