Turistični vodnik – Ste pripravljeni na popotovanje z astrološkimi znamenji?

Turistični vodnik za astrološka znamenja.

OVEN

Oven je neutrudljiv. Komaj je otresel pesek iz svojih čevljev, že je pripravljen na potapljanje. Se ne ustavlja, dokler so na vidiku športne aktivnosti in zabava. Vedno je pripravljen na akcijo! Potrebuje aktivne počitnice, ki ga bodo napolnile z energijo. Mogoče bo prijateljem pomagal pri urejanju vikenda, ali pa bo izbral dopust z različnimi aktivnostmi. Pozimi je to smučanje na visokih vrhovih, poleti pa deskanje, potapljanje.

BIK

Turistični vodnik BIK – Dobra hrana, udobna postelja, ležalnik v senci, udoben izlet v naravo, to so stvari, o katerih razmišlja Bik, ko pomisli na svoj idealen dopust. Najraje je nastanjen na enem mestu in ima vse pri roki. Zakaj bi kompliciral, če ni potrebno. Bik obožuje Francijo in Italijo, kjer uživa v njihovi zgodovini, umetnosti in kar je najpomembnejše v dobrih kulinaričnih specialitetah. Zanj je pomembno, da je vse dobro organizirano, da česa ne pozabi in da vožnja ni prenaporna.

DVOJČKA

Dvojčki obožujejo spremembe, zato je za njih najboljši dopust tisti, ki je sestavljen iz večih različnih lokacij, ki morajo ustrezati njihovim željam. Tudi odloči se težko, zato je pri njem vse v zadnjem trenutku. Ne mara pretiranega kompliciranja in si zna povsod narediti tako, da se dobro počuti, tudi če nastanitev ni ravno po njegovih merilih. Željo ima, da bi srečal čim več ljudi in vzpostavil nova poznanstva.

Zvezde so najboljši turistični vodič.
Dobra hrana in pijača, udoben ležalnik v senci, to so stvari, o katerih razmišlja Bik.

RAK

Turistični vodnik RAK – Rak ima rad vlažnost in toploto, kar pomeni, da bi bile zanj idealno mesto za počitnikovanje toplice. Nežne masaže, tople kopeli, svečke in romantika. To so stvari, o katerih sanja Rak. Zanj niso primerna velika turistična naselja ali hoteli, kjer je gužva. To lahko negativno vpliva na njegovo počutje in ga naredi nervoznega. Primerno mesto pa je tudi hišica ob jezeru, seveda v dobri družbi, ki je za Raka še posebej primerna.

LEV

Bolj je toplo, boljše je! Več je sonca, več ima energije. Na dopustu ga ne motijo niti stopinje okrog 40. Vsekakor pa potrebuje osvežilne pijače, ki so večkrat tudi alkoholne. Je človek akcije, ki je vedno in povsod pripravljen za zabavo. Lev si na dopustu privošči luksuz in uživa koliko se le da. O posledicah neprespanih noči, bo razmišljal kasneje. Najprimernejši kraji za Leva so tisti, kjer se zbira elita. Rad opazuje in rad je opažen s strani drugih.

DEVICA

Turistični vodnik Devica – Device ponavadi zagrabijo za ponudbo, ki je cenovno ugodna, po možnosti ponudba plačaj dva vzemi tri. To so osebe, ki vedno gledajo na ceno in poskušajo plačati čim manj, tudi če se gre za njihove počitnice. So analitiki, ki proučijo morje možnosti in se šele nato odločijo kam potovati. Vse si zapišejo in prekalkulirajo, da ne bi na kakšno zadevo slučajno pozabili. Obremenjeni so z organizacijo, kar jim včasih povzroči težavice.

Astrološki turistični vodnik

TEHTNICA

Dubrovniške letne igre, Varaždinske baročne noči, čar Benetk. To so destinacije, ki jih Tehtnica preprosto obožuje in se jim težko odreče. Ko razmišlja o dopustu, niha iz ene skrajnosti v drugo in ravno zaradi te neorganiziranosti večkrat pri Tehtnici kakšna zadeva splava po vodi. Pri odločitvi jim moramo priskočiti na pomoč in voljni bodo vsake zadeve. Tehtnica uživa v glasbi in družabnih večerih, zato pride zanjo najbolj v poštev obisk gledališča.

ŠKORPIJON

Turistični vodnik Škorpijon – Škorpijon obožuje tečaje boksa, juda in drugih borilnih veščin, kjer lahko pride do izraza njegova strastna energija. Dobra ideja za njegov dopust je tudi izlet v planine ali divjino. Rad ima adrenalin in situacije, ko se je primoran znajti popolnoma sam. Želijo videti kje je tisti prag, ki ga lahko dosežejo. To jih krepi! Ponavadi se odloči za odkrivanje nove planinske poti, kjer se lahko tudi izgubi. Ampak mu to ne predstavlja problema, saj se znajde v skoraj vsaki situaciji.

Zvezde so najboljši vodič!
Za znamenje leva je značilno: Bolj je toplo, boljše je!

STRELEC

Ni važno, ali gre v Avstrijo, Ameriko ali na Hrvaško, Strelec vedno uživa v vsakem trenutku in vedno izkoristi čas z polno paro. Zadovoljen je z vsako malenkostjo in se na dopustu nikoli ne pritožuje. Ponavadi se izogiba krajem, ki so najbolj aktualni, saj ne mara pretirane gužve in običajnih zadev. Všeč mu je drugačnost, ki jo bo vedno tudi znal poiskati. Sposoben se je pomešati z domačini in od njih dobiti mnogo koristnih informacij.

KOZOROG

Turistični vodnik Kozorog – Kozorog je šparoven, zato za dopust denarnice ne bo odprl na široko, ampak bo poskušal na vsakem koraku nekaj prihraniti. Vse hoče imeti pod kontrolo in pred dopustom zadeve večkrat preverja, ker ima ves čas prisotno bojazen, da ga bo kdo ogoljufal. Težko se prepusti užitkom in ves čas razmišlja o delu in pomembnih stvareh. To je človek, ki nikamor ne bo šel brez prenosnega računalnika. Radi imajo hladnejše podnebje, zato se pogosteje podajo v gore.

VODNAR

Vodnarji so radi del skupine, še raje pa vodja skupine. Vendar jim to na potovanjih ponavadi ne uspe, ker se jim zaradi njihove diktatorske narave marsikdo že na začetku poti umakne. Najboljše se počutijo v družbi enako-mislečih. V nasprotnem primeru lahko pride na dopustu do konfliktov, saj so to ljudje, ki nikakor ne znajo popustiti. Njihova najljubša smer za dopust je samotni otok. Mogoče tudi kamp, ki je bolj divji.

RIBI

Turistični vodnik Ribi – Ribe so zbiratelji rakov, školjk in predmetov, ki jih asocirajo na morje. Kar se pa tiče hrane, pa niso ravno ljubitelji morskega. Morje je ponavadi njihova najljubša izbira. Daje jih moč in energijo, ob večernih sprehodih na obali pa večkrat preko razmišljanja pridejo do zaključka, kako bi se morali lotiti kakšne zadeve, da bi bilo za njih najlažje in najboljše. Že pomladi začnejo akcijo, kam in kako na dopust.

Razlaga natalne karte vam bo olajšala odločitev, kam odpotovati.