Dnevni horoskop za 19. marec 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 19. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 19. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar. Danes boste spoznali, da celo najbolj grozen scenarij nosi v sebi potencial, ki dolgoročno prebudi najgloblje energije.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste.

Ob 2.16 preide luna v znamenje vodnarja

Luna je v znamenju vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družinskem krogu, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za klepet preko telefona ali računalnika.

Uživajte danes svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo.

Danes praznuje Anja Rupel

Anja Rupel – Z Merkurjem in Marsom v znamenju Ovna ji je težko slediti.
Intuitivna in samokritična Anja Rupel. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 3. Hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Ima neskončno intuicijo in poseduje ogromno modrosti.

Z Marsom v znamenju Ovna v 3. hiši je zelo samozavestna. Splošna smer njenega življenja bo napolnjena z mnogimi vzponi in padci, ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta.

Vse najboljše!

Morala bi biti uspešna v kakršnem koli delu ali aktivnosti, ki zahteva pionirske ideje ali sistematično razporeditev. Prav tako daje zgled navdušenja do kakršnegakoli projekta, ki nekako vključuje nove koncepte ali izvirno delo in v katerem ji je dano vodilno mesto. Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost, ki se pri njej razvije že zgodaj, pomaga, da ji življenje ne povzroča težav.

Upanje je kot nočno nebo, nikdar ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde.

Rojstva na današnji dan:

Ludvik Starič, slovenski motociklistični dirkač
Leonard Joseph »Lennie« Tristano, ameriški pianist
Glenn Close, ameriška filmska igralka
Valerij Leontjev, ruski pevec
Bruce Willis, ameriški filmski igralec
Anja Rupel, slovenska pop pevka, radijska napovedovalka, novinarka

Današnji horoskop 19. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan v katerem luna preide v znamenje vodnarja vam bo prinesel veliko sprememb, slabih in dobrih, toda najbolj pomembno od vsega pa bo, da boste spoznali nov pogled na življenje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dan bo zelo ugoden za stabilizacijo na vseh področjih. Možna je tudi sprememba razmišljanja v zvezi z odnosi, saj prinaša luna v vodnarju nenavadno naravnano energijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekoliko nepričakovano vas bo zmedlo nekaj, kar vam na prvi pogled ne bo všeč. Poskusite se zbrati in nikar ne popustite zaradi nepomembnih malenkosti. Zvečer boste polni razumevanja za druge.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne zavrnite nečesa, kar bi vam v prihodnosti lahko koristilo. Raje se prilagodite, saj vse skupaj ne bo izpadlo tako negativno. V ljubezni se zaradi razpršene energije nahajate v kaosu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan bo naporen, posebno na finančnem področju. Ne pomagajo dokazovanja in konflikti, ki se bodo vrstili tekom dne, žal se bo potrebno situaciji prilagoditi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes boste z luno v vodnarju dokaj dobro razpoloženi, zato ne nasedajte lažnivim besedam samo zato, ker se dobro slišijo. Nekdo vam bo ponudil zanimivo priložnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste s pomočjo lune v vodnarju dobili novi zagon. Glede marsičesa vam lahko pomagajo srečna naključja, čeprav vas ne bo zapustil občutek, da ste ponovno sami za vse.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Današnji dan bo za vas energičen, veder in zaradi lune v vodnarju tudi zelo učinkovit. Odgovarjalo vam bo tkanje nekoliko bolj globokih in intenzivnih povezav.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi lune v vodnarju pričakujte danes ugodno energijo, posebno za osebnostne podvige. Najbolj vas bo motilo to, da niste popolnoma prepričani o svojem prav.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če si želite samo zagotoviti nekaj trenutkov umirjenosti v samoti, morate kljub temu ravnati odgovorno. Obvestite svoje najdražje, da ste jim kljub svojemu umiku na voljo za pomoč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Motijo vas neizpolnjene obljube, saj ne veste, kako in kam bi se obrnili. Zato se z luno v vašem znamenju pripravite na konflikte, ker se nikakor ne bo obrestovalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občutek, da ne veste, v kaj se podajate, vas danes niti ne bo preveč oviral. Kljub temu pa bi se bilo dobro vsaj na finančnem področju temeljito pozanimati o zadevi, ki je povezana z vami.