Dnevni horoskop za 1. februar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 1. februar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 1. februar 2020, astro napoved za vsa astro znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Najhuje, kar lahko naredite je, da zapravljate svojo moč za negativnosti, jezo in zamero in se ob tem počutite kot žrtev. Kjerkoli že ste, uporabite situacijo kot vzletno stezo in ljubeče poletite proti svojim skritim sanjam.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

ob 1.28 preide luna v znamenje bika

Luna v znamenju bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Ne predajte se strahu. Če to storite, boste izgubili vez s srcem.

Paulo Coelho

Rojstva na današnji dan:

Vladimir Dimitrov – Maistora, bolgarski slikar
William Clark Gable, ameriški filmski igralec
Zlatko Zahovič, slovenski nogometaš
Aleksander Šeliga, slovenski nogometaš
Harry Styles, član skupine One direction

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Dnevni horoskop.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadnjo soboto v mesecu izkoristite, da si naberete novih moči. Razvajajte se ob kopeli in počitku. Uspelo vam bo preložiti nekaj, kar vas ne navdušuje preveč in vam krade energijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubezensko preizkušnjo boste v današnjem dnevu dobro prestali. Končno se z luno v vašem znamenju prebujate, želite si več, bodisi v družini bodisi na čustvenem področju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je prijeten in sproščen dan. Tokrat lahko brez težav sami prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, saj vas je ta oseba nedavno izdala. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje, saj zamere nikoli ne vplivajo dobro na vaše življenje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z veliko mero očarljivosti boste poskrbeli, da se bo družabno življenje odvijalo tako, kot ste si vi zamislili. Odličen gostitelj boste, saj boste z luno v znamenju bika znali vihteti kuhalnico.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes vas bodo zaznavali, da kjer se pojavite, vnesete pozitivno in romantično energijo. Svoj analitičen pristop boste dali malce na stran in se prepustili dogajanju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Velik del dneva boste namenili obveznostim, čeprav ste načrtovali drugačen konec tedna. Naj vam ne bo nerodno razložiti, kaj vam ne ustreza in kaj si v resnici želite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Povabilo bo danes prišli v trenutku, ko boste še obremenjeni z obveznostmi. Morda se boste odpravili v zadnjem hipu, sicer pa ne bo prepozno, ker si vas nekdo resnično želi ob sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pri delu ostajate z vplivom lune v biku zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje znate ustrezno odgovoriti, ne da bi slepomišili, boste kratki in jedrnati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikomur ne boste dovolili, da bi vas razjezil ali spravil v slabo voljo. Konec tedna prinaša uspešno poslovno dogajanje in zanimivo družabno življenje, ki bo popestrilo tudi sobotni večer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se boste ogreli za drastične spremembe, ki bi popestrile vaš vsakdan, in še hitreje pozabili nanje. Tako, kot bo, bo odlično za vaš okus. Ničesar ne poskušajte spreminjati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razposajeno se boste prepustili dnevu in si z vplivom lune v biku vzeli vse, kar se vam bo ob poti ponujalo. Vikend bo namenjen druženju s prijatelji. Dobili boste zanimive opazke.