Dnevni horoskop za 11. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 11. januar, kaj pravijo zvezde za danes?

Dnevni horoskop za 11. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Samospoštovanje v veliki meri določa količino samokontrole. To je sinonim za vašo srečo. Če nimate dobrega odnosa s sabo, kako ga boste potem imeli z drugimi, zato razmislite danes o svoji pravi vrednosti.

Ob 13.16 preide luna v znamenje leva

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA LETNA NAPOVED 2020 ali LETO PODGANE 2020. KAJ PRAVI KITAJSKA ASTROLOGIJA?

Rojstva na današnji dan:

Anton Makovic, slovenski zdravnik
William James, ameriški psiholog in filozof
Rod Taylor, avstralski filmski igralec
Phil Williams, valižanski politik, znanstvenik
Aleš Varoga, slovenski športni novinar
Gregor Čušin, slovenski igralec

Nič ni vredno več od današnjega dne.

Johann Goethe

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena samo vam!

Dnevni horoskop za 11. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Znebite se za nekaj časa svoje bujne domišljije, ki vam le onemogoča, da bi se soočili z življenjskimi situacijami. Sprejmite priložnost, saj se vam podobna še dolgo ne bo ponovila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Postavljeni boste pred dejstvo, ker boste naleteli na kritike glede nečesa, kar ste storili v preteklosti in celo že nekoliko pozabili na vse skupaj. Nikar se ne izmikajte, ne bo se dobro končalo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrudili se boste, da boste dan preživeli čim bolj sproščeno. Odprto se boste pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o svoji intimnosti, saj vas lahko nekdo narobe razume.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan prinaša veliko dogajanja na družabnem področju. Pripravljeni bodite na zabave, boljšo komunikacijo, ter nova poznanstva, ki vam bodo razširila vaša obzorja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaše sposobnosti za plezanje po družabni lestvici se bodo v izboljšale. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj vihrale mimo vas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Horoskop dnevni

Današnji dan vam bo prinesel odlične novice glede financ, kar vas bo razveselilo. Doživeli boste tudi nepričakovan klic prijetne osebe, ki pa bo pospešil utrip vašega srca.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Slabih dni je za vas konec. Morda vas bo mikalo, da bi se usmerili k pogovorom, vendar bo bolje, da se posvetite samemu sebi. Osredotočite se na srčno željo, ki je izrazita.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je dan, ko vam bodo prijatelji z veseljem pomagali iz zoprnih situacij, ki se vam bodo dogajale. Kadar vam bo težko, bodo prav prišli njihovi modri nasveti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji pogovori se bodo vrteli predvsem okoli denarja, vendar boste imeli občutek, da imate na nek način še vedno zvezane roke. Ko se boste sprostili, bo vse skupaj veliko lažje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se boste zbrali ter se končno odločili, kaj je tisto, kar si v resnici želite na ljubezenskem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali. Prihajajo tudi drzne želje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Srečo vam bo danes prinesel direkten in iskren nastop, ki vas bo rešil pred neljubimi situacijami in vam vlil več poguma. Področje čustev bo obarvano tako kot si boste zamislili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav bo dogajanje razigrano, se bo zmanjšala intenzivnost in zazdelo se vam bo, da si morate vzeti čas tudi samo zase, ter se poglobiti v situacije, ki vas že nekaj časa jezijo.