Kozorogi praznujejo, presenetite jih!

Samo razumevanje značilnosti in vedenja kozoroga ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem ambicioznim posameznikom, rojenim v zemeljskem znamenju. Darila ki se jih bodo kozorogi razveselili so…

Mama in oče, rojena v znamenju kozoroga

Kozorog mama in oče veliko dajeta na kakovost. Tudi če nameravate kupiti zgolj ovratno ruto ali šal, naj bo ta iz kvalitetnih materialov. Veliko jima pomenijo tudi dragocenosti. Vesela bosta zapestnice, ki pa mora biti elegantna. Z izbiro prave zapestnice, s kamni, ki ustrezajo njunim zemeljskim energijam, ju boste zagotovo presenetili.

Darila, ki se jih bodo kozorogi razveselili.

Sestra ali prijateljica, rojeni v znamenju kozoroga

Podarite jima nekaj, kar jima bo še dolgo ostalo v spominu. Morda nekaj kar ni tako resno, kot je resna njuna energija. Z zapestnico Odin se bo njuna energija usmerila v bolj odprto in sproščeno.

Zapestnica odinBrat in prijatelj, rojena v znamenju kozoroga

Kozorog brat ali prijatelj se bosta zaradi svoje vztrajnosti in marljivosti najbolj razveselila nečesa odštekanega. Da boste privabili nasmeh na njune ustnice, jima lahko podarite majico za kozoroga, ki jo bosta z veseljem oblekla.

 

Majica za kozoroga

Darila ki se jih bodo kozorogi razveselili morajo biti estetska

Sodelavci, rojeni v znamenju kozoroga

Sodelavci kozorogi so ambiciozni in disciplinirani ljudje, ki so predani doseganju svojih ciljev. Zato jim podarite nekaj, kar je v popolnem nasprotju z delom in kariero. Od razvajanja v savni do športnih aktivnosti ali posebnih kulinaričnih dobrot. Razveselili se bodo tudi vpogleda v svojo globino, zato jih lahko presenetite z Natalno astrološko analizo. Da bodo takoj vsi vedeli, da je vaša sodelavka ambiciozna kozoroginja, ji podarite majico za kozoroga, ki jo najdete TUKAJ!

Kozorogi in kozoroginje, želimo vam vse najboljše!