Dnevni horoskop za 5. april 2020 novice s področja astrologije.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 5. april 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 5. april 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaša zodiak znamenja. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. Včasih se mučite in naprezate, da bi naredili korak, danes ga boste naredili malce lažje, brez večjih naporov.

ZPMS potrebuje pomoč, skupaj zmoremo
ZPMS potrebuje pomoč, skupaj zmoremo

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA JE V ZNAMENJU DEVICE

Luna v znamenju device – Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Ugodno za nadurno delo od doma, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja prav tako pa boste posvečali pozornost malenkostim.

Ne predajte se strahu. Če to storite, boste izgubili vez s srcem.

Paulo Coelho

Rojstva na današnji dan:

Jurij Souček, slovenski gledališki igralec
Primož Lorenz, slovenski pianist, pedagog
Agnetha Fältskog, švedska pevka v skupini ABBA
Fernando Morientes, španski nogometaš
Franziska van Almsick, nemška plavalka
Dejan Kelhar, slovenski nogometaš

Današnji horoskop 5. april 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste globoko v sebi sicer umirjeni. Kljub temu ravnajte pazljivo, ker so možni manjši zapleti, predvsem po zaslugi drugih, ki nekako ne bodo razumeli vaših stališč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekoga preprosto ne morete razumeti, saj ste seznanjeni da ni iskren do vas. Danes boste vsaj bolj praktični in jasno boste določili vse obveznosti in stvari, ki jih je treba postoriti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Da boste danes lažje pluli, vam lahko omogoči spontanost. Nekaj se boste odločili v hipu, in to bo vsekakor najboljša pot do zmage, čeprav se bo vse skupaj razvijalo nekoliko počasneje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni boste radovedni, toda zaradi lune v devici obenem raztreseni, med dvema možnostma hkrati,. Pogum in samozavest lahko izkoristite na osebnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ugajajo vam prijetne besede in simpatični klepeti preko spleta. V popoldanskih urah bo nekaj neizpolnjenih pričakovanj, toda vsekakor gre le za krajši zastoj, ki vas ne bo iztiril.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes, ko bo luna v vašem znamenju, bo v ljubezni nepozabno, otresli se boste še zadnjih pomislekov. Imate močno željo, da bi se izvlekli iz ustaljenega in doživeli nekaj povsem novega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Luna v devici vam nekoliko nasprotuje, sicer pa boste kljub temu dobili nekaj pozitivnega, in sicer v odnosu z ljubljeno osebo. Nikar se ne ozirajte na tiste zadeve, ki jih boste prav kmalu pozabili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preveč pogosto se zapletate v neurejene misli. Nekaj več besede in vpliva boste imeli v popoldanskih urah, ko bo celotna situacija veliko bolj jasna in stabilna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na vrsto bodo danes, ko bo luna v devici prišle družinske zadeve ali pa vračanje na neko vprašanje, ki ga raje ne bi obujali. Vsekakor boste iznajdljivi, dobro boste poskrbeli zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes vas bo v mislih objela manjša želja po spremembi. Tisti, ki ste preizkušeni pa boste znali stopiti korak naprej. Domača kuhinja bo danes odlično mesto za vas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Napredek današnjega dne bo najbolj intenziven ljubezni. Tako lahko naredite pomemben preobrat in zaupate nekomu, ki je ves čas v vaši bližini. Nekaj previdnosti ne bo odveč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes prihajajo v vaše življenje preobrati, na nekatere ste lahko ponosni nakazujejo na večjo odločnost. Ponosni in zelo samozavestni pa boste v ljubezni, kjer bo romantično.