Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!

Planetarne energije so povezane tudi z dnevi v tednu. Dan, na katerega ste rojene, je dan, katerega si vzemite pod drobnogled, saj lahko pridobite kakšno modro smernico za razvoj ali napredek. Torej, preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!

PONEDELJEK JE LUNIN DAN

Če ste rojene v ponedeljek, se najbolje znajdete v veliki družini. Zagotovo spadate med ženske z najbolj izostreno intuicijo in z veseljem sprejemate vse svoje notranje občutke. Vaša intuicija je še posebej močna na ljubezenskem področju, kjer vedno zaznate vse, še tisto, kar se morda sploh ni zgodilo.

Ste rojena umetnica, leži vam oblikovanje, slikanje in risanje.

Popolne oblike, ki jih ustvarjate, so odlična iztočnica za vaš osebni in finančni napredek. Najprej intenzivno razmislite, kaj je tisto, kar si srčno želite, šele nato se usmerite k temu, da se naučite postaviti zase.

Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!
NAMIG: To je dan, obarvan s čustvenimi in hkrati ljubečimi energijami. Poglobite se lahko vase in si pričarate magično vzdušje, tudi na področju ljubezni.
Trdna, stabilna in strastna življenjska pot se vam nakazuje z moškim, rojenim v PETEK.

TOREK JE MARSOV DAN

Če ste rojene v torek, ste neustrašene, ponosne, in nagnjenje k nenehnemu razpravljanju. Ste zelo dejavne in ne poznate nobenih ovir. Imate močno samozavest, neodvisnost je za vas življenjsko pomembna.

Kljub temu da ste velik egoist, nimate nič proti daljšemu odnosu, saj vam je po drugi strani všeč občutek varnosti, ki vam ga nudi.

Izbirate partnerja, ki vas lahko vedno preseneti, kljub temu pa želite nositi hlače, še posebej pri pomembnih skupnih odločitvah. Izbirate lepe, vendar ne pretirano ambiciozne partnerje, ki vam sledijo tudi na intelektualni ravni.

Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!
NAMIG: To je dan, ko boste z mentalnega vidika komaj čakale, da začnete nekaj novega, saj boste polne navdušenja in samozavesti.
Trdna, stabilna in strastna življenjska pot se vam nakazuje z moškim, rojenim v SREDO.

Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!

SREDA JE MERKURJEV DAN

Če ste rojene v sredo, ste radovedne in prilagodljive. Hitro se navdušite, a prav tako hitro izgubite zanimanje, zato puščate večkrat stvari nedokončane. Odlikuje vas izjemno hiter, malce zmeden in buden um, s katerim se z veseljem podajate v vedno nova raziskovanja.

Vedno se odlično znajdete v besednih dvobojih, na kožo vam je pisana odprta komunikacija in pisanje.

Napovedujete številne spremembe, se pritožujete nad odločitvami drugih, vendar sami redko kdaj zadeve popeljete do konca. Ste površne, nepremišljene, zaletave in svoje mnenje hitro prilagate vetru.

Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!
NAMIG: To je dan, ko bo vaš spomin izjemen, ugodno za profesionalno področje. Prihajajo duševna budnost, hitro razmišljanje in veliko interakcij ter komunikacije z ljudmi.
Trdna, stabilna in strastna življenjska pot se vam nakazuje z moškim, rojenim v NEDELJO.

ČETRTEK JE JUPITROV DAN

Če ste rojene v četrtek, z navdušenjem in z veseljem sodelujete z drugimi in delite svoja mnenja. S svojo zapeljivostjo rešujete težave in zaplete, izredno radodarne in angažirane v mnogo stvareh. Zanimajo vas religija, pravo, visok študij ali abstraktno. Privlači vas občutek časti in integritete.

Uživate v položaju moči in prestiža, tudi na poslovnem področju.

