Vpliv elementov imajo ključno vlogo v vašem življenju

Elementi vplivajo drug na drugega, da delujejo po ustaljenih menjavah in zato vsaka motnja privede do ovire delovanja, nesreče. Ta razvrstitev je v astrologiji ključnega pomena, saj različnim elementom pripisujemo tudi določene karakterne lastnosti, zapisane ob rojstvu. Vpliv elementov igra pomembno vlogo pri tem, kako se počutite v določeni situaciji. 

Ogenj, zemlja, voda in zrak določajo vaše tipične lastnosti in vaše odzive ter odnose do drugih. Štiri osnovne snovi opisujejo unikatne značilnosti, osebnostne karakteristike, vrline, pomanjkljivosti, način obnašanja in obnašanje.

Elementi Ogenj, zemlja, voda in zrak določajo vaše tipične lastnosti.
Elementi so tesno povezani z vašim počutjem

Če vsi štirje elementi ogenj, voda, zemlja in zrak delujejo harmonično, lahko delujemo usklajeno in vsekakor doživljamo radost in srečo na svoji življenjski poti.

Ob rojstvu so nam » dani » različno razporejeni elementi, pojavi se lahko tudi pomanjkljiva prisotnosti določenega elementa, kar pa lahko v vašem življenju spremeni marsikaj in s tem poruši vaše usklajeno in uspešno delovanje. Od tod izvira tudi pomanjkanje varnosti, sigurnosti, akcij in pa nastanek iluzij. Torej, vpliv elementov je zelo pomemben.

VPLIV ELEMENTOV NA VAŠE ŽIVLJENJE
Elementi in njihov vpliv

Če ugotovite, da so določeni elementi vaši zaviralci delovanja, je nujno potrebno prisotnost elementov uskladiti. Podrobnejšo analizo vaših elementov boste našli v knjigi OSEBNI HOROSKOP.

Ognjena znamenja. Element ognja in pripadajoče lastnosti.
Preverite značilnosti ognjena znamenja. Oven, lev in strelec.
Zračna znamenja. Element zraka, vodnar, dvojčka in tehtnica.
Ste rojeni v zračnem znamenju? preverite značilnosti.

 

 

 

 

Ste rojeni v vodnem znamenju? Rak, ribica in škorpijon, vodna znamenja so občutljiva in premišljena ter zasanjana.
Preverite značilnosti vodnih znamenj.
Element zemlje in značilnosti.
Element zemlje. Preverite značilnosti zemeljskih znamenj.

 

 

 

 

 

Preverite, kateri element prevladuje pri vas?