Dnevni horoskop za 25. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 25. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 25. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes boste spoznali, da v življenju obstajajo trenutki raznih preizkušenj s katerimi lahko na ubran, strpen način dosežemo velik napredek, če se kljub vsemu držimo korektne poti.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

LUNA JE V ZNAMENJU VODNARJA

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

Luna v znamenju vodnarja – Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Najboljši ljudje nosijo zlato, ne v žepu ampak v srcu!

Toše Proeski

Rojstva na današnji dan:

Viljo Revell, finski arhitekt
Witold Lutosławski, poljski skladatelj
Johnny Cecotto, venezuelski dirkač formule 1 in motociklist
Toše Proeski, makedonski pevec
Noemi, italijanska pevka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Preberite tudi: Kitajski horoskop 2020: Kaj prinaša leto podgane posameznim znamenjem kitajske astrologije?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna se bo danes igrala z vašo potrpežljivostjo v ljubezni. Igra taktiziranja se vam ne bo izplačala. Nekdo se bo še enkrat spretno izmuznil, česar pravzaprav v svojem življenju ne potrebujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskrbite za to, da vam po opravljenem delu ne bo dolgčas. Preveč se obotavljate glede povabila, čeprav veste, kaj bi morali storiti. Presenečeni boste, kako se bo vse skupaj odvilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če boste danes dovolj sproščeni, boste nekoga zagotovo ponovno očarali. Vezani dvojčki partnerja presenetite s spontanostjo in storite nekaj drugačnega, nekaj, kar ni v vaši navadi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo bo v današnjem dnevu izredno miren in počasen, kar vas lahko vrže iz tira. Dogajanje se bo zrcalilo predvsem v ljubezenskih odnosih. Popoldne več počivajte, vzemite si čas samo zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ponovno sumite nekoga, ki vam je v resnici vdan. Spremenite svoje obnašanje, ker se bo drugače le oddaljili od vas. Nekaj vprašanj bo zaenkrat ostalo brez odgovorov, kar vam ne bo všeč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nič vam še ni popolnoma jasno, a kljub temu upate v uspeh. Vseeno se oborožite s strpnostjo in prilagodljivostjo. Družite se z ljudmi, ki bodo spontano prebudili vaš optimizem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S težavnim vplivom planetov se boste spopadli bolje kot večina znamenj, vseeno pa boste imeli občutek, da se podzavestno bojite uspeha. Večer bo potekal bolj zbrano in umirjeno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujete, da vam nekaj česar ne razumete razložijo. Ne čakajte predolgo, temveč čim prej ukrepajte. Sami poiščite odgovor, čeprav boste stežka priznali, kje ste se zmotili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Doma vas danes ne bodo znali razumeti, vseeno pa nadaljujete po svoje, na povsem neprimeren način. Pretehtajte svoje odločitve in se usmerite k zmagovalnemu koraku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu boste ostali vljudni, razen če bodo kritizirali partnerja in boste čutili potrebo, da ga branite. Samski kozorogi ne čakajte, da vas bo konec dneva kdo poklical, ampak zavrtite telefon.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Opravičite se partnerju, ki ni ničesar kriv, le rešiti je želel situacijo. Samski prijatelje vodnarji povabite k sebi na zabavo. Hvaležni vam bodo za zabaven večer, ki bo sprostil napetosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Planeti prinašajo veliko samozavesti v družabnih srečanjih. Ne skrivajte čustev, posebno če že komaj čakate na simpatično srečanje. Ne prepuščajte vsega le usodi, ampak ukrepajte.