Dnevni horoskop za 10. marec 2020

Dnevni horoskop, dnevna napoved
Dnevni horoskop, dnevna napoved

Dnevni horoskop za 10. marec, horoskop za danes.

Dnevni horoskop za 10. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše zodiakalno znamenje. Današnji horoskop – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Zatopljeni v razmišljanje o tem, kaj drugi imajo in vi nimate, sploh ne boste opazili, da ste zamudili pravi trenutek.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 11.03 preide luna v znamenje tehtnice

Luna v znamenju tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu. Namenite si kakšen pravi čaj in ob njem sproščeno pokramljajte.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Skratka, razvajajte se, če se le da v umirjeni družbi.

Merkur se prične gibati direktno.

Merkur je družbeni vodja, ki ureja tudi odnose z brati in sestrami, platonskimi prijatelji, sodelavci in sosedi. Če hrepenite po bolj globokih interakcijah z drugimi, naj Merkur v tem obdobju postane vaš vodnik, ki vas vodi k pravim pristopom na področju odnosov. Ker upravlja z miselnimi procesi posameznika, je priporočljivo izkoristiti čas njegovega direktnega gibanja v smeri lažjega in bolj učinkovitega napredka.

Miselne procese, ideje in pomembne informacije iz zavestnih in nezavednih virov bo potrebno usklajevati in predvsem razumeti. Merkur namesto vas analizira, razvrsti, in poudari smisel stvari. V pozitivnem smislu boste z Merkurjem bolj radovedni, komunikativni in vsestranski.

Ljubiti pomeni stopiti iz sebe in poleteti k drugemu.

Rojstva na današnji dan:

Irina Press, ukrajinska atletinja
Carlos Ray »Chuck« Norris, ameriški karateist, filmski igralec
Sharon Stone, ameriška filmska igralka
Olivia Wilde, ameriška filmska, televizijska in gledališka igralka
Emily Osment, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka

Dnevni horoskop astro napoved 10. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čakajo vas prijetne urice v dvoje. Popoldne, ko se bo luna nahajala v tehnici vas bo napadalo nekaj ljubosumja, potlačite ga, ker nimate nobenega vzroka. Raje se prepustite simpatičnim energijam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno lahko za nekaj časa pozabite na obveznosti, ki so vas bremenile. Obiščite spletno stran, zabavne narave, čaka vas prijetno presenečenje, ki vam bo še dolgo ostalo v lepem spominu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V službi boste morali natančno pokazati vsem, kakšna je vaša pozicija, sicer bo vaša avtoriteta padla. Začnite s pomočjo lune v tehtnici malo bolj gledati nase in zahtevajte spoštovanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naredite si načrt in se lotite lažjih stvari, da vam bo uspeh prinesel več volje za reševanje težjih. Uspešni boste, še posebej na področjih, ki so vam resnično pisana na kožo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustveno se boste umirili, kar bo občutil tudi vaš partner. Konec dneva si bosta privoščila skupno masažo. Za samske se bo dan s prehodom lune v tehtnico odvijal zelo razgibano, vendar na ostalih področjih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 10. marec 2020

Dovzetni boste za spodbudo, sploh takšno, ki bo prišla od simpatične osebe, vašo najljubšo. Prijazen prijem boste z veseljem vrnili. Oba bosta zadovoljna in dan pred vami bo zelo sproščen.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub trenutnim težavam vztrajajte še naprej, saj ste na pravi poti, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Z luno v tehtnici boste popoldne žareli od zadovoljstva, še posebej tisti, ki ste vezani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Že nekaj časa vas skrbi za dobro počutje, zato se vzemite v roke. Rezultati se bodo pokazali zato ne obupajte. Meditirajte in popoldne, ko bo luna v tehtnici poiščite svoj najljubši način sproščanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju financ vam bo končno odleglo, saj ste bili v zadnjem času bolj varčni. Lahko si privoščite nekaj lepega, kar si že dolgo želite, saj vas bo zelo razveselilo. Prihaja tudi ljubezen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Verjemite vase in v svoje sposobnosti. Nepričakovana poslovna obveznost bo popoldne odprla nove dimenzije o katerih že nekaj časa razmišljate. Zagrabite priložnosti, ki se bližajo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno vam bo v današnjem dnevu postalo jasno, da nimate nobenega razloga za ljubosumje. Partner vam bo vdan in vaši izpadi mu gredo včasih že pošteno na živce, zato prenehajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Več optimizma boste zaznali popoldne, ko bo luna v tehtnici, zato se bodo pokazale nove možnosti, ki si jih ne bi zamislili niti v sanjah. Dopustite si spremembo, ki počasi pronica v vaše življenje.