Morda ste preveč nestrpne, dogmatične in ateistične. Na plemenit način se udeležujete športnih dejavnosti, iger brez meja, kjer običajno pretiravate. Velikokrat ste v ozadju zaradi želje, da bi ugajale drugim.

Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!

NAMIG: To je dan, ko lahko vse vaše probleme rešite z enostavnim načinom. Dobro razpoloženje bo obarvano z optimizmom in velikodušnostjo.
Trdna, stabilna in strastna življenjska pot se vam nakazuje z moškim, rojenim v PONEDELJEK.

Kaj vam razkriva dan rojstva?

PETEK JE VENERIN DAN

Če ste rojene v petek, vas v duši privlačijo čisto druge stvari, kot jih morate početi v zunanjem svetu. Želite se izkazati kot posebna posameznica, hkrati pa imate probleme z notranjim doživljanjem in čustvenimi vezmi.

Nakazani so vam problemi v partnerskem odnosu.

Še posebej zato, ker so vaše predstave o partnerju včasih daleč od realnosti. Vaše zapeljevanje in spogledovanje sta dokončana do te mere, da lahko mirno rečemo, da ste odlična ljubimka, ki moškemu še dolgo ostane v spominu. Dokler vam na tem področju ne uspe, se ne počutite izpolnjeno. Svoje ljubezni in zaljubljenosti ne znate skrivati.

Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!

NAMIG: To je dan, ko boste z dobro formo izžarevale svojo lepoto in privlačnost. Čas je več kot ugoden za vsa ljubezenska razmerja, saj vam omogoča popolno izražanje ljubezenske narave in ustvarjalnosti.
Trdna, stabilna in strastna življenjska pot se vam nakazuje z moškim, rojenim v TOREK.

SOBOTA JE SATURNOV DAN

Če ste rojene v soboto vas označujejo delo, red in disciplina. Ste zelo odločne, vztrajne in previdne, pod bremeni pa lahko nemirne, nemočne in otožne. Notranje omejitve in zavore vas vodijo v spremenljivo obnašanje in nepredvidljiva dejanja.

Z diplomatskim pristopom lahko dosežete veliko več kot z vojno.

Zato bi se morale naučiti svojo telesno in čustveno energijo enakomerno porazdeliti. Zanimajo vas predvsem raziskovanja in investicije. Boj in konkurenčnost vas spodbujata k večjim dosežkom. Pri vaših začetnih prizadevanjih so prisotne ovire in omejitve.

Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!
NAMIG: To je dan, ko lahko pričakujete nagrade, če boste vložile dovolj truda, nikar pa v tem času ne pričakujte samoumevnih rešitev.
Trdna, stabilna in strastna življenjska pot se vam nakazuje z moškim, rojenim v SOBOTO.

NEDELJA JE SONČEV DAN

Če ste rojene v nedeljo, se najboljše počutite, ko vladate in stremite k svojim visokim idealom. Nagnjene ste k ukazovanju ter deljenju nasvetov in obožujete avtoriteto. Vedno mislite, ali veste, da imate prav in težko vas je prepričati v nasprotno.

Vaše gibanje je elegantno, uglajeno in odločno.

Postaviti se zase je za vas najmanjša težava, saj to enostavno obvladate. Velikodušne, tople in ustvarjalne, ste izjemno zveste tistim, ki vas cenijo in sprejemajo vašo ponosno držo. Najtežje prenašate samoto.

Preverite, kaj o vaši osebnosti razkriva dan rojstva!

NAMIG: To je dan, ko individualnost in izražanje le te, postane lažje, saj boste sebi znale nameniti več pozornosti in časa. Dodatno energijo izkoristite tako, da jasno izrazite, kaj hočete, kakšni so vaši cilji in prednosti.
Trdna, stabilna in strastna življenjska pot se vam nakazuje z moškim, rojenim v ČETRTEK.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi URA ROJSTVA POMAGA DEFINIRATI VAŠO OSEBNOST