Dnevni horoskop za 4. marec 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 4. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 4. marec 2020, astro napoved. Preverite smernice za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: izpiti, kariera, ljubezen, odnosi, zdravje. Materialno življenje bo danes na prvem mestu, kar vam lahko povzroči kar nekaj naporov, podrejenosti in težav.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Ob 5.25 preide luna v znamenje raka

Luna v znamenju raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico.

Če želiš poslušati petje svoje duše, naj okoli tebe vlada molk.

Arturo Graf

Rojstva na današnji dan:

Josip Jurčič, slovenski pisatelj, časnikar
Josip Murn – Aleksandrov, slovenski pesnik
Alan Sillitoe, angleški pisatelj, pesnik
Janez Strnad, slovenski fizik, popularizator naravoslovja
Jim Clark, škotski avtomobilistični dirkač Formule 1
Jason Newsted, ameriški nekdanji bassist iz Metallice

Dnevni horoskop astro napoved 4. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v velik zalogaj. Ne ocenjujte drugih po sebi in ne zatekajte se z vplivom lune v raku v svet samoobtoževanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozitivno razmišljanje bo tisto, ki vam bo klub luni v raku omogočilo, da boste s pomembno osebo končno poiskali skupni jezik. Vse se bo začelo odvijati bolj optimistično.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na poslovnem področju ostanite z nežnimi vibracijami lune v raku zbrani, čeprav bi radi zaključili vse naenkrat. Komaj boste čakali na večer, ki vam prinaša ljubezensko srečanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihaja kopica idealnih priložnosti v smeri resnejših načrtov. Na drugi strani bo nekdo, ki bo zaradi lune v vašem znamenju bolj občutljiv in neprilagodljiv. Bodite previdni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Premislite, preden se boste odločili za pomemben korak, saj boste s pomočjo lune v raku preveč zasanjani. V službi ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas in vaše odločitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop 4. marec 2020

Ljubezenski ali poslovni strahovi se bodo v današnjem dnevu popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, tokrat ničesar ne prepuščate naključju, ampak vztrajajte s svojo marljivostjo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zakorakali izven navideznih okvirjev, v katerih se vrtite že nekaj časa. Na področju dela in odnosov se boste počasi približali svojemu pravemu bistvu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vam bo nagajal vpliv lune v raku, zato bodite pozorni, da ne boste kakšne simpatične opazke zaznali kot žalitev. Vezani boste iskali stabilizacijo svojega odnosa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Poskusite se z vplivom lune v znamenju raka prilagoditi na trenutno situacijo. Priznajte si svoja čustva in se jim prepustite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prijatelj bo izpolnil vaša pričakovanja in to bo najbolj pomembna točka današnjega dne. Nekdo vam bo pokazal, kaj bi bilo dobro za vas, kar vam bo jasno že na začetku srečanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V poslovnih odnosih boste danes z luno v raku zelo občutljivi. Ne igrajte se preveč z osebo, s katero sta že nekaj časa v nekoliko nenavadnem razmerju, saj boste razočarani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sposobni boste sprejemati resne odločitve in kljub temu, da se luna nahajal v labilnem raku, boste sposobni tekom dne narediti tudi kaj koristnega, kar bo razvidno tudi kasneje.