Kitajski horoskop 2020: Kaj prinaša leto podgane posameznim znamenjem kitajske astrologije?

Preverite, kaj napoveduje kitajski horoskop 2020 za posamezna znamenja. Leto podgane prinaša presenečenja, od vas pa bo odvisno, kako jih boste znali sprejeti.

 Kitajski horoskop 2020: Podgana, bivol, tiger

PODGANA

V letu 2020, vašem letu, boste podgane hrepenele po napredku. Osredotočeni boste na svojo osebnost in lahko se vam zgodi, da boste večkrat pozabili na svojo okolico. Prišli boste do spoznanja, da je življenje lahko zelo enostavno. Ne le, da boste našli številne donosne zaposlitvene priložnosti, temveč boste tudi dobili priložnost, da razširite svoj odličen nabor spretnosti.

Če želite napredovanje, bi bilo pametno pokazati svoje organizacijske in vodstvene sposobnosti, ki bodo zelo dodelane. Ljubezen v tem letu ne bo najbolj pomembna. Tisti, ki ste samski, boste morda raje nadaljevali svojo sanjsko kariero, namesto da bi se ukvarjali s srčnimi zadevami.

BIVOL

Leto 2020 je vaše leto, saj boste neobremenjeno pokazali svoj talent svetu. Vse, kar vas je v preteklem letu obremenjevalo, bodisi previdnost, ponižnost ali trma, bo poniknilo, popolnoma prevzel vas bo nepričakovan pozitiven obrat. Pošteni, zanesljivi bivoli boste v letu podgane uspevali na različnih področjih.

Namesto da pretiravate, postavljate nerealne roke in obljubljate več, kot zmorete, bodite bolj natančni pri planiranju svojih obveznosti. Kot rezultat boste osvojili poslovanje o katerem ste le sanjali. Tisti, ki ste v razmerjih, morate paziti, da zaradi dela ne zapostavljate ljubljene osebe.

TIGER

To je leto, v katerem se morate tigri osredotočiti na ambiciozna nastope, brez da bi zapadli v protislovja. Bolj se boste osredotočali na poslovne odnose, ne pa toliko na pristne zasebne odnose. Kot navdušen tiger morate med letom kovinske podgane skrbeti, da ste budni saj vam obdobje ponuja veliko priložnosti.

Če ugriznete več, kot lahko prežvečite, se lahko znajdete v težavah zaradi zdravstvenih težav. Ker boste še bolj modri, vam leto omogoča dobre karierne odločitve. Na področju čustev prihaja več poudarka na dajanju kot prejemanju.

Kitajski horoskop 2020: Mačka, zmaj, kača

MAČKA (zajec)

V letu podgane boste mačke venomer iskale rešitev za svoje najresnejše težave. Na poti boste srečali številne ovire, ki vam lahko pokvarijo prirojeno navdušenje. Zaljubljeni in zadovoljni se boste podajali v pomembne izzive. Če boste ujeli karierni uspeh, morate razviti boljše socialne veščine.

Ohranjanje pozitivnih delovnih odnosov vam bo omogočilo, da boste z veseljem hodili v službo. Ljubezen bi lahko v letu podgane malce zatajila. Intimne večerje, sprehodi in klepeti bi lahko tlakovali pot do resne zveze z dobrimi prijateljem.

ZMAJ

Zelo razburljivo bo leto podgane za zmaje, ki boste ugotovili, da prihajajo nova obzorja in nepričakovane možnosti. Odgovori na vprašanja, ki jih sumljivo pričakujete že nekaj časa, bodo prišli v prvih mesecih leta. Dinamični zmaji boste uspevali tudi na področju osebne rasti, saj se vas težave ne bodo dotaknile.

2020 je idealna priložnost za vas, če želite napredovati, se podati na drugo področje ali začeti nekaj novega. Čeprav boste še naprej zelo neodvisni, bo poudarjeno timsko delo, zato bo sodelovanje ključnega pomena. Ljubezen bo vsebovala duhovno povezavo.

KAČA

Leto 2020 bo za kače čas prilagajanja, ki bo v prihodnjih letih postavil temelje za dolgoročen uspeh. Kača lahko v tem letu spremeni svojo kožo, pred tem pa mora končati vse, kar je ostalo nedokončano. Prihaja veliko ljubezni, vendar boste deležni na tem področju kar nekaj zapletov.

