Kraljici maja čaka odličen mesec

V maju praznujeta bikica in dvojčica. Njuni zodiakalni znamenji sicer stojita drug poleg drugega, vendar sta si zelo različni. Obe lahko izkoristita energijo meseca maja in ujameta svetle priložnosti.

Če si bikica, si neverjetno močna oseba, ki je zanesljiva in zna nuditi varnost.

Všeč ti je ideja, da se lahko drugi vedno zanesejo nate, saj si zelo družinsko usmerjena. Nikar se ne razjezi, če ti povemo, da si bolj materialistično naravnana kot ostale pripadnice zodiaka. To je tvoja prednost, tako da redko ostaneš s prazno denarnico. Rada nakupuješ, kuhaš in dobro ješ. Ti si tista, ki poznaš tudi jedi, za katere ostale morda niso niti slišale. Ti ceniš vse kar je lepo in se razveseliš vsake malenkosti. Ker rada neobremenjeno uživaš, še ne pomeni, da si sebična oseba.

Kraljici maja čaka odličen mesec

Če si dvojčica, si  včasih neobremenjeno privoščiš slabši ugled, ker si kot majhen otrok zodiaka.

Konec koncev, vsi govorijo, da ima dvojčica dve plati, zato se ne obremenjuješ tudi takrat, ko nastopi tista druga plat, ki marsikomu ni najbolj všeč.  Si oseba, ki je nagnjena k ekstremnim spremembam razpoloženja in pogosto premagaš tesnobo lažje kot ostali. Tvoje znamenje določata tudi inteligenca in čar, ki ne pozna nobenih meja.

V mesecu maju prihajajo zate, če si bikica večji napredek in odlični dosežke zaradi tvoje potrpežljivosti, odločnosti in močnega občutka dolžnosti. Notranjo ravnovesje in osredotočenost te vodi k lepšim rezultatom.

Če si bikica, lahko zate mesec maj predstavlja prelomnico, saj se boš počutila nasičeno zaradi pritiska in obremenjenosti. Odgovorna drža, potrpežljivost in tvoje trdo delo bodo na koncu nagrajeni.

Mlada luna vama 22. maja prinaša nenadne in nepričakovane spremembe, s katerimi se bosta težje spoprijeli.

Vendar bo zmagala vajina impulzivna narava ki vaju bo spomnila na to, da je pomembno biti odgovoren, potrpežljiv, previden in razumen. Izogibajta se tveganju, da zaščitita sebe in svoje ljubljene.

Merkur vama v mesecu maju prinaša duševno budnost s hitrim razmišljanjem in nenavadnimi refleksi. Morda bosta prejeli pomembne novice ali se bosta morali odločiti na hitro. Prihajajo tudi žive sanje, psihični vtisi in kreativni preboji. Vendar maj ni pravi čas za oblikovanje resnih načrtov, resnih pogajanj ali vzdrževanje rutine.

Od 11. do 29. maja vama tranzit Marsa prinaša dodatno energijo, pobudo, samozavest in pogum, ki bo navdušil vse, ki vaju obdajajo. Pričakujta povečano spolno privlačnost in karizmo, to bo tudi odličen čas za zmenke ali izboljšanje odnosov. Uporabita svojo dodatno pobudo in motivacijo za začetek težkih nalog. Zaupajta svojim nagonom in ne bojta se biti to kar sta.

Kraljici maja čaka odličen mesec

Od 27. maja dalje vama Merkur s svojimi aspekti prinaša dobre novice in prijeten pogovor z osebo, ki jo občudujeta.

To bo za vaju produktiven čas, primeren za druženje, pisanje, govorjenje, spraševanje, pošiljanje prijav, študij in izpite.

V negativnem smislu vama lahko planetarne energije v mesecu maju prinesejo nekaj nestrpnosti in razdražljivosti, kar lahko vodi do jeze in prepirov. Lahko prehitro odreagirata, izrečeta nekaj, kar lahko kasneje obžalujeta ali pa se preprosto zaženeta v nekaj, kar ne prinaša sreče.

V maju prihajajo zdrav razum, dobra presoja in povečana pozornost do podrobnosti. Stvari bodo pravočasno dobile pravo obliko, ne da bi pri tem naredili napako. Torej potegnita v maju, ko vama bodo energije naklonjene črto nad morebitnim slabim obdobjem in si dovolita zažareti v polnem sijaju. Vitalnost in pobudo pa uporabita za izražanje tega, kar želita.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi NAJBOLJ ZAŽELENE IN NAJBOLJ MOTEČE SOSTANOVALKE