Astro pogled na Valentinovo, dan zaljubljenih

Na Valentinovo, dan zaljubljenih bo luna v znamenju škorpijona prebudila vašo strast. Tudi tisti, ki pravite, da je dan zaljubljenih navaden dan, se boste tokrat podali v to, da nekoga presenetite, ter z njim preživite strastno noč.

Zamikala vas bo prijetna pojedina v dvoje. Povečala se bo želja po spolnosti, hiteli boste v prijeten objem.

Astro pogled na Valentinovo

Venera v znamenju ovna bo preprečila razočaranje vseh, ki darilca ne boste deležni, saj tokrat o občutljivosti niti ne bo sledu. Pozabili boste na zamere in na nedorečene zadeve, sedaj bo za vas zelo pomembno samo to, da se spontano zabavate.

Mars v strelcu bo okrepil vaš pogum in tudi tisti, ki si običajno ne upate presenetiti.

Tokrat ne boste imeli težav. Spontano boste naredili nekaj drznega, brez da bi se zraven obremenjevali. Prijetna energija vas bo vabila k nagajivim dejanjem in tokrat si boste resnično znali popestriti dan in seveda tudi noč.

Jupiter, Saturn in Pluton v znamenju kozoroga se vas tokrat niti ne bodo dotaknili, saj boste tako zelo razposajeni.

VEZANI VALENTINČKI

Od vseh znamenj bo letošnje Valentinovo najbolj pisano na kožo škorpijonom, strelcem in ovnom. Kakršnokoli bo vaše presenečenje, z veseljem se boste predali in resnično uživali. Povabilo na večerjo, nenavadno darilo in kopica komplimentov, to bo vaša poslastica.

Spontane dogodivščine čakajo dvojčke, rake in vodnarje.

Kaj, kam in kako se boste spomnili v zadnjem trenutku, kljub temu se boste imeli fenomenalno.

Valentinovo

Biki, device in ribe se boste najprej malce obremenjevali, kako bo ljubljena oseba sprejela vaše darilo, nato se boste zvečer prepustili ljubečemu objemu.

Levi, tehtnice in kozorogi nikar ne pričakujte preveč, saj vam lahko ljubljena oseba v zadnjem trenutku namigne, da bi najraje ostala doma.

SAMSKI VALENTINČKI

Ste samski in že ves teden poslušate o Valentinovem? Nikar ne bodite slabe volje, če ob sebi trenutno nimate ljubljene osebe. Pričarajte si letos na dan zaljubljenih dan ali večer čisto zase. Morda se odločite za zmenek z najboljšo prijateljico. Lahko tudi presenetite sebe in si podarite zapestnico, ki jo naročite tukaj.

Skratka, planetarne energije vas bodo prepričale, da ni nič narobe, če ste samski ter da je dan zaljubljenih prav tako lahko čudovit.

Valentinovo

Najbolj naklonjeni bodo plati na dan zaljubljenih rojenim v znamenju ovna, leva, škorpijona, vodnarja in strelca.

Vam bo popolnoma vseeno, če se vsi okoli vas objemajo, vi si boste znali dan ali večer organizirati tako kot si želite. Vaše prednost bo, da se nikomer ne boste rabili prilagajati. Biki, dvojčki, raki, kozorogi in device si boste že prej naredili načrt, kako večer zaljubljenih zapolniti z raznimi obveznostmi. Tehtnice in ribice, nikar se ne predajte žalosti in globokim mislim, raje si oglejte kakšno dobro komedijo in se zraven nasmejte.

Preberite tudi PARTNERSKI ODNOSI IN ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJ

Želite izvedeti, ali se resnično ujameta? Preverite!