Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Darja Reichman in Iztok Osojnik?

Pogumen lev Iztok je osrečujoč plesalec, hiter, z drznim ciljem in ponosen na svoje dosežke. Na drugi strani je tehtnica Darja, ki ji vlada planet Venera, z elegantnim čarom in s slastnim okusom. Živi za ljubezen in stil.

Darjo spremlja igriv pristop k ljubezni in je idealna mešanica za Iztokove sveže ideje. V njunem intimnem življenju je veliko ognja in strasti. Skupaj ustvarita visoko temperaturo. Uživala in cenila bosta drug drugega, kar je odlična popotnica za njuno dolgotrajno zvezo. Njuno partnerstvo je zelo dinamično, sta odlična ekipa za spodbujanje in ustvarjanje. Medsebojno spoštovanje in zaupanje jima omogoča dovolj svobode in neodvisnosti ter prosto gibanje. Skupaj uživata in cenita drug drugega. V duetu zmoreta tudi nemogoče.

Iztokovo Sonce v levu je v trikotniku z Darjino Venero v škorpijonu, kar nakazuje na pozitiven vpliv, saj se v odnosu oba počutita zadovoljna in srečna.

Odnos jima prinaša materialno in duhovno bogastvo, ker namenja poudarek harmoniji in medsebojnemu sodelovanju. Znata si prisluhniti in se vzpodbujati tudi v težjih časih, kar ju še dodatno dopolnjuje.

VIOLETA PETRIČ (Darja Reichman)Violeta (Darja Reichman) je hči Ane Rozman (Teja Glažar), sestra Staneta Rozmana (Iztok…

Objavil/a Najini mostovi1 dne Torek, 01. september 2015

Iztokovo Sonce v levu je v trikotniku z Darjinim Marsom v strelcu, kar je odličen vpliv za odnos, ki skoraj zagotovo vodi do poroke. Darja dosledno izraža željo po skupnem delovanju, Iztok pa je v odnosu pravi navdih, spodbuda, upanje in vera. Med njima je prisotna intenzivna spolna privlačnost. Uresničitev skupnih ciljev je običajno enostavno in v odnos prinaša dolgoročno srečo.

Iztokova Venera v znamenju device tvori konjunkcijo z Darjinim Plutonom v znamenju device. V tem odnosu Iztok čuti globino Darjinih reakcij, ki jih sam ni bil navajena odkrito izražati. Njuna strastna spolna privlačnost ju združuje in jima v primeru težav ali omejitev pomaga obnoviti ljubezen. Njuna preteklost se prepleta z vsakim novim odkritjem v sedanjosti. Odnos nosi s sabo dodatno kvaliteto, ki ohranja prvotno bistvo. Ko se Iztok kdaj izgubi, se Darja zave svoje regenerativne moči in prevzame kozmično vlogo.

Iztokova Venera v devici je v konjunkciji z Darjinim Uranom v devici, kar nakazuje takojšnjo privlačnost, ki je zelo intenzivna.

Iztok se dobro odziva na svoboden in neodvisen duh Darje, ki je vodilna. Občuduje njeno izvirnost in nekonvencionalno vedenje. V odnosu se ves čas učita drug od drugega ter premagujeta morebitna nasprotja. Ko se njuna ljubezen napolni s spremembami, ustvarja močan občutek magnetizma. Za močan in trajen odnos si morata iskreno pripadati ter se vzpodbujati.

Iztokov Merkur v znamenju leva tvori kvadrat z Darjino Venero v škorpijonu, kar nakazuje, da Iztok poskuša Darjo naučiti, kako naj izrazi svojo ljubezen. Ljubezen v prvih fazah razumeta na različne načine in vendar znata poiskati skupno pot, saj sta si v marsičem zelo podobna.

Iztokov Mars v znamenju raka tvori trikotnik z njenim Saturnom v ribah.

S tem tranzitom Iztok pričakuje usmerjanje od Darje, ki v odnosu predstavlja sidro, vir in občutek kontinuitete. Ko se on nauči kombinirati lastne impulze z njenim močno izraženim realističnim občutkom modrosti, lahko skupaj premagata vse ovire. Mars si prizadeva za prihodnost, medtem ko Saturn krepi preteklost. Prisotna je karmična povezava, saj se oba v odnosu lahko naučita osredotočiti se in usmeriti svojo energijo v nekaj vrednega.

Iztokov Jupiter v ovnu je v opoziciji z Darjinim Soncem, kar jima podarja element sreče, za katero se je potrebno boriti. Čeprav oba na nek način ohranjata občutek individualne svobode, odlično sovpadata in sodelujeta. Da bi njun odnos deloval čim boljše, morata večkrat ponovno oceniti svoja načela in filozofijo.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2020