Dnevni horoskop za 24. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 24. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 24. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Bodite danes izredno budni, previdni in hkrati umirjeni. Poskušajte sprejeti moder nasvet in ne drvite nepremišljeno v razčiščevanje, sodbe in očitke.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

ob 14.20 preide luna v znamenje vodnarja

Luna v znamenju vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika. Naredite danes nekaj za svojo dušo!

Ob 22.42 nastopi Prazna luna – Mlaj

Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa!

Naše poslanstvo je iz sebe narediti čim boljšega človeka.

Adi Smolar

Rojstva na današnji dan:

Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais, francoski dramatik
Edith Newbold Jones – Edith Wharton, ameriška pisateljica
Ernst Heinrich Heinkel, nemški letalski konstruktor
Anton Gojmir Kos, slovenski slikar
Adolphe-Jean-Marie Mouron – Cassandre, francoski slikar
Sharon Marie Tate, ameriška filmska igralka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Preberite tudi: Kitajski horoskop 2020: Kaj prinaša leto podgane posameznim znamenjem kitajske astrologije?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrudili se boste, a kljub temu boste v današnjem dnevu odvisni od drugih. Srčna želja se vam vseeno izpolnjuje, čeprav ne čutite takšnega zadovoljstva, kot bi ga lahko čutili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vprašajte se, ali je še smiselno čakati na nekoga, ki se vam že nekaj časa očitno izmika iz obzorja. Čas je za novo ljubezen, vendar bo potrebno najprej razčistiti s preteklostjo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Učenje in naporno delo boste dali danes na stran. Nikar se ne bojte, nič ne bo hudega, saj boste imeli v prihodnjih dnevih toliko energije, da boste vse nadoknadili in dosegli skoraj nemogoče.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju boste dobili nekoliko manj kot ste pričakovali, a ne boste razočarani, saj je pred vami bolj sproščen konec tedna. Ljubezenska zgodba potrebuje še veliko epizod, da bo rešena.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poiščite družbo navdušenih in optimističnih. Vsekakor se bo vse skupaj hitro spreminjalo, vendar je marsikaj odvisno tudi od vas. Zazrite se v svojo notranjost in se približajte svojim željam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Veliko stvari se bo v današnjem dnevu dogajalo s svojim namenom. Danes ni ravno vaš dan, ampak ga kljub temu poskusite čim bolj aktivno preživeti in se združiti z nekom, ki vas lahko nasmeji.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čas bo danes tekel zelo hitro, vi pa boste medtem hiteli z opravljanjem nalog v službi. Dan vam bo naklonjen in to morate izkoristiti, da delo opravite še ta teden. Kasneje prihajajo ovire.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaš osnovni razlog, da boste sprejeli določeno težjo nalogo, je, da se izkažete z dobrim delom. Seveda vas bo zanimala tudi finančna plat tega, vendar tega ne boste postavljali na prvo mesto.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Konec tedna bo zabaven in simpatičen, še posebej za samske. Zato vse skupaj sprejmite kot igro, brez načrtovanja prihodnosti. Imeli boste pravi občutek, kako se nekomu odzvati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nič ni tako zanimivo kot je bilo v preteklih dneh. Upad navdušenja bo tudi posledica tega, da doma morda ni soglasja, po katerem hrepenite in zato se umikate v svoj svet tišine.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Družba bo danes dobra, pravzaprav komaj čakate na nekoga, ki ga že dolgo ni bilo ob vas. Danes lahko nadoknadita zamujeno. Pogovor bo ploden, vseboval bo tudi reševanje preteklih zadev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Priznajte, da ste se v določeni situaciji zmotili. Ne zapirajte se vase, potrudite se glede novega dogovora, ki vam lahko v prihodnje ponudi več stabilnosti in varnosti.