Dnevni horoskop za 2. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 2. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 2. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes boste čutili hrepenenje po določeni izkušnji in izidu. To goreče, intenzivno, strastno občutenje bo iskra, ki vodi k napredku.

Ob 5.00 preide luna v znamenje ovna.

Luna je v znamenju ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Dan ne bo najbolj primeren za hujšanje, ustrezala vam bo pekoča hrana. Dan je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane, saj ugodno vpliva na vaša čutila. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira.

Bodi to, kar si, vse drugo je že zasedeno.

Oscar Wilde

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

George Howard Herbig, ameriški astronom
Hans Herbjørnsrud, norveški pisatelj
Nanni Galli, italijanski avtomobilistični dirkač
Aleksander Jakušev, ruski hokejist
Althea Rae Duhinio Janairo – Tia Carrere, ameriška filmska igralka
Cuba Gooding Jr., ameriški filmski igralec

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 2. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte nekaj zastojev, ki vas bodo notranje vznemirili. V ljubezni boste danes obotavljivi, čeprav vas draga oseba čaka. Bodite previdni, da se vam priložnost ne izmuzne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki pričakuje več kot prijateljstvo. Vse skupaj bo tudi dobro vplivalo na skupno sodelovanje, zato boste še bolj ambiciozni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Najbolj priporočljivo bi bilo, da danes, ko boste popolnoma sproščeni prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Popazite v odnosih s starejšimi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite previdni, ko se boste v prijateljskem krogu znašli med dvema ognjema, saj ne prenesete, da vas kritizirajo. Varujte se pred obrekljivci, saj ste preveč nemirni, da bi se z njimi soočili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ni še čas za konkretne odločitve, zato še malce počakajte. Vse skupaj boste težko upoštevali in reševali. Nič ni naključno, zato poiščite srednjo rešitev, ki vas bo zadovoljila.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo vam bo priskočil na pomoč in vam predlagal drugačno pot. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nezainteresiranost. Približajte se resnici.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zamujate in potem ponavljate napake, na katere so vas že večkrat opozorili. Bodite bolj odzivni in sproščeni, saj vas nekdo ves čas spremlja in ocenjuje, kako se odzivate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Neučakani boste, saj sami ne najdete ustreznih rešitev. Bodite budni, ker se bodo v nasprotnem ponavljale stare težave, lekcije, ki bi jih najraje pustili daleč za seboj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste zelo učinkoviti. Prijatelji bodo ponosni na vaš optimističen pogled, ki bo olajšal določeno težavo ali zapleteno situacijo, v kateri se nahajate že nekaj dni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko sprememb prinaša novica, ki je boste deležni v popoldanskih urah Z nekaj prilagajanja lahko računate tudi na konstruktivne rešitve in nov začetek, ki vodi k napredku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikakor se ne morete sprostiti, saj razmišljate o načrtih, ki se ne morejo uresničevati brez natančne sheme. Nikar ne zapostavite partnerja, ki postaja vedno bolj nepotrpežljiv in osamljen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravite se na nekaj pogovorov, ki pa vam ne bodo najbolj všeč, saj se boste morali zagovarjati. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu.