Dnevni horoskop za 22. januar 2020

horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 22. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 22. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Objektivno ocenite svoje cilje preden naredite korake in premike. Ugotovite ali imate dovolj samozaupanja in nazadnje ali imate vso potrebno podporo za pozitiven razplet.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 6.00 preide luna v znamenje kozoroga

Luna v znamenju kozoroga

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Danes je zaradi zemeljskih energij lune priporočljiv obisk savne, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi krepilo vaš tudi imunski sistem. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego.

Če želite biti srečni, morate srečo tudi deliti.

George Noel Gordon Byron

Rojstva na današnji dan:

George Noel Gordon Byron, angleški pesnik
David Wark Griffith, ameriški filmski režiser
Marcel Bloch – Marcel Dassault, francoski letalski konstruktor
Franjo Baš, slovenski muzealec, zgodovinar, etnolog
Vendel Krajcar, slovenski komunist v Porabju
Michael Kelland John Hutchence, avstralski rockovski pevec

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Preberite tudi: Kitajski horoskop 2020: Kaj prinaša leto podgane posameznim znamenjem kitajske astrologije?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne marate nesporazumov in praznih pričakovanj, vendar pa morate razložiti zadevo do potankosti, saj imate več argumentov kot kdor koli. Ne popuščajte pri pomembnih zadevah.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes si boste želeli preveč, zato boste preprosto morali določiti kaj si najbolj želite. Čakajo vas roki, ki jih morate izpolniti, a če boste opravljali preveč stvari hkrati, ne boste uspešni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pomembne naloge se boste lotili brez predsodkov in prav to vam prinaša uspeh. Ste polni optimizma, kar pomaga pri vsem, posebno pri določenih opravkih, ki bodo na vrsti prav kmalu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vezani raki boste danes imeli priložnost, da o partnerju in njegovi preteklosti izveste nekaj več. Bodite odprti za to, kar slišite, vse ni nujno resnično, nekaj je tudi prirejeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes na delovnem mestu ne boste sposobni sprejeti večjih odgovornosti. Žal se nikakor ne boste mogli osredotočiti in dela opraviti tako, kot je treba, zato se raje posvetite sebi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti in poguma. Naredite nekaj, kar resnično obvladate po svoje, a tokrat takoj pokažite več iskrenosti, obrestovalo se vam bo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezenski zvezi bodo danes prisotni manjši problemi, saj bosta vi in vaš partner občutila nekakšno napetost. Vajine želje se trenutno ne dopolnjujejo v pravi smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samski škorpijoni dajte pobudo in stopite do osebe, ki vam je všeč. Ogovorite nekoga, pri tem pa bodite samozavestni in ne razmišljajte preveč o posledicah. Obrestovalo se vam bo kmalu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste ponovno premislili glede svojih pravih motivov. Pred časom ste se za nekaj odločili na podlagi napačnih razlogov. Vaš prvotni namen je bil, da napredujete na podlagi svojih sposobnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni se preveč oklepate nekoga, ki se še ni odločil kaj si želi v prihodnosti. Morda sta povsem drugače naravnana. Ne rinite z glavo skozi steno, saj se lahko znajdete v nezavidljivem položaju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate več sreče, kot ste upali, tako z denarjem in v karieri, kot tudi v zasebnem življenju, kjer ste bili v zadnjem času nesigurni vase. Vsekakor pazite, kako boste povedali nekaj pomembnega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni bo danes vladala hladna tišina. Partner se bo zaprl v svoj svet in vas ne bo spustil blizu, čeprav se boste trudili porušiti njegove zidove. Bolj uspešni boste na področju dela.