Česa ne smeš pričakovati od njega, če je rojen v astrološkem znamenju…

Da se izogneš razočaranju na področju ljubezni preveri, česa ne smeš pričakovati od fanta, rojenega v določenem znamenju.

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU OVNA, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Nežnost in toplina sta ovnova tabu tema, zato od njega ne pričakuj romantičnih gest in šepetanja nežnih besed, on bo vsak korak naredil drzno.

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU BIKA, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Akcija, direkten odziv in hitro delovanje bika vznemirjajo, zato od njega ne pričakuj, da bo skočil takoj, ko mu boš povedala da si nečesa želiš.

Česa ne smeš pričakovati od njega

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU DVOJČKOV, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Če si se znašla v težavah, potrebuješ fanta, ki mu lahko poveš kar te muči, vse lepo in prav, vendar od tvojega dvojčka nikakor ne pričakuj povečanega sočutja ali tolažbe, ki bi si jo želela, ko si žalostna.

Preberite tudi VAM DOLGA RAZMERJA NISO NAJBOLJ PISANA NA KOŽO?

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU RAKA, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Spontanost, svobodne odločitve, smeh ob nerodni situaciji, vsega tega od svojega raka ne pričakuj, saj on v ljubezenskem odnosu vse premisli, analizira in ne mara, da ga šokiraš.

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU LEVA, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Prilagajanje je nekaj, kar tvojemu levu ne leži najbolj. Ima začrtano svojo edinstveno pot, za katero bo pričakoval, da ji boš ti seveda sledila, in pozabila na svojo pot.

Česa ne smeš pričakovati od njega

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU DEVICE, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Prijateljica vaju v zadnjem trenutku povabi na zabavo, ne bodi presenečena, če bo tvoj fant, rojen v znamenju device začel nergati, da bi lahko povedala prej, da je porušila njegove plane.

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU TEHTNICE, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Ne pričakuj da bo tvoj fant tehtnica namesto tebe razmišljal o pomembnih stvareh, še posebej, če sta v razmerju dlje časa, on bo vse to prepustil tebi, seveda diplomatsko.

Česa ne smeš pričakovati od njega?

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU ŠKORPIJONA, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Strast mu je pisana na kožo, ne pričakuj pa da se bosta nežno pogovorila, če boš užalila njegov ego. Od njega ne pričakuj samo objemov, on hoče vedno več.

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU STRELCA, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

To je fant, ki uživa v življenju, vendar od njega ne pričakuj, da bo s tabo že po nekaj mesecih delal konkretne načrte za prihodnost. Nikar ga ne omejuj, saj ti bo ušel.

Česa ne smeš pričakovati od njega

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU KOZOROGA, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Rad je urejen in uglajen, ne zna pa biti najbolj odštekan, spontan in zabaven, zato od njega ne pričakuj, da bo na zabavi ali v krogu prijateljev glavna zvezda.

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU VODNARJA, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Romantična večerja ob svečah je nekaj čudovitega, vendar je ne pričakuj od svojega vodnarja. Čeprav te bo ves čas presenečal, mu je romantika nekako tuja.

ČE JE ROJEN V ZNAMENJU RIB, OD NJEGA NE PRIČAKUJ…

Rad preživlja čas s tabo, vendar je potovanje, za katerega se odločiš v trenutku zanj prevelik šok, zato od njega ne pričakuj, da bo sprejemal večje odločitve v trenutku.

Preberite tudi MOŠKI, KI SO KAVALIRJI STARE ŠOLE