Dnevni horoskop za 29. marec 2020 novice s področja astrologije.

Dnevni horoskop astro kniga
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29. marec 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 29. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. V današnjem dnevu nikar ne obsedite za zaprtimi vrati, ki rišejo dvome, negotovost in povečujejo vaš strah. V tem primeru se boste zataknili za nekaj ali nekoga, ki se ne spreminja.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma

Ob 3.38 preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. S težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo doma. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet po telefonu.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen obrok.

Pobegnite, žalostne misli!
Veselja sem žejen nocoj . . .
Iz dihov mamljivih zbujene pomladi
pozabnosti pil bom opoj.

Prazno srce, Rudolf Maister

Rojstva na današnji dan:

Rudolf Maister, slovenski pesnik, general, borec za severno mejo
sir Harold Spencer Jones, angleški astronom
Lavrentij Pavlovič Berija, gruzinski (sovjetski) politik
Hanna Reitsch, nemška poskusna pilotka

Današnji horoskop 29. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pozornost bo danes zaradi lune v dvojčkih usmerjena v vaše notranje zaznavanje. Nekaj vam ne bo pogodu, predvsem to, da vas nekateri družinski člani očitno kritizirajo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vzemite si čas zase in danes, ko bo luna v dvojčkih počnite tisto, kar vas resnično razveseljuje in hkrati notranje sprošča. Prestavite vsa druženja in bodite sami s sabo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Družinski člani se bodo spomnili na vas, veliko bo dogajanja, ki vam bo pisano na kožo. Lahkotno, hitro, zabavno in objektivno se boste z luno v vašem znamenju doma podali novim dogodivščinam naproti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Brez kompromisa in prilagajanja v današnjem dnevu enostavno ne bo šlo, zato najdite neko zlato sredino. Posebno če se dogaja nekaj, pri čemer bi se morali nekoliko brzdati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes morda ne boste med najpogumnejšimi, toda tudi to se počasi spreminja. Vsekakor veste, kaj si želite, nihče vas danes ne more prepričati o nasprotnem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nekaj nervoze bo danes zaradi nemirne lune v dvojčkih prisotne znotraj domačega okolja. Pomembno je, da to vznemirljivo energijo ne vzamete proti sebi, raje jo izkoristite in premislite o spremembah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zvezde vas bodo danes ogrele na področju ljubezni. Čaka vas iskren pogovor ali pa prenovitev razmerja, posebno če ste bili nezadovoljni. Vse se lahko reši že zato, ker si želite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar se ne obremenjujte s tem, kar drugi mislijo o vas. Izkoristite dan z luno v dvojčkih za domače užitke raznih vrst. Spremembe bodo spremembe na bolje, kar vas bo razvedrilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Potrebujete nekaj več počitka. Odmevi določenih zgodb za vas niso pomirjajoči. Postajate vedno bolj sumničavi, čeprav še ne veste točno, od kod prihaja ta občutek.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko bo idej in zaradi lune v dvojčkih tudi veliko notranje napetosti. Povejte ljubljeni osebi o tem, kar se dogaja v vas in s tem omogočite možnost za poglobitev odnosa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veder dan z luno v dvojčkih vas časa. Spodbujena bo vaša samozavest, z lahkoto boste izražali svoje ideje. Hitrost današnjega dne bo usklajena z vašim notranjim dojemanjem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Varčujte v današnjem dnevu s časom in energijo, nikar ne bodite zaletavi. Vsaka napačna odločitev bo imela dolgoročne posledice. Pazite, kaj boste izrekli, saj ne zaupate popolnoma.