Dnevni horoskop za 27. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 27. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 27. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Današnji dan bo sprožil za vas prevelike obveznosti, breme in odgovornosti, ki bi lahko prekašale vašo moč in zmožnosti. Nujno je, da ponovno, kritično presodite svoje sposobnosti in izberete pravi, umirjeni izhod iz določene situacije.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

Ob 0.44 preide luna v znamenje rib

Luna v znamenju rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku!

Tisti, ki bo premagal svoje strahove, bo resnično svoboden.

Aristotel

Rojstva na današnji dan:

Edvard Kardelj, slovenski politik
Arne Næss, norveški filozof in ekolog
Mordecai Richler, kanadski pisatelj
Nick Mason, britanski glasbenik (Pink Floyd)
Bridget Fonda, ameriška filmska igralka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Preberite tudi: Kitajski horoskop 2020: Kaj prinaša leto podgane posameznim znamenjem kitajske astrologije?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ni navdušenja za nekaj, kar vas že od začetka ne prepriča preveč. Posebno med vašimi bližnjimi, ki predvidevajo, da boste popustili. To vas bo le še bolj spodbudilo, da vztrajate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite oblastni. Moč imate zato, ker veste, kako jo uporabiti in ne zato, ker znate ukazovati drugim. Veliko bolj veseli boste, če se boste z vplivom lune v znamenju rib pridružili vsem ostalim.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V določeni situaciji boste danes zelo neodločni, vaše srce namreč sluti, da niste na pravi poti! Ni dovolj poskrbeti le za poslovno zadovoljstvo, razmišljajte tudi o tem, kako bi uredili področje čustev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes, ko bo luna v ribah, vam nihče ne bo nasprotoval. Morda si bo upal le nekdo, ki vam je podoben, a zaradi tega se bosta pravzaprav zbližala. To bo zgodba, ki je zanimiva za oba.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zberite se in usmerite svojo energijo v reševanje problemov tukaj in zdaj. Kljub temu se ne boste odpovedali načrtovanju nečesa, o čemer sanjarite že dlje časa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki bi jo lahko končali hitro in neboleče. Draga oseba bo z luno v znamenju rib malce neodločna. Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v resnici vodi srce.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Manjši zasebni problem se lahko v današnjem dnevu nepričakovano reši. S pomočjo lune v ribah lahko pričakujete pozitiven razplet. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vas lahko obremeni starejša oseba, ki ji ne morete dopovedati, da imate vendarle svoj pogled na določene zadeve. Ne odzivajte se na vsako kritiko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo težko vam bo danes, ko se vas bo dotaknil nežen vpliv lune v ribah skrivati nekaj ali se ukvarjati s stvarmi, v katere ne verjamete ali vam ne ustrezajo. Ne izgubljajte časa po nepotrebnem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko boste že mislili, da ste na konju, se lahko zopet pojavijo težave. Sprijazniti se morate, da ste za položaj sami odgovorni, ker si dovolite, da vas v slabo voljo spravljajo nepomembne stvari.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dvom, ki ne bo enostaven in bo povezan s področjem čustev bo prinesla luna v ribah, vendar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sproščeno romantično vzdušje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes prihaja dober čas za uvajanje sprememb, ki jih obožujete. Bodite previdni, komu zaupate, saj se lahko po nepotrebnem zapletete v kakšno manjše nesoglasje.