Dnevni horoskop za 8. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 8 januar, kaj pravijo zvezde za danes?

Dnevni horoskop za 8. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Kakršnikoli so že vzroki, ki so sprožili nastanek vašega maskiranja, je pomembno, da danes spoznate svojo pravo osebnost in se naučite odstraniti masko, ki jo skrivate.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA V ZNAMENJU DVOJČKOV

Luna v znamenju dvojčka – Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA LETNA NAPOVED 2020 ali LETO PODGANE 2020. KAJ PRAVI KITAJSKA ASTROLOGIJA?

Rojstva na današnji dan:

Ciril Cvetko, slovenski skladatelj, dirigent, glasbeni pedagog, publicist
Elvis Aron Presley, ameriški pevec
Stephen Hawking, angleški fizik, astrofizik, matematik, kozmolog
Robby Krieger, ameriški glasbenik (The Doors)
David Bowie, britanski glasbenik
David Silva, španski nogometaš

Vaše sanje se lahko uresničijo, če imate pogum, da jih uresničite.

Walt Disney

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena samo vam!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ko se boste lotili pomembnih opravkov in nalog, boste želeli to opraviti temeljito in brez večjih napak. Bodite še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili v krogu, ki ja za vas pomemben.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dopoldne boste sproščeni, kasneje vas bo zmedla prijateljeva odločitev, ki bo od vas zahtevala veliko mero prilagajanja. Pazite, lahko se vname konflikt, ki ga še dolgo ne boste rešili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč vprašanj vam bodo zastavljali prav tisti, ki vam niso preveč všeč in vas nervirajo s svojim obnašanjem. Odgovorite z iskrenimi in diplomatskimi odgovori, kar bo najboljša rešitev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan vas bo vabil k prijetni sprostitvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih. Čustvene vibracije vam bodo naklonjene.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav si nikakor ne boste hoteli priznati da ste močno utrujeni, si vzemite čas zase, sicer vas lahko doleti povečana mera stresa. Nekdo bo od vas zahteval veliko zbranosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Horoskop dnevni

Danes vam bo ležerna energija pisana na kožo, tako da si lahko privoščite nekaj sprostitve. Življenje vas bo povabilo k ustvarjanju in veselju do vaših delovnih obveznosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu boste hrepeneli po zagotovilu, da ste povsod najboljši. Prav tako boste prepričani, da čisto vse delate prav, zvečer pa lahko nekdo čisto naključno zamaje vaše občutke.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni vas bo vodil nadležen občutek, ki se ga boste najlažje rešili s prijetnim pogovorom v dvoje. Po srečanju boste še bolj zmedeni, vendar zadovoljni s situacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pripombe drugih vam ne bodo prizanesle, posebno na poslovnem področju. Ne obljubljajte, če že v naprej veste, da vsega, kar vas prosijo, žal ne morete izpolniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Oddajali boste optimistično energijo in se znali dobro prilagoditi situacijam, ki tokrat ne bodo enostavne. Planeti vam prinašajo ugodnosti v odnosih in srečo na področju denarja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes ne boste našli rešitve za izziv, ki je za vas zelo pomemben, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil v krajšem času in vas celo presenetil s prijetno vsebino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskrbite, da boste v prednosti pred sodelavci, saj ste veliko bolje pripravljeni. Nekdo dvomi v vašo predanost zato je čas, da mu s svojo prilagodljivostjo dokažete da se moti.