Dnevni horoskop za 3. februar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 3. februar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 3. februar 2020, astro napoved za vsa zodiakalna znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Če si želite zagotovilo, pomeni, da omejujete kar dajete in zmanjšujete, kar boste prejeli.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 12.29 preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Glede na to, kako nevarno je vse, pravzaprav nič ni zastrašujoče.

Gertrude Stein

Rojstva na današnji dan:

Gertrude Stein, ameriška pisateljica
Higašikuni Naruhiko, japonski princ, poveljnik
Mitja Vošnjak, slovenski politik, urednik, diplomat in pisatelj
Morgan Fairchild, ameriška filmska igralka
Bojan Prašnikar, slovenski nogometaš in trener

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na vrsti bodo danes dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z resnostjo in zanesljivostjo. Vsekakor prihajajo tudi presenečenja, posebno glede prijateljskega odnosa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spremlja vas občutek, da vam mečejo polena pod noge, toda morda pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku bistvenih sprememb. Poskusite se umiriti, še posebej popoldne, ko bo luna v dvojčkih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po srečanju, o katerem ste dolgo premlevali boste že zjutraj, ko bo luna še v biku ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih z nadrejenimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nimate dovolj časa za vse opravke, čeprav dobro veste, čemu naj bi podarili svojo prednost. Poskusite z majhnimi koraki naprej in si poiščite pomoč, podporo in nasvet, ki bo pozitiven.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nečesa ne morete rešiti na način, ki vam je blizu. Nekaj, kar vam ni všeč bistveno vpliva na vašo situacijo. Ostanite na trdnih tleh, saj imate le tako možnosti za napredek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Previdnost bo zjutraj, ko bo luna v biku potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih. Močnejši ste kot se zavedate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se vam v mislih lahko pojavi nekaj iz preteklosti, kar je sicer logična posledica, ker zadev niste pravočasno rešili. Luna v dvojčkih vam lahko popoldne pomaga najti zanimivega sogovornika.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Po zanimivem dogajanju v preteklih dneh postajate vedno bolj nepotrpežljivi in radi bi vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivo s tistimi, ki bi vas morda radi nadzirali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne morete vnaprej postoriti vsega, čeprav se trudite in tudi v ljubezni ste se odločili, da si določenih stvari ne boste več dovolili. Prijatelj vas utegne popoldne, ko bo luna v dvojčkih presenetiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vsaka zgodba ima svoje zaplete, večina pa tudi srečen konec. Izborili se boste za nekaj pomembnega ter zanimivega in lahko ste dejansko zadovoljni, saj se odpirajo vaša vrata.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan, v katerem luna preide iz bika v dvojčka bo zelo ugoden, posebno če se pripravljate na večji nakup. Težave z zdravjem in počutjem bodo počasi izzvenele, saj boste v družbi prišli na svoj račun.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vprašajte se, kaj je pravi razlog za vaše ljubezenske dileme in razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor in druženje z osebo, ki vam je pri srcu.