Ste v svojem življenju obkroženi z ženskami rojenimi v znamenju ovna? Preverite kako ravnati z njimi!

Ovna v življenju vodita neverjeten pogum in visok ego. To so posamezniki, ki se z drugim mestom ne zadovoljijo in vedno najdejo v vsaki stvari nekaj pozitivnega. Preberi več, da boš predstavnike ognjenega znamenja lažje razumela.

Ste v svojem življenju obkroženi z ženskami rojenimi v znamenju ovna? Preverite kako ravnati z njimi!

Ovnica je kreativna, strastna, energična ženska, ki dobro ve, kaj je dobro zanjo in kaj je tisto, česar ne prenese.

Kardinalna energija, prepletena z energijo Marsa sta njeno odlično orodje za pospeševanju stvari, sprožitvi prizadevanj in vnašanje navdušenja v vse, kar počne. Ključ do razumevanja ženske ovna je spoznanje, da potrebuje veliko iskrenosti ter direkten pristop.

Kakšna je ženska ovnica kot prijateljica?

Ovnica je prijateljica, ki spominja na navdušenega otroka, sveže zelene kalčke in mladost. V odnos vedno prinaša popolnoma novo in edinstveno perspektivo, ne glede na to, kaj se dogaja. Ona ima svoj način gledanja na svet in stvari. Občutek hvaležnosti in igrivost sta lastnosti, ki omogočata, da se boš z njo vedno imela lepo. Ne boji se da bi izpadla neumno, ne glede na to kaj reče. Ne boji se biti v središču pozornosti in zelo rada tudi pretirava. Nikoli ne govori za njenim hrbtom, saj ti bo močno zamerila. Ne pozabi tudi, da se jezni ovnici ko je prepozno ne moreš ve opravičiti, saj je preveč ponosna.

Kakšna je ženska ovnica kot mama?

Mama ovnica vas je tista, ki te vedno spravi v dobro voljo s svojo ognjeno energijo, poštenostjo in satiričnim smislom za humor. Enakost je zanjo bistvenega pomena, zato ceni to, da ji vedno poveš vse po pravici. Mama ovnica je zelo usklajena s svojim telesom, zato je tista, ki te bo že v mladih letih naučila, da se moraš spoštovati. Dom je zanjo središče dogajanja, kljub težnji po neprestanih dogodivščinah. Stanovanje, ki ga ona ureja je organizirano, s poudarkom na svetlih barvah, naravni svetlobi in zanimivih podrobnostih. Morda se premalokrat zavedaš, da imaš najbolj zabavno mamo, ki te bo vedno spodbujala k preizkušanju novih stvari.

Kakšna je ženska ovnica kot sestra?

Impulzivna sestra ovnica deluje z visokimi vibracijami, vedno je trdna, stabilna in samozavestna. Večkrat se lotit več nalog, kot jih je sposobna opraviti. Ona uspeva skoraj v vsem, vendar se zaradi njene nestrpne narave lahko stvari pri njej hitro zakomplicirajo. Nikoli ji ne manjka optimizma, vedno se bo borila za svoje in tvoje pravice. Včasih lahko v domačem okolju s svojim agresivnim pristopom povzroči vznemirjenje, vendar na splošno vzbuja jezo le za kratek čas, hitro jo lahko pomiriš. Čeprav se zdi na prvi pogled močna, je navznoter ranljiva. Ona je tvoj navdih, saj je samostojna, ustvarjalna, samozavestna, drzna in spontana. Večkrat jo lahko opomniš, da bi se v njeno dobro morala naučiti veščine usmerjanja energije v pravo smer.

Kakšna je ženska ovnica kot šefica ali sodelavka?

Šefica rojena v znamenju ovna je neodvisna, naravna voditeljica z močno sposobnostjo navdihovanja in motiviranja. Na zabaven način se zažene v vsak projekt, spodbuja k sodelovanju in pomaga drugim, da se soočijo s svojimi strahovi in se premaknejo čez svoje meje. Najbolje se znajde v središču pozornosti, zato spada med najbolje šefice zodiaka. Čeprav je odlična pri zagonu in vzpostavljanju povezav, ni vedno dovolj vztrajna da popelje zadeve do konca. Sodelavka ovnica ne prenese zahrbtnosti, laži in tega, da do nje nisi popolnoma iskrena. Ima neverjetno energijo, medtem ko ohranja dobro vzdušje pri delu. Uspeh je zanjo pomemben, lahko pa ji prav tako hitro zdrsne, saj so njeni cilji včasih preveč veliki. Z moškimi sodelavci se lažje razume kot druge ženske v kolektivu.

Ste v svojem življenju obkroženi z ženskami rojenimi v znamenju ovna? Preverite kako ravnati z njimi!

Če vas obkrožajo ženske rojene v znamenju ovna imate ob sebi vedno nekoga samozavestnega, močnega in iskrenega. To so ženske, ki znajo nasmejati, spodbujati in ukazovati. Z njimi se lahko odlično počutite, saj ne odobravajo vloge žrtve. Tako zelo so odločne, da jim to lastnost marsikdo zavida.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si