Konec leta boste kače nagrajene z energijo in optimističnimi perspektivami. Čim večkrat vadite moč pozitivnega razmišljanja. Če se boste naučili postati preprosti glede svojih potreb in želja, lahko ljubezen proti koncu leta zacveti. Kače, ki dvomite vase, boste dobile eno izmed najboljših lekcij, ljubiti same sebe.

Kitajski horoskop 2020: Konj, koza, opica

KONJ

Leto podgane bo podarilo konjem veliko dela in tudi doseženih ciljev. Pomembno je, da v tej fazi krepite stik z naravo in iščete prostore za sproščanje duševne umirjenosti. Da bi pokazali vso svojo ustvarjalnost in dosegli svoje cilje se boste morali bolj poglobiti vase. V 2020 bo velik poudarek na logiki, analizi in zanesljivih dejstvih.

Racionalnost bo morda včasih izpodrinila čustva. Konji, morate se naučiti zavzeti samostojen odnos do dela. Velik poudarek boste pripisovali družbenim prizadevanjem. Če iščete ljubezen, se morate naučiti gojiti srečo ne glede na svoj ljubezenski status.

KOZA

Za koze prihaja v letu podgane cikel napredka in uspeha na vseh področjih življenja. Edini sovražnik, s katerim se boste morali boriti, je vaš prirojen pesimizem. V nekaterih fazah leta bo zamegli vaš pogled, zaradi česar lahko izgubite dragocene priložnosti.

Optimizem in osredotočenost bosta v drugi polovici leta ključ do doseganja vsega, kar si želite in si zaslužite. Na področju čustev boste podarili večji poudarek prijateljstvu kot ljubezni. Lažje se boste uprli nagnjenju k samopomilovanju. Namesto tega poiščite podporo najbližjih prijateljev in sorodnikov.

OPICA

Opice lahko v 2020 pričakujete obilje v vseh pogledih življenja. Na poslovnem področju prihaja zelo uspešen čas. Energija podgane bo prinesla tudi veliko sreče v zvezi z občutki in možnostjo uživanja v prostem času. Živahne opice pred vami je leto, ki bo namenjeno predvsem izobraževanju.

Prihaja odlično izražanje, ki ga boste nadgradili s prodorno komunikacijo. Prijateljstvo lahko skozi leto preraste v ljubezen. Avanture vam ne bodo pisane na kožo, saj boste hrepeneli po varnosti in iskrenosti.

 Kitajski horoskop 2020: Petelin, pes, merjasec

PETELIN

Petelini, prihaja leto številnih projektov in rasti. Mnogo stvari boste dosegli, vendar z veliko truda in dela. Nič vam ne bo težko, saj boste polni pričakovanj. Sredi leta boste našli veliko priložnosti za poklicni napredek in ureditev finančnega področja. Leto podgane vas bo zagotovo nagradilo, če boste pridni, pristni in iskreni.

Kot rezultat ugodnih vibracij je lahko selitev ali prijava na neznano področje. Če se zaljubite v katerega od svojih službenih kolegov, bi morali poskrbeti za diskretnost. Vezani petelini se boste skozi leto podgane veliko težje upirali raznim simpatičnim skušnjavam.

PES

Psi, leto podgane prinaša vrsto raznih dilem. Sprejeti boste morali odločitve, ki bodo za vedno spremenile potek vašega življenja. Ljubezen, delo in določeni družinski odnosi bodo potekali nemoteno, kljub temu boste ves čas hrepeneli po izboljšavah. V marljivem letu podgane boste pridni psi deležni komplimentov in pohval.

Večina vas lahko pričakuje možnosti za povišanje in napredovanje. Občutljivi psi bi se lahko na prvi pogled zaljubili. Samski psi bi se morali letos izogniti simpatičnim gestam vezanega prijatelja. Leto podgane bo odlično za ustanovitev družine.

MERJASEC

Najboljši vidik leta 2020 bo za rojene v znamenju merjasca bo ljubezen. Ostala področja lahko vsebujejo nekaj dvomov in težavic. Morali boste biti zelo previdni pri poslovnih predlogih, saj prihajajo pasti in nejasne priložnosti. Kar zadeva delo, ne smete počivati na lovorikah. Leto bo namenilo velik poudarek trdemu delu in učinkovitosti.

Z dvigom samozavesti in poguma lahko ohranite finančno stabilnost. Če želite napredovanje, morate podvojiti svojo produktivnost. Če ste v resni zvezi, se boste počutili, kot da ste v najlepši pravljici s svojim partnerjem.

Pripravljeno za Sensa.si 

Preberite tudi LETO PODGANE 2020. KAJ PRAVI KITAJSKA ASTROLOGIJA?