Dnevni horoskop za 12. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 12. januar, kaj pravijo zvezde za danes?

Dnevni horoskop za 12. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Integriteta, odkritost in zrelost so osnovne karakteristike, vam lahko danes pomagajo pri pravilnem komuniciranju in izražanju čustev. Ljudje brez samokontrole ne poslušajo, oziroma poslušajo neučinkovito.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA V ZNAMENJU LEVA

Luna v znamenju leva – Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.
Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA LETNA NAPOVED 2020 ali LETO PODGANE 2020. KAJ PRAVI KITAJSKA ASTROLOGIJA?

Rojstva na današnji dan:

Haruki Murakami, japonski pisatelj in prevajalec
Kirstie Alley, ameriška filmska igralka
Nikolaj Noskov, ruski pevec
Johnny Clarke, jamajški pevec roots rock reggaeja, glasbenik
Zayn Malik, član skupine One direction

Nikoli ne pozabite, da je najmočnejša sila na zemlji ljubezen.

Nelson

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta!

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Dnevni horoskop za 13. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, povezane s čustvi. Utrujeni si boste želeli počitka, toda življenje bo prinašalo nove obremenitve, kar vas bo malce vznemirilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan prinaša samozavest in pogum. Če ste nesigurni vase, potem bodite bolj odločni v komunikaciji. Dan bo ugoden za reševanje vseh tistih zadev, ki so vezane na preteklost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihaja priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost napredku. Zvečer pričakujte nežnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste imeli priložnosti sklepati nova poznanstva in navezovati stike z novimi prijatelji. Prav to bo za marsikoga med vami najboljši način za preganjanje dolgčasa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste imeli dobrega pomočnika, zato vam ne bo dolgčas. Nič se vam ne more zalomiti, pričakujte odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi pogumne odločitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pritoževali se boste nad nesramnostjo drugih. Ta kritična naravnanost vam ne bo prinašala nobene zmage. Če se potrudite, potem boste premagali sami sebe in naredili korak naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse, kar se bo dogajalo, bo prineslo umirjenost v vaš dom in s tem boste dosegli notranji mir, po katerem hrepenite že dlje časa, pa vas nihče noče slišati. Soočenja bodo nežna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nežni izzivi bodo zaščitni znak današnjega dne. Odprti za nova spoznanja, se odpravite naprej po poti življenja. Popaziti morate na to, da boste tudi drugim privoščili srečo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zmedeni boste, zato vam bo to nekdo tudi povedal, kar vam ne bo najbolj všeč. Sprejmite dejstva, ne razmišljajte o nemogočem, tudi ko vas bo doletelo nekaj, kar vam ni pisano na kožo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste dvignili glavo in tako ujeli pozitivne preobrate, o katerih ste sanjarili v preteklih dneh. Morda se bodo zadeve odvijale počasneje, vendar se počasi tudi daleč pride.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je dan veselja, ljubezni in sreče. Veselite se in z nasmehom sprejmite prijetne situacije, ki se bodo vrstile ena za drugo in vas še posebej zvečer popeljale v zadovoljstvo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste lahko premagali s tem, da se odpravite na sprehod in da se pogovorite z nekom, ki vas zna s svojim šaljivim pristopom vedno razveseliti.