Dnevni horoskop za 2. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo astrološka znamenja danes?

Izognite se kopičenju slabih čustvenih energij, ki zavirajo pretočno delovanje in sprožajo napetost, strah in razdražljivost. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Luna je v znamenju kozoroga. Danes praznuje gospod predsednik Borut Pahor. Vse najboljše!

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Izjemna priložnost, preverite astrologija online!

Čas je prepočasen za tiste, ki čakajo, prehiter za tiste, ki se boje, predolg za tiste, ki žalujejo, prekratek za tiste, ki se veselijo, toda za tiste, ki ljubijo, je neskončen.

Henry van Dyke

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dogodki zadnjih dni so spremenili vaše razmišljanje in težko se boste neobremenjeno prepustili. Občutili boste negativizem v ljudeh, ki so vam običajno popolnoma naklonjeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite preostri do tistih, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate z glavo skozi zid, kot je zapisano v vaših karakteristikah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Samski se boste znašli z osebo, ki je zanimiva in je bila do sedaj nedostopna. To je čudovita priložnost, da napredujete. Vezani boste imeli zvečer nekaj težav s prilagodljivostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se ne vznemirjajte, če vas ljudje opravljajo. Če vas ne bi, bi to pomenilo da ste nezanimivi. Naklonjen vam bo prijatelj nasprotnega spola, ki vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kdor še nikoli ni naredil napake, še nikoli ni poskusil česa novega, zapomnite si to. Svoje občutke lahko v današnjem dnevu izrazite skozi umetnost, kar vas bo sprostilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Številne aktivnosti in stiki s partnerji prinašajo nov navdih. Izpeljali boste dogovore in uspešno zaključili kočljivo situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno nasmeji.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne pričakujte da se bodo zadeve rešile same, raje storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, pogumno jo sprejmite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes je zaradi vpliva lune v kozorogu čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno bo počutje. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas prinesel spremembe.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Precej nevzdržni boste zaradi tega, ker vam prijatelji ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo dosegli stopnjo vrelišča, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v velik nesporazum.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Srce se vam bo ogrelo za nekoga, ki za vas žal ni najbolj primeren, saj potrebujete stabilnost. Današnji dan bo bolj nihajoč, vendar se s tem preveč ne obremenjujte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste prišli do zaključka, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred resnico.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vezanim se danes obeta romantičen dan, obarvan s čustvenimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu, zato je čas, da to nadoknadite.