Dnevni horoskop za 7. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 7. januar, kaj pravijo zvezde za danes?

Dnevni horoskop za 7. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes lahko odkrijete področja v svojem življenju, kjer ste se naučili ravnati na določen način ne glede na to, kakšne so vaše naravne tendence v neki situaciji.

Ob 3.11 preide luna v znamenje dvojčkov

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Danes prihaja neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA LETNA NAPOVED 2020 ali LETO PODGANE 2020. KAJ PRAVI KITAJSKA ASTROLOGIJA?

Rojstva na današnji dan:

Anton Schwab, slovenski zdravnik, skladatelj
Mik Soss, slovenski glasbenik, Avsenikov baritonist
David Caruso, ameriški filmski igralec
Nicholas Kim Coppola – Nicolas Cage, ameriški filmski igralec
Jan Oblak, slovenski nogometni vratar

Če ljubiš življenje, ne zapravljaj časa.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta! 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena samo vam!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je razgiban dan, ki si ga boste v veliki meri pričarali z optimizmom. Poslovni uspehi se bodo stopnjevali in to vas bo vzpodbujalo k hitrejšim in bolj učinkovitim odločitvam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju dela boste postavljali nove smernice, ki pa marsikomu ne bodo najbolj dišale. Počasi boste celo pripravljeni na nekoliko drznejši korak, ki obeta uspeh.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Siti ste dogajanja, ki vam ni všeč, zato boste nekoliko nemirni. Izkazali pa se boste pri težjih opravilih in vsekakor lahko popoldan pričakujete tudi kakšen prijeten kompliment.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Več boste naredili, če se boste povezali z osebami, ki razumejo vaš pogled na življenjske situacije. Na zasebnem področju se boste danes ukvarjali bolj sami s sabo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Globoka čustvena energija vam bo namenila priložnost, da živite v skladu s svojim ritmom ter da se brez zadržkov predate prijetni energiji. Prisluhnite in svetujte drugim po svoji moči.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Horoskop dnevni

Danes se poskusite dogovoriti, morda tudi glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in nekoliko neopredeljeni pri svojih odločitvah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se vam bo izpolnila skrita želja, o kateri razmišljate že dlje časa. Ljubezen v sebi skriva mnogo ugodnih rešitev zato lahko mirno stopate korak za korakom naprej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na področju dela boste danes pokazali kaj čutite in kaj si želite. Imeli boste priložnost ujeti dobro poslovno dogajanje. Veliko uspešnejši boste, če boste sami s sabo zadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poslovno življenje in čustva bodo danes prepleteni. Danes se soočenju ne boste mogli izogniti, kljub temu, da se boste trudili. Morda pa vam bo to odprlo pot, ki bo zelo zanimiva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poslovno področje si boste znali popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam pisane na kožo, zato boste zelo razpoloženi za nove priložnosti, ki pa lahko skrivajo droben tisk.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes ne boste najboljše volje za druženje in smeh, a se boste vseeno dobili s prijatelji, od katerih boste pričakovali konkretne odgovore na vaša vprašanja, kar jih bo razjezilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Predajanje prijetnim vibracijam bo danes mikavno, vendar bi težko našli poti iz slepe ulice, zato se o vsem skupaj najprej prepričajte. Držite se tistih ljudi, ki vas spoštujejo.