Dnevni horoskop za 5. marec 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 5. marec, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 5. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice za vaše astro znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Današnji dan je idealen za začetek aktivnosti ali za spopad z večjo težavo, prihajata pogum in borbenost.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU RAKA

Luna v znamenju raka – Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto.

Venera preide v znamenje bika

Venera je v znamenju bika. Ko se Venera pomakne v znamenje bika, se izraža v svoji največji moči in vam prinaša naravno lepoto. To bo čas pravega razvajanja, ne le za lepe bikice, ampak tudi za ostale pripadnice zodiaka. Oboževale boste rožnato in cvetlično modo. Venera v znamenju bika bo poskrbela, da boste prijazni, vljudni, človekoljubni, simpatični, družabni ter zabavni.

Vaše želje ne bodo pretirane, ampak bolj skromne in nezahtevne, pomembno vam bo le, da ste resnično ljubljeni in cenjeni.

Moder človek varčuje s časom in besedami.

Francoski pregovor

Rojstva na današnji dan:

Heitor Villa-Lobos, brazilski skladatelj
Pier Paolo Pasolini, italijanski pesnik, pisatelj, filmski režiser
Don Lynn Anderson, ameriški geofizik
Daniel Kahneman, izraelsko-ameriški psiholog, nobelovec 2002
Špela Pretnar, slovenska alpska smučarka

Dnevni horoskop 5. marec 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji četrtek z luno v raku prinaša poglobitev v odnosih in več druženja s prijatelji ter družinskimi člani. Povezali se boste tudi s svojimi notranjimi vzgibi, kar vas bo obogatilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pozorni na nekaj negativnih opazk, posebno v prijateljskem krogu, saj si nikakor ne želite nakopati še več nevšečnosti. Ne razmišljajte več o nečem, kar naj bi ostalo v preteklosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub labilnemu vplivu lune v raku boste končno sposobni sprejeti odločitve, kar vas bo notranje navdihnilo. Z veseljem in nasmeškom na obrazu se boste podali novim dogodivščinam naproti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vezanim rakom se nakazuje nekaj nejasnosti v komunikaciji, ki jo boste najlažje premagali z globokim razmislekom. Poiščite svoj tempelj energije, ki je čisto blizu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začnite danes, ko se boste z luno v raku poglabljali reševati zadeve pri sebi in tam, kjer niste najbolj zadovoljni. Ko boste znova premislili, boste tudi spoznali, kaj lahko spremenite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop 5. marec 2020

Vpliv lune v raku vas bo usmeril v prijetne dogodke in vam omogočil, da ste bolj nežni. Danes se ne bo potrebno prilagajati, saj bo vaša beseda obveljala, kjerkoli se boste pojavili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju čustev vam bo uspelo, čeprav niste pričakovali sreče. Ukvarjali se boste z nekom, ki je trmast. Težko boste poiskala skupno nit, zato se pripravite na manjša nesoglasja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste kljub luni v raku obdarjeni s samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte ljudi, morda oni niso tako optimistično naravnani. Raje jim prisluhnite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in potovanjih, vendar pazite, saj ste že spoznali, da vas prazno sanjarjenje pelje v nezadovoljstvo. Na področju denarja bo potreben ukrep.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmišljate o nečem, kar ni rešljivo. Zato poskusite danes delovati večplastno in nikar se ne navezujte le na eno možnost. Zvečer se boste odprli v krogu prijateljev in poskrbeli za smeh.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vam bo že zjutraj odgovoril in ponudil dobro priložnost. Vaša odpornost se prav tako krepi, zato se boste danes odločili za aktivno športno dejavnost, ki bo prebudila vaše čute.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Samski ne boste več čakali, da se zgodi nekaj spontanega, ampak se boste samostojno podali v akcijo. Današnji dan z energijo lune v znamenju raka bo namenjen ljubezni.