Dnevni horoskop za četrtek 10. decembra 2020

Današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za četrtek 10. decembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 10. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Mednarodni dan človekovih pravic. Danes se boste lažje kot običajno borili zase, ter ter za tisto, kar smatrate da vam nekako pripada.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Želja po povečanju bogastva bo velika, pomagajo vam lahko dober plan, trud, marljivost in organiziranost.

horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Danes praznuje Alja Viryent: Astro profil

S Soncem v znamenju strelca zna razlikovati med znanjem in modrostjo, svoja spoznanja plemenito predaja naprej. Ona je umirjen kolerik, s pridihom flegmatika in njen svobodnjaški slog se kaže tudi pri služenju in zapravljanju denarja, kar zanjo sploh ni težko, saj se vsega loti z optimizmom. V denarju vidi predvsem sredstvo osvoboditve, ki ji ponuja svobodo gibanja.

Z Luno v devici je njen spomin neverjeten, odlično se znajde na znanstvenem in medicinskem področju. Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Želi si, da ustvari nekaj oprijemljivega.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 10. decembra 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Štalec, slovenski matematik
  • Rob Blake, kanadski hokejist
  • Sarah Chang, korejsko-ameriška violinistka
  • Xavier Samuel, avstralski filmski, televizijski in gledališki igralec
  • Raven Symoné, ameriška televizijska in filmska igralka, pevka

Na današnji dan je 119 držav podpiše konvencijo OZN o pomorskem mednarodnem pravu. Sprejeta je bila splošna deklaracija o človekovih pravicah. Nobelovo nagrado za mir je prejela Evropska unija. Rodil se je Nikolaj Pirnat, slovenski slikar in Otto Neurath, avstrijski filozof. Umrl je Jernej Šugman, slovenski igralec in Marija Grošelj, slovenska učiteljica in pisateljica. Umrl je tudi znameniti švedski kemik in izumitelj dinamita Alfred Nobel.

Preberite tudi: DJOTIŠ SPOZNANJA IN PLANET SHANI

Dnevni horoskop: četrtek 10. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čim prej zavihajte rokave. Marsikaj lahko rešite sami, brez tuje pomoči. Imate občutek, da se morate odločiti, čeprav ne veste, kako. Najprej se zberite, šele nato nadaljujte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če boste morali predstaviti svoje mnenje glede pomembne zadeve, ne boste v zadregi. Druga polovica dneva bo primerna za dogovore, ki bodo bolj konstruktivni kot ponavadi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite spremeniti vsaj kakšen faktor, predvsem poskrbite za zdravje in kondicijo. Tega nihče ne bo storil namesto vas. Upoštevajte nasvete z moške strani, ki bodo dobrodošli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nobenih težav vam ne bo treba reševati, prostega časa pa boste zato imeli na pretek. Proti koncu dneva boste z luno v tehtnici najbolj srečni, če boste lahko delali kar doma.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dočakali boste to, kar si globoko v sebi najbolj želite. Gre za telefonski pogovor, po katerem vam bo odleglo. V ljubezni bo rešena velika uganka, tako boste lažje zadihali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 10. decembra 2020

Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem, kar bo zaradi lune v tehtnici danes še bolj izrazito kot običajno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Varujte se ljubosumja in zavisti, ker vam lahko povzročita veliko škode in nerazumevanja. Poskusite biti vsaj vi drugačni in skušajte bližnjim iskreno zaupati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Uživate v tem, da pripovedujete o svojih zamislih. Sicer pa je to lahko zgodba brez konca, zato utegne postati nevarna. Bodite kljub vplivu lune v tehtnici bolj odločni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pri vsem se boste odločali dokaj hitro, kar ne pomeni, da gre za najboljšo možno rešitev. Posebno doma in v krogu ljudi, ki ne marajo nobenega nastopaštva bodite raje zadržani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste v očeh drugih kot mravljica, tudi natančnost vas ne bo pustila na cedilu. Ves čas boste nekako obremenjeni z vprašanjem, kako zaslužiti čim več denarja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes bo prevladovala želja po delovanju in prijateljevanju s svojimi bližnjimi. Dobili boste nekaj pohval in komplimentov, ki bodo odlično vplivali na vaše počutje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pristali boste na nekaj, kar vam v resnici ne ustreza. Vseeno se boste z luno v devici prilagodili kot velikokrat doslej. Pri težjem opravku si vsaj priznajte, da vam morda še ne gre od rok.

Preberite tudi ljubezenski horoskop ali HOROSKOP: KAKŠNI MOŠKI SO VAM NAJBOLJ VŠEČ?